Gazdabolt Székesfehérvár – Öreghegyi Gazdabolt

Gazdabolt Műszaki bolt - Székesfehérvár

 

Honlap: www.oreghegyigazdabolt.hu

Facebook: https://facebook.hu/OreghegyiGazdabolt

8000 Székesfehérvár, Budai út 276.

+36 22-302-329

+36 31-788-60-63

 

CÉGÜNKRŐL:

 

Üzletünk 1990 óta családi vállalkozásként működik, ezalatt mindvégig fő feladatunknak tekintettük, hogy a kiskerttulajdonosok és a kertészek egyedi igényeinek is maradéktalanul megfeleljünk. Az üzletünkbe érkező vásárlók segítőkész és szakképzett eladókkal fognak találkozni, akik az Önök kiszolgálása mellett hasznos tanácsokkal is tudnak szolgálni. A megyében egyedi módon mikroszkópos vizsgálatot végzünk, amely segítségével megállapítjuk növénye betegségét. Hozzon levelet beteg növényéről és mi összeállítjuk kezelési menetrendjét és gyakoriságát.

 

KERTI TIPPEK:

 

 • Mindenki a megfelelő eszközzel tud eredményesen dolgozni, gyermekeknek gyerekszerszámok, a felnőtteknek minőségi, a feladatnak megfelelő szerszámok járnak.
 • A lepkék rajzását megfigyelhetjük ragacsos feromon hatóanyag tartalmú csapdákkal, amelyeket gyümölcsfáinkra kell kihelyezni, így tudhatjuk, mikor kell védekezni a kártevők ellen.
 • A lemosó permetszerek egy része kisebb dózisban rügyfakadás után is alkalmazható.
 • A friss piros robogós retek a tavasz jellegzetes zöldségnövénye, magas C-vitamin tartalommal.
 • Ahol sok a talajlakó kártevő, amit abból is tudhatunk, hogy gyakori vendég a kertünkben a vakond, ajánlatos talajfertőtlenítő szert használni, ezzel gyérítve az élősködőket. Ezt új gyep telepítésekor fokozottan ajánlott alkalmazni, vakondháló lehelyezése mellett.
 • Az év bizonyos időszakában szükséges lehet gyepünk felülvetésére és a kopasz foltok pótlására, erre a legalkalmasabb időpont a tavaszi és az őszi fűmag szórás. Keressék profi kertészek számára gyártott fűmagjainkat akár kicsi, akár több száz négyzetméterre elegendő kiszerelésben.
 • A kéntartartalmú készítmények magasabb dózisban atkaölő mellékhatással rendelkeznek.
 • A fűszernövény, paradicsom, paprikanevelés balkonon is lehetséges, csupán jó minőségű palántaföldre, virágládára és palántára van szükség.
 • A tujafélék permetezésekor tapadásfokozó készítmény használata erősen javasolt, így fokozva a hatékonyságot.
 • Ha korán szeretnénk szedni tök termésünket, érdemes inkább palántának előnevelni és csak utána kiültetni a szabadba.
 • A csiga lehet a legjobb partner egy sörivó kerti partiban, mert nem tud ellenállni a sörnek. Helyezzünk ki a csigák által kedvelt helyekre lapos edényekben sört a földbe bemélyítve és azok abba belelátogatva elpusztulnak. Vannak remek csigaölő granulátumaink is, ha nincs kedvük a napi szintű sörözéshez.

 

Kövessen minket Facebookon Öreghegyi Gazdabolt néven, ahol értesülhet aktuális híreinkről, akcióinkról, kertészkedni vágyóknak szóló ötleteinkről.

Honlap: www.oreghegyigazdabolt.hu

Facebook: https://facebook.hu/OreghegyiGazdabolt

8000 Székesfehérvár, Budai út 276.

+36 22-302-329

+36 31-788-60-63

 

Öreghegyi Gazdabolt, Székesfehérvár mezőgazdasági bolt