szépségszalon

12. kerület pedikűr XII. kerületben pedikűrös

Köröm Hajlék – Budapest 12. kerület – pedikűr lábápolás

12. kerület pedikűr

Budapest, Böszörményi út 17/B.

Tisser Lilla: +36 30-479-48-90

 

Gyógy- és esztétikai pedikűr – Manikűr – Géllakk

 

12. kerület pedikűr

 

Lábápolás, pedikűr – 12. kerület

Lábunk ápolása évszaktól függetlenül nagyon fontos, hiszen a lábaink viselik a legnagyobb terhelést, testünk teljes súlyát hordják. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja. Gyakori probléma a körmök benövése, körömágy gyulladás, vastag bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Rendszeres pedikűrözéssel elkerülhetőek, illetve kezelhetőek ezek az alattomos és fájdalmas problémák, melyek az ortopédiai okokon felül sokszor az otthoni helytelen pedikűrözések során alakulnak ki.

A pedikűr a kismamáknak is nagyon fontos! Az édes teher élettani és ortopédiai változásokkal is jár, továbbá gond szokott lenni, hogy a leendő anyukák már nem érik el kényelmesen a lábfejüket.

 

Kérje bátran pedikűrös szakember segítségét!

Az esztétikai, közérzeti és egészségi javulás, amit a pedikűr után tapasztal, biztosan hatással lesz mindennapjaira. A kezelés ideje alatt kényelmes, kimondottan erre a célra fejlesztett pedikűr székünkben pihenhet, ellazulhat.

Sokan félve keresik fel a pedikűröst az első alkalommal, fertőzésektől vagy fájdalmaktól tartva. Forduljon hozzám bizalommal! A munkám során különös figyelmet fordítok az állandó sterilizálásra, és nem okozok felesleges fájdalmat kapkodással, figyelmetlenséggel a pedikűr során.

 

– esztétikai pedikűr

– gyógypedikűr

– benőtt köröm kezelése

– tyúkszem eltávolítás

– bőrkeményedés eltávolítás

– KÉZÁPOLÁS

 

12. kerület pedikűr XII. kerületben pedikűrös

 

Kézápolás – 12. kerület

Kezünk és körmeink nagyon sokat elárulnak rólunk! Nap, mint nap ki vannak téve különböző vegyszereknek, munkahelyi ártalmaknak és az időjárás viszontagságainak, ezért folyamatos ápolást igényelnek. Nagyon fontos a szép és ápolt köröm az élet minden területén, hiszen a kezünk mindig szem előtt van! Minden kapcsolat első lépese egy kézfogás. Sok múlhat kezei ápoltságán egy állásinterjún, egy tárgyaláson vagy akár egy randevún. Meglátja, sokkal jobb lesz a közérzete és magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha kezei ápoltak és körmei teljes fényükben ragyognak! Pedikűr és manikűr szolgáltatások a 12. kerületben.

 

Szépüljön Lillánál!

 

kézápolás, lábápolás, pedikűr, manikűr, géllakk, körömápolás

 

12. kerületi pedikűr XII. kerület pedikűrös

Budapest, 12. kerület

14. kerület lábápolás XIV. kerület gyógypedikűr

TORÁCS-LOSONCI GYÓGYPEDIKŰR

14. kerület lábápolás XIV. kerület gyógypedikűr

Budapest, Nagy Lajos király útja 206.

+36 20-337-31-24

+36 30-504-32-42

 

SZOLGÁLTATÁSOK:

Benőtt köröm, szemölcs, tyúkszem, diabéteszes láb kezelése
Gyógypedikűr, esztétikai pedikűr, gombás körmök kezelése

 

MANIKŰR:

Shellack tartós körömlakk.
Kézápolás nőknek, férfiaknak

 

NYITVATARTÁS:

H-P: 8-20
Szo: 8-14
V: időpont-egyeztetésre

 

14. kerület lábápolás XIV. kerület gyógypedikűr

Székesfehérvár kozmetika Székesfehérvár kozmetikus

SzErika Kozmetika Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Sarló u. 10.

+36 70-308-05-14

Facebook: Sztikné Magyar Erika; SzErika Szépségszalon

 

Kozmetika Székesfehérvár

Kézápolás, manikűr

Géllakk

Erősített géllakk

Műkörömépítés (zselével, porcelánnal vagy acryllal)

Lábápolás, pedikűr

Callux pedikűr (cukorbetegeknek is!)

Problémás láb ápolása

Körömkorrekció

Szépségtanácsadás

Szempillaépítés

Szemöldök és szempilla festés

Fül-, orr- és köldöklyukasztás

Gyantázás

Egyéb kozmetikai kezelések

Székesfehérvár kozmetika

 

Székesfehérvár kozmetika

 

Mit is jelent pontosan a kozmetika?

A kozmetika kifejezés a görög cosmeo szóból származik, jelentése: szépít, ékesít. E szakma egyidős az emberiséggel – szerepe a mai korban az előnyös vonások hangsúlyozása és a hibák háttérbe szorítása, a bőr ápolása, állapotának javítása és a bőröregedés késleltetése. A kozmetika képesítéshez kötött szolgáltatóipar. A kozmetikus foglalkozhat az egészséges arc és test ápolásával, kezelésével, masszírozásával, szépséghibák elfedésével és megszűntetésével, valamint kozmetikai készítmények előállításával és forgalomba hozásával. A bőr gyógyítása nem tartozik a kozmetika tárgykörébe!

 

A kozmetika története

Több ezer éves múltra vezethető vissza a szépségápolás, kozmetika kialakulása. Már az ókori Egyiptom embereinek is fejlett kozmetikai kultúrájuk volt, és tudatos testápolást folytattak. Felismerték, hogy a tisztaság és a rendszeres fürdés a gondos testápolás alapja. Illatos olajokkal kenték a bőrüket, ápolták a körmüket, a szemkörnyéküket és festették a hajukat. A fog- és szájápolásra is nagy hangsúlyt fektettek. A test- és szépségápolás természetesen általában a ranghoz kötődött.

A testápolás, a kozmetika az akkori kereskedőknek köszönhetően eljutott a görögökhöz és a rómaiakhoz is, akik továbbfejlesztették. Igen fejlett volt a testkultúrájuk, rendszeres volt a sport, a fürdőzés, a helyes életmód. Használták orvosaik javaslatára az olívaolajat, a ricinusolajat, a különböző állati zsírokat. Méhviaszból, mandulatejből készítettek kozmetikai termékeket. Ismerték a hajfestést, a szőkítést, amelyet borkővel, timsóval, hamulúggal végeztek. Használtak fogkefét, és műfogakat is készítettek elefántcsontból vagy aranyból.

A középkorban a testkultúrára kevés gondot fordítottak. A kereszténység terjedése miatt a gyakori fürdőzés, a test ápolása bűnös világi hívságnak számított. A nagyfokú tisztátalanság következményeként pusztító járványok léptek fel.

A reneszánsz (XV-XVI. század) korban újra használatba kerültek az ókor kozmetikumai. Parfümöt készítettek, megjelent a púder, bár az illatszerek elsősorban azért készültek, hogy elnyomják a kellemetlen testszagot.

A XVIII. század végétől újra a természetesség lett a divat. Leszoktak a túlzott festésről, illatosításról.
A XIX. században előtérbe került az egészségügy fontossága, amely lendületet adott a kozmetika fejlődésének.

A mai kor embere egészségi és esztétikai szempontból egyaránt ápolja és szépíti a testét. A kozmetikai készítmények gyártása alapvetően az orvostudomány kutatásaira, véleményére, tapasztalataira épül, illetve azokra alapoz. Ma már fő követelmény a szépítőszereknél is a testápoló hatás, és az, hogy egészségre káros anyagok ne kerüljenek a készítményekbe.

 

Székesfehérvár kozmetika Székesfehérvár kozmetikus

8000 Székesfehérvár

 

Székesfehérvár szépségszalon Székesfehérvár kozmetika