Díszüveg 3. kerület Czirják Üvegfestészet , Bútorüvegek és Tiffany lámpák

Díszüveg ablak

Díszüveg 3. kerület Czirják Üvegfestészet , Bútorüvegek és Tiffany lámpák

Kézikönyvre hivatkozva 10% kedvezmény

A Czirják Üvegfestészet egy kis családi manufaktúra, mely szentendrei műhelyében tervezi és készíti el díszüvegeit, ólomüvegeit, Tiffany lámpáit. Alapítója, Czirják Attila, 1991 óta foglalkozik az üveg titkainak felfedezésével, azon belül is tiffany technikával, üvegfestéssel és ólomüvegezéssel. Néhány éve már az üveg megmunkálása üveghajlítással és olvasztással is kiegészült. Ezért a megújult honlapon a fusing technikával készült üvegékszerek is megtekinthetők, sőt a webáruházon keresztül meg is vásárolhatók.www.czirjak-glass.hu

Bár a manufaktúránk Szentendrén található, már egész Magyarország területére teljesítettünk megrendeléseket. A szakszerű csomagolás és biztonságos szállítás révén az alkotások gond nélkül bárhová eljuttathatók. A megrendelési folyamatot a megrendelővel való szoros együttműködés jellemzi.

Az elmúlt években több iskolában is tartottunk mesterségbemutatót, ahol a gyerekek készíthették el saját olvasztott üvegékszereiket. Remélem néhányukkal sikerül megszerettetni, egy szép és ritka kézműves mesterséget.

Ha szereti az egyedi, ötletes megoldásokat vagy csak ajándékötletet keres, kérjük, töltsön el kis időt honlapunkon,

  • Egyedi díszüvegek, tükrök, lámpák tervezése, kivitelezése.
  • Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás.