A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

nyomtatás

Fotó – fotókidolgozás 12. kerület Puskás Fotó

Fotó, fotókidolgozás 12. kerület Puskás Fotó 2. kerület

Honlap: www.puskasfoto.hu

Rólunk

Fotóalbumunk a Mammut I. ben az alábbi szolgáltatásainkat és termékeinket kínálja egy-két órás, vagy gyorsabb határidővel: digitális és filmes fotókidolgozás;

  • fotókönyv készítés;
  • egyedi naptárkészítés;
  • egyedi üdvözlőlapok készítése;
  • szkennelés.

Itt értékesítünk színes és fekete-fehér negatívokat és színes diákat, Polaroid filmet, fotóalbumokat, valamint elemeket. A színes negatívok hívását három munkanapra vállaljuk. Egy-két hetes határidővel vállalunk fekete-fehér és diahívást, videó vagy mozgófilm digitalizálást is.

12. Kerület fotókidolgozás

Első budapesti üzletünket 1998 augusztusában nyitottuk a Mammut Üzletházban. A kezdetektől törekedtünk a lehető legjobb minőségű fotókidolgozási minőségre. Ekkor még hagyományosnak tekinthető analóg/optikai eljárással készítettük a képeket, de 2000 májusában megérkezett hozzánk az első budapesti teljesen digitális, lézerlevilágítású fotólabor. Fujifilm Frontier 350-es gépünk tíz éven át határozta meg az általunk nyújtott minőséget.

2001-ben a Mammut II-ben nyitottuk másik üzletünket, amit 2008-ban egy nagyobb alapterületűre cseréltünk.

2007-ben beüzemeltük első, még 61 cm széles tintasugaras poszternyomtatónkat, amivel már előrevetítettük a várható technikai fejlődést. 2009-től már 110 cm-es szélességben tudunk posztert nyomtatni.

2009-ben elkezdtük a HP fotókönyvek és naptárak készítését, ami jelentős lehetőségekkel bővítette ki szolgáltatási választékunkat.

2010-ben a régi vegyszeres/lézeres labort egy új, száraz technológiás HP laborra cseréltük, ami lényegesen növelte a termelékenységünket, és drámaian csökkentette a megrendelések átfutási idejét is. Ettől kezdve valóban azonnali fotókidolgozás lehetőségével is szolgálhatunk.

Fotó, fotókidolgozás 2. kerület 12. kerület Puskás Fotó