A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

lakberendezés

DIEGO SZŐNYEG – PVC – PARKETTA – ÓBUDA SZŐNYEG – ÓBUDA PARKETTA

 • +36 1-436-00-97
 • Cím:
  Az egyes villamos óbudai végállomása, Bécsi út 267.
 • Honlap: DIEGO - szőnyeg, PVC, laminált padló, függöny
 • Nyitva tartás: H-P: 9-19, Szo: 9-14
 • SZŐNYEG • PVC • PARKETTA • FÜGGÖNY • TAPÉTA

  Diego Kaposvár

  Szolgáltatások

  Ingyenes méretre vágás

  PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a terméket kívánságának megfelelően méretre vágjuk.

  Ingyen függönyszegés 7 nap alatt

  A DIEGO választékában kapható 500-féle függöny bármelyikét 7 nap alatt ingyenesen beszegjük Önnek! Az akció a nálunk vásárolt függönyökre, és az egyenes szegésre vonatkozik.

  Kedvezményes házhozszállítás

  Áruházainkban minden vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő, további árumozgatásra a szállító nem kötelezhető.

  Diego szőnyeg

  Igényeit maximálisan kiszolgáljuk, legyen szó a szőnyeg formaválasztékról, függönyök színekről, tapéta mintákról, illetve otthona bármely kiegészítőjéről.

   DIEGO SZŐDIEGO SZŐNYEG – PVC – PARKETTA – ÓBUDA SZŐNYEG – ÓBUDA PARKETTANYEG – PVC – PARKETTA – FÜGGÖNY – ÓBUDA SZŐNYEG – ÓBUDA PARKETTA

DIEGO SZŐNYEG – PVC – PARKETTA – ÓBUDA SZŐNYEG – ÓBUDA PARKETTA

2. Kerület RakpArt Galéria Képkeretezés

Képkeretezés 2. Kerület – RakpArt galéria

Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 10 – 18, pénteken 10 – 14 óráig

Szolgáltatásaink
 • különleges képkeretek
 • képkeretezés azonnal
 • kortárs képek, metszetek, tükrök
 • antireflex üveg, paszpartu, léc árusítás
 • képrestaurálás múzeumi gyakorlattal

https://www.kezikonyvunk.hu/k%C3%A9pkeretez%C3%A9s-2-ker%C3%BClet-rakpart-gal%C3%A9ria/

 

Képkeretezés művészien a művészetért!

 

Képkeretezés Budán a rakpArt galériában (1027 Budapest,  Bem rakpart 31.), saját tervezésű, kiváló minőségű olasz alapanyagból készült képkeretekből. Művészien a művészetért!
Saját képkeretező műhelyünkben Budapesten egyedülálló raktárkészletünknek köszönhetően, rendkívül rövid határidővel állunk képkeretezés területén az Ön rendelkezésére. Nálunk Ön az első!

Képkeretezés a rakpArt galériában:

 

Teljes körű megoldást nyújtunk a képkeretezés minden területén!

1991-ben alakultunk elsősorban képkeretezési profillal. Bővülésünknek köszönhetően közel 200 négyzetméteren mindent egy helyen szolgáltatunk, elkerülve a hozzánk behozott képek szállításából eredő sérülések lehetőségét.

– Képkeretezés: helyszíni képkeretező műhelyünkben, saját raktárkészletből
– Galériánkon belül vállalunk képrestaurálást, konzerválást, dublírozást.
– Tekintse meg galériánkban: eredeti műalkotások, nyomatok, poszterek, tükrök széles választékát.
– Kiállítás szervezéseinknek köszönhetően folyamatosan megújuló festményanyag és képzőművészeti alkotások várják látogatóinkat.

 

 

Nálunk a képkeretezés origójában Ön áll!

 

A művészetben és az alkotói képkeretezésben otthon vagyunk. Szeretnénk Önt is bevezetni a képek, képkeretezés és lakberendezés harmonikus világába. Egy szép festmény egy jól kiválasztott képkeret egy profi képkeretező és lakberendező csodákat művelhet otthonával. Egyedibbé, esztétikusabbá, kellemesebbé varázsolva mindennapjai legfontosabb helyszínét. A rakpArt galériában minden szaktudást és a megvalósításhoz szükséges kiváló alapanyagokat egy helyen találja, hogy gyorsan az Ön igényei szerint megvalósulhassanak vágyai.

 

 

Tapasztalat, művészet, egyediség a képkeretezésben!

Tíz éve tervezünk Olaszország piacvezető képkeretléc gyártójának képkeretléceket. Tervezőink segítenek az egyedi megoldásokat, a megszokottól eltérő képkeretezést kedvelő ügyfelek ötleteit, elképzeléseit végleges formába önteni. Ha nem csak egy bekeretezett képre, hanem a képkeretezés által egy művészi alkotásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár. A rakpArt galériában a képkeretezés egy alkotói tevékenység, amellyel a képkeretezés területén új lehetőségek után kutatva, az Ön igényeit figyelembe véve, igyekszünk a képkeretezés mesterségével, az utókor számára is maradandó képkeretezési műtárgyat készíteni.Ismerjük a modern és klasszikus képkeretezés minden technikáját.

 

 

Minőségi képkeretezés

 

A minőség az Ön elégedettségének záloga ezért számunkra is elsődleges szempont. A minőség belülről fakad, 2006 óta már papírunk is van róla. ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.