A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Vásárlás

XIV. Kerület Szőnyeg – 14. Kerület szőnyegek

XIV. kerület Szőnyeg 14. Kerület szőnyegek

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9:00-18:00

Szombat 9:00-15:00

Vasárnap: Zárva

14. Kerület Keleti Textíl szőnyeg outlet

Modern szőnyegek áruháza

Keleti szőnyegház

Mottónk: ” Minőség, Megbízhatóság, Kedvező Ár”

Minden szőnyegre 2 év garanciát adunk! 15 nap csere garancia 100% pénz visszafizetési garancia.

A Keleti Textil Kft. 2010-ben alakult. Fő tevékenysége szőnyeg kis és nagy kereskedelem. Emelett forgalmazunk lakástextíliákat is viaszosvásznat, törülközőt, fürdőszoba szőnyegeket és szetteket, plédet, ágytakarót stb.

Keleti Textil nevét első üzlete kapcsán kapta, ami a Keleti Pályaudvar közelében üzemelt a Garay utcában egy kis helységben 3 évig, és természetesen a keleti származású szőnyeg és textíliáiról. Később, átköltöztünk a Dohány utcában egy nagyobb helységbe, ahol 2 évig próbáltunk minden kedves vásárló igényének megfelelni. 2014 óta a Fogarasi úti üzletünkbe költöztünk, hogy tudjunk bővülni, fejlődni. A segítőkész csapatunk és a rugalmas szállításunkon kívül, folyamatosan bővülő hatalmas kínálattal, és akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak.

Mindenkit szeretettel várunk, látogasson el hozzánk áruházunkba, nem bánja meg, vagy vásároljon webáruházunkon keresztül és akár már másnap csodálhatja szőnyegét.

Kategóriák

14. Kerület rövid szőrű szőnyeg, shaggy szőnyegek, gumírozott szőnyeg, ekszklúzív shaggy szőnyegek, klasszikus szőnyegek, akciós outlet szőnyegek, kerek szőnyegek, gyerek szőnyegek, modern szőnyeg outlet, klasszikus szőnyegek outlet

XIV. Kerület Szőnyeg – 14. Kerület szőnyegek

Miért választaná a XIV. Kerületben lévő Szőnyeg áruházunkat?

Állandó akciók és kedvezmények!

“Minőség, Megbízhatóság, Kedvező Ár”

 

XIV. Kerület Szőnyeg – 14. Kerület szőnyegek – Szőnyeg outlet- XIV. kerület Szőnyeg Áruház, Webáruház K-TEX

XIV. Kerület Szőnyeg – 14. Kerület szőnyegek

XIV. kerület Szőnyeg Áruház – 14. Kerület Szőnyegek

 

2. Kerület kávézó – II. Kerület milk cafe

Kiváló olasz kávékkal, nemzetközi süteményekkel és isteni bagetekkel várunk téged napközben.
Az este pedig a könnyed italoké!

Miért a milk cafe?

Annyi kávéházat terveztünk már barátainknak, ismerőseinknek, hogy egyszer csak elérkezettnek láttuk az időt egy saját kis kávézó megnyitásához.

Családunk minden tagja megszállott kávérajongó. Bárhol is járunk a világban, szinte kötelességünknek érezzük a kávék tesztelését, „boncolását” kóstolását, a tejhabok elemzését.

Családunk minden tagja között tartjuk számon legjobb barátunkat, Cromwell kutyusunkat, aki minden idők legkávéház kompatibilisabb kutyája volt. Bárhol, bármikor, bármennyi időt képes volt velünk kávézók kövén heverve eltölteni. Amikor a Milk Cafe-t megálmodtuk, kicsit neki is szerettünk volna a kedvében járni, a Milk Cafe-t az ő törzshelyének is szántuk.

Reggel

Dobd fel a reggeleidet remek süteményeinkkel és válassz mellé egyet kíváló kávéink közül!

Délben

Ugorj be hozzánk ebédidőben is! Válassz egyet isteni bageleink közül és jöhet hozzá a második kávé!

Este

Nézz be hozzánk egy könnyed iszogatásra a pároddal vagy barátaiddal. A csapolt proseccónkban és az Aperol Spritzünkben tuti nem fogtok csalódni!

 

2. Kerület kávézó – II. Kerület milk cafe