költöztetés

Székesfehérvár fuvarozás Székesfehérvár fuvarozó

Dumics Kft. Székesfehérvár fuvarozás

Székesfehérvár fuvarozás fuvarozó

8000 Székesfehérvár, Osztrák utca 16.

+36 30-957-60-44

Email:

Honlap: www.dumics.hu

 

Belföldi és nemzetközi áruszállítás, fuvarozás

Költöztetés

Raktározás

 

Székesfehérvár fuvarozás Székesfehérvár fuvarozó

 

Költöztetés, fuvarozás a legnagyobb biztonsággal

Cégünk 1989-ben alakult családi vállalkozásként Székesfehérváron. Az elmúlt közel 30 év, melyet a belföldi- és nemzetközi fuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, áruterítés, anyagbeszerzés területén szerzett tapasztalataink egy megbízható, összeszokott csapatot és számos elégedett ügyfelet eredményezett.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években több olyan multi vállalkozás, mint a MEDIA MARKT, BRICOSTORE, BAUMAX, TUNGSRAM, DECATHLON, HERVIS, valamint több Székesfehérvári kis- és nagyvállalkozás vált állandó partnerünkké.

Több ezer elégedett visszatérő ügyfelet szereztünk az évek folyamán azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a megrendelőinkre, ránk bízott termékek biztonságos szállítására.

 

Fuvarozás mesterfokon

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi és belföldi fuvarszervezésben, melyet az éves több ezer megbízás támaszt alá. Bármilyen közúti szállításban tudunk segíteni. Megbízható kollégáink segítségével belföldi áruszállítást valamint nemzetközi árufuvarozást egyaránt bonyolítunk.    

Belföldi áruterítést és anyagbeszerzést olyan vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akik a rugalmasságra, a rövid határidőre és a biztonságos áruszállításra helyezik a hangsúlyt.

Nagyméretű, raklapos, nehéz áruk fuvarozását maximum 6 tonnáig önrakodós autó segítségével végezzük. Továbbá 2-7-12 tonnáig daruzást vállalunk a gépjárműparkban megtalálható önrakodós teherautóval illetve autódarukkal.

 

Székesfehérvár fuvarozás Székesfehérvár fuvarozó

8000 Székesfehérvár

 

Dumics Kft. fuvarozás, költöztetés Székesfehérvár

16. kerület lomtalanítás XVI. kerület lomtalanító

Kozma Zoltán lomtalanító

16. kerület lomtalanítás XVI. kerület lomtalanító

Budapest, XVI. kerület

+36 30-948-94-76

Honlap: www.lomtalanitaskoltoztetes.hu

 

Lakások, házak, intézmények szakszerű lomtalanítása

Fuvarozás, költöztetés

Hagyaték felszámolás hétvégén is

 

Ingyenes felmérés Budapest egész területén!

 

16. kerület lomtalanítás XVI. kerület lomtalanító

 

A lomtalanítás lényege, hogy elszállítsuk azt, amit már nem használ. Mivel kidobásra ítélt tárgyakról van szó, a fuvarozók gyakran másodrangúként tekintenek erre a feladatra, pedig körültekintést igényel.

A lomtalanítás alkalmával is betartjuk a vonatkozó környezetvédelmi szabályokat, a teherautó tartalma nem egy erdő szélén fog kikötni.

Rengeteg ilyen ajánlattal is találkozni, ám jobb, ha kétkedve fogadja őket. Számolni kell a szemétlerakás díjával, a teherautó üzemanyagköltségével és amortizációjával, szervízköltséggel, a rakodók munkabérével. Ha valaki azt ígéri, hogy ingyen végzi el a lomtalanítást, akkor érdemes elgondolkodnia rajta.

Sajnos számos olyan történetet hallani, amelyben a megrendelő az ingyenes megoldást választja, majd hoppon marad. A kiérkező fuvarozók nem ürítetik ki a lakást, csupán a számukra értékes tárgyakat, bútorokat vagy a fémhulladékot viszik el, a többit pedig otthagyják. A mi ügyfeleinkkel ez nem fordulhat elő.

 

A megbízható cég tanusítványt 2014-ben, 2015-ben, 2016-ban is megkaptuk. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legprofibb módon és a legkedvezőbb áron szolgáljuk ki!

16. kerület lomtalanítás XVI. kerület lomtalanító

Budapest, XVI. kerület

 

Költöztetés 16. kerület lomtalanítás XVI. kerületben

Veszprém költöztetés Veszprém költöztető

Gálfuvar Veszprém – Költöztetés és Áruszállítás

Veszprém költöztetés

Veszprém

+36 20-944-64-49

E-mail: 

Honlap: www.galfuvar.hu

 

Költöztetés Veszprémben

Bútorszállítás

Költöztetés

Hírlapszállítás

Darabáruk és raklapos áruk szállítása

Árufuvarozás 1-6 tonnáig

 

Nekünk fontos az hogy az Ön áruja, bútorai, személyes dolgai biztonságban és pontosan jussanak el a megadott címre, szem előtt tartva, hogy olcsó és minőségi áruszállítással elégítsük ki fuvaroztatni, költöztetni vagy árut szállítani kívánó Kedves megbízóinkat!

 

Veszprém költöztetés Veszprém áruszállítás

Veszprémi áruszállítás és költöztetés

 

Gálfuvar áruszállító és költöztető Veszprém

1998-ban kezdtem meg a veszprémi költöztetéssel és fuvarozással foglalkozó vállalkozásomat egy régi Avia tehergépkocsival. Az elmúlt évek során költöztetéssel, fuvarozással foglalkozó vállalkozásom sikeres működésének köszönhetően folyamatosan fejlesztettem és cseréltem le a régebbi járműveimet, hogy még biztonságosabbá tegyem a költöztető-fuvarozó vállalkozást.

Jelenleg 2 db tehergépkocsival és egy 7 személyes személy gépkocsival fuvarozok, költöztetek.

A csapat legkisebb tagja a 7 személyes Volkswagen Caddy, mely egyaránt alkalmas személy és kisebb rakomány szállítására.

A közepes méretű 3,5t-ás Fiat Ducató furgon, bútorok, kisebb költözések és egyéb 1,4 tonnát meg nem haladó áruk szállítására alkalmas.

A csapat legnagyobb tagja 12t-ás Man TGL zárt, dobozos tehergépkocsi, amely emelő hátfalas és 5,6 tonnát meg nem haladó áruk szállítására alkalmas. A tehergépkocsik és részletesebb szállítási adataik a weboldalamon megtekinthetőek.

FŐBB TEVÉKENYSÉGI KÖREINK: KÖLTÖZTETÉS, BÚTORSZÁLLÍTÁS, HÍRLAPSZÁLLÍTÁS, DARAB ÉS RAKLAPOS ÁRUK SZÁLLÍTÁSA.

 

Gálfuvar Fuvarozás és Költöztetés Veszprém

 

Kevés bosszantóbb dolog képzelhető el, mint amikor a szállítók távozása után ott maradunk a halomba rakott dobozokkal, zsákokkal és valójában fogalmunk sincs arról, hogy melyikben mi van. Ez a kicsomagolást is jelentősen megnehezítheti és sok időnk mehet el rá, hogy kitaláljuk, mit és hova is pakoltunk. Ennek elkerülésére egyszerűen jelöljük meg a dobozokat, zsákokat. Írjuk rájuk, hogy pontosan mi található bennük és melyik helyiségben tároljuk majd őket. Ezt a legkönnyebben különböző színű öntapadó papírok felragasztásával tehetjük meg. Tovább könnyíthetjük a saját munkánkat, ha arra is utalunk a papíron, hogy milyen sorrendben javasolt kicsomagolni. Mindez nem igényel különös odafigyelést, az előnyeit pedig rendkívül megérezhetjük a kipakolás során.

 

Veszprém költöztetés bútorszállítás

Veszprém

 

Veszprém Költöztetés és Áruszállítás 1-6 tonnáig