A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

fénymásolás

Másolás 4. kerület R-Print Kft.

R-Print Kft.

Másolás 4. kerület R-Print Kft.

Digitális fekete-fehér és színes másolás, nyomtatás

Társasházi anyagok másolása

tervrajz másolás, nyomtatás, hajtogatás

Névjegy, szórólap készítés

Egyéb nyomdai munkák, kötészet

Spirálozás – hőkötés -laminálás

Nyomtatványok árusítása

LH Graphipress Kft. 12. kerület papír, írószer, nyomtatvány

LH Graphipress Kft. papír írószer nyomtatvány 12. kerület

LH Graphipress Kft. 12. kerület papír, írószer, nyomtatvány

Cím:

1122 Budapest, Maros u. 20.

A szó elszáll… az írás megmarad. Nálunk megtalálja a szükséges papírt és írószert. Archiváláshoz karos iratrendezők, gyűrűs mappák, iratpapucsok, harmónika mappák, vállalkozásoknak számlák, nyugták, bizonylatok, szállító- és fuvarlevelek, irodai munkákhoz tűző- és lyukasztógépek, kapcsok, nyomtatópapírok, tollak és markerek, iskolába vízfestékek, grafit- és színes ceruzák, hegyezők, radírok, vonalzók, füzetek és tolltartók, különleges alkalmakra képeslapok, díszcsomagolók, tasakok és dekor kartonok.

Bélyegzők készítése akár 1 óra alatt. Fénymásolás, spirálozás.

Nyomtatókhoz patronok és tonerek rendelésre… és ha még sem találja amit keres, beszerezzük Önnek.

Nyitva: H-P 9-18 ó állunk a rendelkezésükre.

 

Fotó – fotókidolgozás 12. kerület Puskás Fotó

Fotó, fotókidolgozás 12. kerület Puskás Fotó 2. kerület

Honlap: www.puskasfoto.hu

Rólunk

Fotóalbumunk a Mammut I. ben az alábbi szolgáltatásainkat és termékeinket kínálja egy-két órás, vagy gyorsabb határidővel: digitális és filmes fotókidolgozás;

  • fotókönyv készítés;
  • egyedi naptárkészítés;
  • egyedi üdvözlőlapok készítése;
  • szkennelés.

Itt értékesítünk színes és fekete-fehér negatívokat és színes diákat, Polaroid filmet, fotóalbumokat, valamint elemeket. A színes negatívok hívását három munkanapra vállaljuk. Egy-két hetes határidővel vállalunk fekete-fehér és diahívást, videó vagy mozgófilm digitalizálást is.

12. Kerület fotókidolgozás

Első budapesti üzletünket 1998 augusztusában nyitottuk a Mammut Üzletházban. A kezdetektől törekedtünk a lehető legjobb minőségű fotókidolgozási minőségre. Ekkor még hagyományosnak tekinthető analóg/optikai eljárással készítettük a képeket, de 2000 májusában megérkezett hozzánk az első budapesti teljesen digitális, lézerlevilágítású fotólabor. Fujifilm Frontier 350-es gépünk tíz éven át határozta meg az általunk nyújtott minőséget.

2001-ben a Mammut II-ben nyitottuk másik üzletünket, amit 2008-ban egy nagyobb alapterületűre cseréltünk.

2007-ben beüzemeltük első, még 61 cm széles tintasugaras poszternyomtatónkat, amivel már előrevetítettük a várható technikai fejlődést. 2009-től már 110 cm-es szélességben tudunk posztert nyomtatni.

2009-ben elkezdtük a HP fotókönyvek és naptárak készítését, ami jelentős lehetőségekkel bővítette ki szolgáltatási választékunkat.

2010-ben a régi vegyszeres/lézeres labort egy új, száraz technológiás HP laborra cseréltük, ami lényegesen növelte a termelékenységünket, és drámaian csökkentette a megrendelések átfutási idejét is. Ettől kezdve valóban azonnali fotókidolgozás lehetőségével is szolgálhatunk.

Fotó, fotókidolgozás 2. kerület 12. kerület Puskás Fotó