pedikűr

12. kerület pedikűr XII. kerületben pedikűrös

Köröm Hajlék – Budapest 12. kerület – pedikűr lábápolás

12. kerület pedikűr

Budapest, Böszörményi út 17/B.

Tisser Lilla: +36 30-479-48-90

 

Gyógy- és esztétikai pedikűr – Manikűr – Géllakk

 

12. kerület pedikűr

 

Lábápolás, pedikűr – 12. kerület

Lábunk ápolása évszaktól függetlenül nagyon fontos, hiszen a lábaink viselik a legnagyobb terhelést, testünk teljes súlyát hordják. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja. Gyakori probléma a körmök benövése, körömágy gyulladás, vastag bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Rendszeres pedikűrözéssel elkerülhetőek, illetve kezelhetőek ezek az alattomos és fájdalmas problémák, melyek az ortopédiai okokon felül sokszor az otthoni helytelen pedikűrözések során alakulnak ki.

A pedikűr a kismamáknak is nagyon fontos! Az édes teher élettani és ortopédiai változásokkal is jár, továbbá gond szokott lenni, hogy a leendő anyukák már nem érik el kényelmesen a lábfejüket.

 

Kérje bátran pedikűrös szakember segítségét!

Az esztétikai, közérzeti és egészségi javulás, amit a pedikűr után tapasztal, biztosan hatással lesz mindennapjaira. A kezelés ideje alatt kényelmes, kimondottan erre a célra fejlesztett pedikűr székünkben pihenhet, ellazulhat.

Sokan félve keresik fel a pedikűröst az első alkalommal, fertőzésektől vagy fájdalmaktól tartva. Forduljon hozzám bizalommal! A munkám során különös figyelmet fordítok az állandó sterilizálásra, és nem okozok felesleges fájdalmat kapkodással, figyelmetlenséggel a pedikűr során.

 

– esztétikai pedikűr

– gyógypedikűr

– benőtt köröm kezelése

– tyúkszem eltávolítás

– bőrkeményedés eltávolítás

– KÉZÁPOLÁS

 

12. kerület pedikűr XII. kerületben pedikűrös

 

Kézápolás – 12. kerület

Kezünk és körmeink nagyon sokat elárulnak rólunk! Nap, mint nap ki vannak téve különböző vegyszereknek, munkahelyi ártalmaknak és az időjárás viszontagságainak, ezért folyamatos ápolást igényelnek. Nagyon fontos a szép és ápolt köröm az élet minden területén, hiszen a kezünk mindig szem előtt van! Minden kapcsolat első lépese egy kézfogás. Sok múlhat kezei ápoltságán egy állásinterjún, egy tárgyaláson vagy akár egy randevún. Meglátja, sokkal jobb lesz a közérzete és magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha kezei ápoltak és körmei teljes fényükben ragyognak! Pedikűr és manikűr szolgáltatások a 12. kerületben.

 

Szépüljön Lillánál!

 

kézápolás, lábápolás, pedikűr, manikűr, géllakk, körömápolás

 

12. kerületi pedikűr XII. kerület pedikűrös

Budapest, 12. kerület