A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Gáz-Komplex Pilisvörösvár Gázkészülék szerelő Üröm, Solymár, Pilisvörösvár Gázkészülék javítás

Gáz-Komplex Pilisvörösvár Gázkészülék szerelő Üröm, Solymár, Pilisvörösvár Gázkészülék javítás

Szolgáltatások

  • Épületgépészeti munkák
  • Gázkészülékek javítása, karbantartása

GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS, SZERVIZ

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése, felülvizsgálata,

gázkazán, kazán, kombicirkó, gázkészülékek szervizelése,

konvektor, gázkonvektor, konvektorok javítása, szervizelése.

Fűtés rendszerek tervezése, kiépítése, üzembe helyezése,

fűtés szerelés

Nagyon fontos, hogy az Ön által használt gázkészülék rendszeresen (évente egyszer, de legalább kétévente egyszer) ellenőrizve legyen. A gázkészülék elhasználódása, nem megfelelő használata vagy esetleg otthoni, házilag történő javítgatása komoly veszély forrása lehet!

A gáz levegővel keveredve robbanó elegyet képez, amely bármiféle gyújtó hatás esetén robban. Ez közismert, de ami talán kevésbé ismeretes: ennek a robbanó keveréknek a létrejöttéhez, különösen PB (propán-bután) gáz esetén viszonylag kevés gáz elegendő. Az ún. alsó robbanási koncentráció (tehát amely gázmennyiség esetén robbanásveszély fennáll): földgáz esetén 5%, PB gáz esetén 1,5%.

A földgáz és PB gáz tartós belégzése légzészavart, fulladást okoz. A robbanási és egészségügyi veszély csökkentésére, a szivárgó gáz észrevehetőségének biztosítására a gázt mesterségesen szagosítják, ennek eredménye a mindenki által ismert “gázszag”.

A gázkészülék használata során nem csak a nem elégett gáz szivárgása okozhat balesetveszélyt, hanem a nem megfelelően megoldott égéstermék-elvezetés miatt a tartózkodási térbe jutó égéstermék is. Az égéstermékben mindig jelen lévő széndioxid légzészavart és fulladást okoz, a szénmonoxid pedig már igen kis mennyiségben belélegezve is halálos méreg.

Fontos ezért, hogy ne csak gázszag esetén foglalkozzunk a gázkészülékkel, hanem akkor is, ha jellegzetes égéstermék szagot érzünk. Gyakrabban érzett enyhe fejfájás már figyelmeztető jel lehet, hogy a lakásban lévő gázkészülék ellenőrzésre, javításra szorul.

Előzze meg a baleseteket, a gázkészülék fűtésszezon előtti ellenőriztetésével biztonságban tudhatja családját, környezetét!

baxi