A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

kertigépek kölcsönzése

Gépkölcsönzés, – javítás 1. 2. 3. 13. kerület Bér-Gép Kft.

Gépkölcsönzés, – javítás 1. 2. 3. 13. kerület Bér-Gép Kft.

Építőipari, barkács és kerti gépek kölcsönzése, javítása, kereskedelme

Földmunkagépek, döngölőbékák, kompresszorok, vízszivattyúk, beton vibrátorok, betonmarók és csiszolók, páraleválasztók, bontókalapácsok, padlóburkolat eltávolító, ütvefúrók, áramfejlesztők, hegesztőgépek, úthengerek, fénytornyok stb.

Gépkölcsönzés, -javítás 3. kerület Bér-Gép Kft.

Gépkölcsönzés, -javítás 3. kerület Bér-Gép Kft.

  • Építőipari és kerti gépek kölcsönzése, javítása, értékesítése. Földmunkagépek, kompresszorok, vízszivattyúk, beton vibrátorok, betonmarók és csiszolók, páraleválasztók, bontókalapácsok, ütve fúrók, ágdarálók, áramfejlesztők, hegesztőgépek, úthengerek stb.

Bemutatkozik a Bérgép

Cégünkről

Az építőipari gépek kölcsönzésére, értékesítésére szakosodott Bérgép 1993-ban alakult 3 magyar magánszemély kizárólagos tulajdonaként. Kezdetben cégformánk betéti társaság volt, de már 1994-től Kft.-ként működünk. Foglalkozunk kölcsönzéssel, gépeink szállításával, értékesítéssel, szervizeléssel, javítással. A Bérgép többek között a Wacker és Hitachi hivatalos márkaképviselője is. Gépválasztékunkba illeszkedő használt gépkereskedelmet is folytatunk.

 

undefined