Gázszerelés Kaposvár gázszerelő, gázkészülék javítás

Tami-Szer Kft.

gázszerelés Kaposvár

Kaposvár

+36 70-334-55-14

+36 30-364-28-39

 

Gázkészülékek javítása, beüzemelése

Műszaki, biztonsági felülvizsgálat

Fűtésrendszer-tisztítás

 

Bosch – Junkers – Buderus

 

Kaposvár gázszerelő gázszerelés

Kaposvár gázszerelő gázszerelés

 

Szolgáltatások

Gázkészülék javítás, beszerelés háznál Kaposváron és környékén

Mosó- és mosogatógépek, hűtők és háztartási kisgépek javítása. Tv javítás.

 

GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, -SZERVIZ

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése, felülvizsgálata,

gázkazán, kazán, kombicirkó, gázkészülékek szervizelése,

konvektor, gázkonvektor, konvektorok javítása, szervizelése.

Fűtés rendszerek tervezése, kiépítése, üzembe helyezése,

fűtés szerelés.

 

Gázszerelés Kaposvár – gázszerelő Kaposváron

Nagyon fontos, hogy az Ön által használt gázkészülék rendszeresen (évente egyszer, de legalább kétévente egyszer) ellenőrizve legyen. A gázkészülék elhasználódása, nem megfelelő használata vagy esetleg otthoni, házilag történő javítgatása komoly veszély forrása lehet!

A gáz levegővel keveredve robbanó elegyet képez, amely bármiféle gyújtó hatás esetén robban. Ez közismert, de ami talán kevésbé ismeretes: ennek a robbanó keveréknek a létrejöttéhez, különösen PB (propán-bután) gáz esetén viszonylag kevés gáz elegendő. Az ún. alsó robbanási koncentráció (tehát amely gázmennyiség esetén robbanásveszély fennáll): földgáz esetén 5%, PB gáz esetén 1,5%.

A földgáz és PB gáz tartós belégzése légzészavart, fulladást okoz. A robbanási és egészségügyi veszély csökkentésére, a szivárgó gáz észrevehetőségének biztosítására a gázt mesterségesen szagosítják, ennek eredménye a mindenki által ismert “gázszag”.

A gázkészülék használata során nem csak a nem elégett gáz szivárgása okozhat balesetveszélyt, hanem a nem megfelelően megoldott égéstermék-elvezetés miatt a tartózkodási térbe jutó égéstermék is. Az égéstermékben mindig jelen lévő széndioxid légzészavart és fulladást okoz, a szénmonoxid pedig már igen kis mennyiségben belélegezve is halálos méreg.

Fontos ezért, hogy ne csak gázszag esetén foglalkozzunk a gázkészülékkel, hanem akkor is, ha jellegzetes égéstermék szagot érzünk. Gyakrabban érzett enyhe fejfájás már figyelmeztető jel lehet, hogy a lakásban lévő gázkészülék ellenőrzésre, javításra szorul.

Előzze meg a baleseteket, a gázkészülék fűtésszezon előtti ellenőriztetésével, így biztonságban tudhatja családját, környezetét!

 

Takács Vendel gázszerelő Kaposvár

+36 70-334-55-14

 

Gáz javítás Kaposvár gázszerelő, gázszerelés, gázkészülék javítás

Kaposvár