A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Bölcsődék

12. Kerületi Bölcsőde 12. Kerület Panda Bölcsi

Panda Bölcsőde – 12. kerület Bölcsőde

Kis létszám, családias környezet, egyéni képességfejlesztés, fakultatív programok, rendszeres orvosi felügyelet.

Panda Bölcsi 12 kerület

Intézményünk 1997-tõl (2001 nyarától alapítványi formában) működik az Orbán hegyen, kellemes, tiszta levegőjű zöld környezetben, amely tömegközlekedési eszközökkel, személy-gépkocsival télen-nyáron könnyen megközelíthető.

12. Kerületi Bölcsőde

Bölcsődénk 2006 óta 12 hónapos kortól 4 éves korig gyermekek nevelését, sokoldalú fejlesztését szolgálja, melynek egy 400 m2-es kertben lévő Bauhaus villaépület ad otthont 100 m2alapterületen.

Két csoportszobánk hangulatos, családias, törekszünk a tevékenységre ösztönző, inger gazdag környezet biztosítására. Udvarunk mozgásfejlesztő eszközökkel van ellátva, melyet folyamatosan bővítünk. Kertünkben sokfajta gyógynövény, gyümölcsfa, veteményeskert, virágoskert található. A nagyobb gyermekekkel közös feladatunk az ültetés, gondozás, betakarítás, tárolás, mert valljuk, hogy a gyermekek aktív részesei kell hogy legyenek az őket körülvevő világ megismerésének, alakításának, személyes tapasztalás útján szerezzenek minél több ismeretet.

A gondozás és nevelés tapasztalt óvodapedagógusok, csecsemő-gyermekgondozónő, testnevelő, zenepedagógus vezetésével, gyerekorvos, védőnő felügyeletével történik.

Bölcsődénk nyitott a szülõi ház felé, együttműködésünk alapja a bizalom, tisztelet és őszinteség.

Nyílt nap helyett a hozzánk jelentkező gyermekeknek és szüleinek ingyenes lehetőséget biztosítunk több délelőtt vagy délután eltöltésére, hogy megismerjék közösségünket, munkánkat. Szeretettel várunk minden gyermeket! Büszkék vagyunk arra, hogy bölcsődénkben visszatérő szülőket üdvözölhetünk, akik második, harmadik gyermekük számára is a Pandát választják és baráti társaságuk gyermekeinek is ajánlják.

Nyitva tartásunk:hétköznapokon 08 órától 17 óráig.

Éves nyitva tartásunk 10,5 hónap.

Zárás idején nincs díjfizetés.

12. Kerületi Bölcsőde

SAJÁTOSSÁGAINK:

– Kis létszámú intézmény, kis létszámú csoport.
– Egyéni bánásmód, a differenciált képességfejlesztés maximálisan megvalósul.
– Alkalmanként járó gyermekek nevelését-fejlesztését is vállaljuk.
– Speciális étkezést igénylő gyermekek étkeztetése is megoldott.
– Évtizedes tapasztalattal rendelkezõ szakemberek végzik a fejlesztő, nevelő munkát.
– Heti rendszerességgel gyermekorvosi felügyelet, védőnői felügyelet szükség szerint.
– Szülők aktív közreműködésével hagyományaink ápolása. Ünnepeink, Pandanap (a régi gyermekek meghívásával).

SZÜLŐK VÉLEMÉNYE

“A most már négy éves, óvodás kisfiam örökre kedves élményeket szerzett a Panda Bölcsődében. Három évig járt a Pandába és felszabadultan, önbizalommal telve lépett tovább az óvodába. A Panda Bölcsődében mind emberileg, mind pedig szakmailag olyan támogató közegre találtunk, amely remekül kiegészítette a családunkban fontosnak tartott értékeket és nevelési elveket.”

Szabó Orsi

“Olyan helyet kerestem a kicsi számára, ahol kiegyensúlyozott légkörben, egyéni odafigyelésben, őszinte szeretetben részesülhet. Hosszas utánajárás után választottam a Pandát elsősorban a gondozók személyisége, hozzáértése, odaadása miatt, amelyet az első pillanatban éreztem. Másodsorban a bölcsöde otthon-íze fogott meg, azon kívül a gyönyörű környezet, a hegyi levegő, a kert és nem utolsó sorban a jó megközelíthetőség. Mindig hálás leszek a Pandának azért a szép két évrét, amit Csillus náluk tölthetett, köszönöm!”

Németh Bea

“A fiam már iskolás, de amikor elmegyünk a bölcsi mellett, mindig felkiált: “itt játszottunk a kertben”! Szerintem ennél nem kell több értékelés :)”

Intézményünk az Orbán hegyen működik, kellemes, tiszta levegőjű környezetben, amely tömegközlekedési eszközökkel, személy-gépkocsival télen-nyáron könnyen megközelíthető. Bölcsődénk tizennégy hónapos kortól négyéves korú gyermekek nevelését, sokoldalú fejlesztését szolgálja, 400.-es kertben lévő Bauhaus villaépületben, két csoportszobával rendelkezik. Csoportszobáink hangulatosak, családiasak, törekszünk a tevékenységre ösztönző, inger gazdag környezet biztosítására. Udvarunk mozgásfejlesztő eszközökkel van ellátva, melyet folyamatosan bővítünk. Kertünkben sokfajta gyümölcsfa, veteményeskert, virágoskert és gyógynövények találhatók. A nagyobb gyermekekkel ültetés, gondozás, betakarítás, tárolás közös feladatunk, mert valljuk, hogy a gyermekek aktív részesei legyenek az őket körülvevő világ megismerésében, alakításában. – Kis létszámú intézmény, kis létszámú csoportok (10 fős és 5 fős). – Egyéni bánásmód, a differenciált képességfejlesztés maximálisan megvalósul. – Alkalmanként járó gyermekek nevelését-fejlesztését is vállaljuk. – Speciális étkezést igénylő gyermekek étkeztetése is megoldott. – Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a fejlesztő, nevelő munkát. – Heti rendszerességgel gyermekorvosi felügyelet, védőnői felügyelet szükség szerint. – Szülők aktív közreműködésével hagyományaink ápolása. Ünnepeink, Pandanap (a régi gyermekek meghívásával).

Panda Bölcsőde – XII. kerület Bölcsőde

Kiss Mónika