Földmunka Székesfehérvár tereprendezés Székesfehérvár bobcat

Tuba Föld Kft., Székesfehérvár földmunka tereprendezés

Székesfehérvár Földmunka tereprendezés Székesfehérvár bobcat

8000 Székesfehérvár, Akácfa utca 5.

+36 70-418-86-24

Email:

Honlap: tubafoldkft.hu

 

Székesfehérvár bobcat Székesfehérvár földmunka tereprendezés

Cégünk vállal tereprendezést, árokásást, alapásást, kertek és parkok földmunkálatait.

A terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki a gépet a földmunkához. A vállalást megelőzően – ingyenes – helyszíni megtekintés után, írásos árajánlatot adunk.

 

Székesfehérvár bobcat földmunka tereprendezés

Székesfehérvár tereprendezés földmunka Székesfehérvár bobcat földmunkák

 

A terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki a megfelelő gépet a földmunkához.

Nagyon fontos a megfelelő kivitelező megtalálása, hiszen a gépi földmunka már az építkezés első fázisában elkezdődik. Már a tereprendezéssel megkezdődik a folyamat.

Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége és a precíz, pontos munkavégzés így csak olyan embereket alkalmazunk, akik szintén ezeket az elveket tartják szem előtt a munka során.

Szívesen vállalunk együttműködést akár alvállalkozóként más cégekkel is.

 

Milyen gépi földmunkát, tereprendezést bízhat ránk?

Alapásás

Víz- és csatornaásás

Földtükör kiemelés

Árokásás

Rézsűszedés

Tereprendezés

Medenceásás

Kertrendezés

 

Székesfehérvár bobcat Székesfehérvár földmunka tereprendezés

8000 Székesfehérvár

 

 

 

A földmunka gépek (bobcat) fajtái – ismertető anyag (transzportstudium.hu)

A köznyelvben “bobcatként” is emlegetett földmunkagépeket a közúti közlekedési ágazatban használt önjáró emelő- és rakodógépek kezelőinek képzéséről és vizsgáztatásáról szóló 40/2009. (VIII. 31.) KHEM rendelet szerint, a gépkezelői engedély megszerzésének feltételei alapján csoportosíthatjuk. A fentiek alapján léteznek földtolók, kotrók, földgyaluk, univerzális földmunkagépek, árokásók és földnyesők.

 

Földtoló bobcat – tereprendezés

A földtoló egy vágóéllel felszerelt tolólap, amelyet egy alapgépre rögzítenek. Feladata a talaj bontása, illetve ellentétes mozgással annak terítése. A tolólap magassága és szöge változtatható, így a földmunkagép oldalirányban is tolhatja a talajt. Az, hogy a földtoló milyen vastagságig tudja bontani a talajt, a talaj jellemzőinek függvénye.

 

Kotró bobcat – földmunka

A kotrók között vannak gumikerekes, lánctalpas és teleszkópos földmunkagépek is. Ezeket a járműveket földkitermelésre, a kitermelt föld rövid távolságra való szállítására, illetve szállítóeszközökre történő felrakására használják. A földmunkaeszközök működésük szerint lehetnek mechanikusak, villamosak, hidraulikusak vagy kombináltak. A legtöbb gép forgó felsővázzal rendelkezik. Az egyszerelékes kotrók egyik típusa a hegybontó kotró; ez a földmunkagép a saját állásszintjénél magasabban található talaj kitermelésére képes; a mélyásó kotró pedig állásszintjénél alacsonyabban található talajt termel ki. Utóbbi gép pontos felület kialakítására képes, így gyakran használják befejező munkálatoknál. A vonóvedres kotró állásszintje alatt található talaj kitermelésére alkalmas, akár nagy távolságból is. Ez a földmunkagép egy hosszú gémre szerelt puttonnyal üzemel. A markoló kotró farönkök, nagyobb darabos anyagok rakodására is alkalmas. A vedersoros kotró egy folyamatos üzemű földmunkagép, melynek szereléke egy végtelenített láncon elhelyezkedő edényekből áll. Két típusa a hossz- és a keresztkotrású gép. A földkitermelést állásszintjénél alacsonyabbról és magasabbról egyaránt végezheti.

 

Földgyalu bobcat – gépi földmunkák és tereprendezés

A földgyalu egy gumikerekes, egy vágóéllel ellátott tolólappal felszerelt földmunkagép, amely tükör és oldalrézsűk kialakítására alkalmas. A földnyeső egy vágóéllel rendelkező ládával ellátott gép, amely a kitermelt talajt a ládába juttatja, majd ha az megtelt, az ürítés helyén teríti.

 

Székesfehérvár bobcat Székesfehérvár földmunka tereprendezés

Székesfehérvár bobcat földmunka

 

Székesfehérvár földmunka bobcat Székesfehérvár tereprendezés földmunkák

8000 Székesfehérvár

 

Székesfehérvár Földmunka Székesfehérvár Gépi földmunka