A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

kertigépek kölcsönzése

Gépkölcsönzés, – javítás 1. 2. 3. 13. kerület Bér-Gép Kft.

Gépkölcsönzés, – javítás 1. 2. 3. 13. kerület Bér-Gép Kft.

Építőipari, barkács és kerti gépek kölcsönzése, javítása, kereskedelme

Földmunkagépek, döngölőbékák, kompresszorok, vízszivattyúk, beton vibrátorok, betonmarók és csiszolók, páraleválasztók, bontókalapácsok, padlóburkolat eltávolító, ütvefúrók, áramfejlesztők, hegesztőgépek, úthengerek, fénytornyok stb.

Gépkölcsönzés, -javítás 3. kerület Bér-Gép Kft.

Gépkölcsönzés, -javítás 3. kerület Bér-Gép Kft.

  • Építőipari és kerti gépek kölcsönzése, javítása, értékesítése. Földmunkagépek, kompresszorok, vízszivattyúk, beton vibrátorok, betonmarók és csiszolók, páraleválasztók, bontókalapácsok, ütve fúrók, ágdarálók, áramfejlesztők, hegesztőgépek, úthengerek stb.

Bemutatkozik a Bérgép

Cégünkrőlkülső

Az építőipari gépek kölcsönzésére, értékesítésére szakosodott Bérgép 1993-ban alakult 3 magyar magánszemély kizárólagos tulajdonaként. Kezdetben cégformánk betéti társaság volt, de már 1994-től Kft.-ként működünk. Foglalkozunk kölcsönzéssel, gépeink szállításával, értékesítéssel, szervizeléssel, javítással. A Bérgép többek között a Wacker és Hitachi hivatalos márkaképviselője is. Gépválasztékunkba illeszkedő használt gépkereskedelmet is folytatunk.

 

undefined

Kertigép Klinika kertigépek értékesítése, javítása, kölcsönzése Veszprém

Termékeink

Kertészeti és Erdészeti márkaszerviz, márkabolt és gépkölcsönző, Automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése.