A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

táplálékkiegészítők

Triatline Kft. kerékpár-értékesítés -javítás triatlonbolt 1. kerület 2. kerület 12. kerület triatlonbolt

Triatline Kft. kerékpár-értékesítés -javítás triatlonbolt 1. kerület 2. kerület 12. kerület triatlonbolt

Minden, ami a triatlonhoz kell! Minden, ami úszás, kerékpár, futás. Teljes körű kerékpárszerviz és szaktanácsadás. Mindenféle kerékpártípus. Bontrager kiegészítők, Zoggs, Zoot, Moose, Compress, Camaro neoprenek széles választéka. Neutrend táplálék-kiegészítők széles palettája.

Tisztelt vásárlóink!

2015.11.01.-étől téli nyitvatartás szerint vagyunk nyitva! 

Minden hétköznap 12:00-18:00-ig ! 

Várunk mindenkit szeretettel! 

12. kerület trialon bolt

Indul!!!

Szezon végi nagy akció boltunkban! . Érdemes benézni! Akár magadnak, akár barátaidnak vagy rokonodnak szeretnél meglepetést szerezni, gyere be, mert érdemes az év végén szétnézni nálunk!

Karácsonyra még nincs ötleted? Egy triatlonosnak rengeteg hasznos ajándékot lehet adni! Ha nem tudsz választani az sem baj, december 1.-étől ajándék kártyát is lehet kapni nálunk, amit 6 hónapig bármire be tud váltani a kedvezményezett!

Karácsonyi vásárlási garancia! Ha nem jó a méret vagy nem tetszik a szín, karácsony után, január 15.-éig indoklás nélkül, becseréljük; nagyobbra, kisebbre cseréljük a nálunk vásárolt árut. Ha nem tudunk megfelelő cserét biztosítani, akkor az áru értéke levásárolható! a blokkot és a csomagolást kérjük a cseréhez megőrizni.

  • Táplálék kiegészítők, gélek, bárok
  • stb. ( gyere be és nézz körül! )

1. Kerület triatlon2. Kerület triatlon

Hírek: 

  • November 1.-étől téli nyitvatartás szerint találsz meg minket!
  • Március 2.-ától hosszabb nyitvatartással várunk mindenkit! Hétköznap :  10-18 óráig!  Egyedi megbeszélés alapján , akár 19-ig is!
  • Rengeteg Triatlonos magazint gyűjtöttünk össze. Vannak köztük igazi ritkaságok is. Be lehet jönni a boltba olvasgatni is 🙂 . 1980-tól napjainkig. Külföldi és magyar magazinok. Spuri magazin, Triathlete magazin Hawaii különkiadások és még sok érdekes olvasni való 🙂
  • Trek TriatLine bolt várja kedves vevőit.  Nyitvatartás a bal oldalon a TTL bolt menü pont alatt! Szaktanácsadással, kerékpár beállítással, széles választékkal várunk minden triatlonistát és sportolót.
  • TriatLine és a Triatlon-shop.hu most már nem csak interneten, hanem személyesen is elérhető.
    Boltunk a Budapesten a II. kerület Keleti Károly u. 44. szám alatt megnyílt!
  • Ha még gyorsabb hírekre vágysz, te akarsz lenni a első, aki értesül az akciókról, újdonságokról és a hírekről, likeold a Facebook-on a Triatlon-shop oldalt 🙂