kertigépek értékesítése

Kaposvár szerszám Kaposvár csavar csapágy

Kaposvár szerszám

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy szaküzlet

Kaposvár szerszám csavar csapágy

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

+36 70-433-72-14

Email:

Honlap: vasartericsavar.hu

 

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00

Szo: 9.00-12.00

 

Kaposvár szerszám

Kaposvár

Kötőelem és rögzítéstechnika

Barkács és ipari szerszám

Kisgép

Zár

Vasalat

Csapágy

Ékszíj

Kerekek és görgők

Fúrás

Forgácsolástechnika

Hegesztéstechnika

Munkavédelem

Kertészeti eszközök

Létrák

Polikarbonát

 

Kaposvár szerszám csavar csapágy

Kaposvár szerszám csavar csapágy

 

Vásártéri csavar- és szerszám – csapágy szaküzlet mára Somogy Megye egyik legjelentősebb szakkereskedésévé nőtte ki magát. Kínálatunkban megtalálhatók a gép-, autó-, fa- és bútoriparban használatos kötőelemek, fém tömegcikkek, kéziszerszámok, valamint csiszolás- és vágástechnikai anyagok széles választéka. 2014 januárjában megnyitottuk vadonatúj áruházunkat, ahol 300m2 önkiszolgáló eladótér és 150m2 raktár áll vevőink rendelkezésre.

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

 

Vásártéri csavarok szerszámok csapágyak

1989-ben Fűrész-Szervíz Egyéni Cég néven alakult a vállalkozás, és – ahogy a nevéből is következik – faipari fűrészlapok élezésével és készítésével foglalkozott. Az arculatváltást 2001-ben a végbement negatív irányú változás tette szükségessé. Rendelkezésünkre állt egy jól megközelíthető, megfelelő méretű és parkolóval rendelkező épület. A célunk az volt, hogy olyan termékekkel foglalkozzunk, amelyek a mindennapi felhasználás miatt széles – barkácsolás és szakipar – körben értékesíthetők, így döntöttünk a kötőelem-szerszám-csiszolóanyag kereskedés ötlete mellett. Az üzlet 2002 nyarán nyílt – akkor még szerényebb árukészlettel. Mára a folyamatos feltöltésnek és több mint 50 beszállítónak köszönhetően elértük a 16000 cikkes – raktáron lévő – választékot.

Az eredeti üzlet (Kaposvár, Vásártéri u. 17.) – a folyamatos feltöltésnek hála – már évekkel ezelőtt szűkösnek bizonyult, és a parkolók száma se tudta az igényeket kielégíteni. Hosszas keresés és előkészítés után sikerült átköltöznünk egy 450m2 alapterületű épületbe, a régi boltól mindössze 500 méterre, ami a kaposvári Vásártér területén található. Itt végre tovább tudjuk fejleszteni az üzletet, valamint növelni a raktárkészletet és a választékot: Legnagyobb fejlesztésünk: 2014-ben felvettük kínálatunkba a csapágy – hajtástechnika termékcsoportokat is, valamint a hozzájuk kötődő segédanyagokat: o-gyűrűk, szimeringek, biztosító elemek, egyéb gépelemek, ipari láncok, görgők. 2015 is az árufeltöltésről és a cikkszámnövelésről szólt, de az árukiadást is gyorsítottuk: új számlázóprogramot vezettünk be vonalkód rendszerrel, és új értékesítő kollégával is bővültünk. Megjelent számos saját import termék is: faipari vasalatok és csavarok, amivel még versenyképesebb árakat tudunk biztosítani meglévő és leendő vevőinknek.

3 alapelvünk: folyamatosan nagy árukészlet és választék, gyors kiszolgálás és a legjobb árak. A honlapon bemutatott termékek – természetesen beszerzéstől függően – 99,9%-ban raktáron találhatók, és a nagy volumen miatt a legkedvezőbb áron!

 

Kaposvár szerszám szaküzlet

Kaposvár

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Építőipari gépkölcsönzés 17. kerület gépjavítás

Bér – Gép Kft.

Építőipari gépkölcsönzés 17. kerület gépjavítás

1037 Budapest, Zay u. 5.

+36 1-367-56-75

+36 30-940-77-63

+36 30-940-77-64

+36 30-940-77-65

E-mail:

Honlap: http://www.bergep.hu/

 

Építőipari, barkács és kerti gépek kölcsönzése, javítása, kereskedelme

Földmunkagépek

Döngölőbékák

Kompresszorok

Vízszivattyúk

Beton vibrátorok, betonmarók és csiszolók

Páraleválasztók

Bontókalapácsok

Padlóburkolat eltávolító

Ütve fúrók

Áramfejlesztők

Hegesztőgépek

Padkahengerek

Fénytornyok

Csőmenetmetszők

Koronafúró

Láncfűrész

Falcsiszoló

Gödörfúró

Tégla-, csempevágó

Stb.

 

Építőipari gépkölcsönzés 17. kerület gépjavítás

23. kerület gépkölcsönző gépkölcsönzés – XIII. kerület Tektormen

Tektormen – 23. kerület gépkölcsönző

23. kerület gépkölcsönzés – gépkölcsönző:

1239 Budapest, Haraszti út 149.

+36 1-289-04-40

11. kerületi gépkölcsönző:

1116 Budapest, Barázda u. 1.

+36 1-204-50-40

Honlap: www.tektormen.hu

 

Fő márkáink:

DeWalt, McCullogh, Husqvarna, Hitachi, MTD, Makita, Melabo, AL-KO

 

23. kerület gépkölcsönzés – gépszerviz – gépkereskedés

– Kertészeti és erdészeti gépek

– Elektromos szerszámgépek

– Építőipari gépek

– Akkumulátoros szerszámgépek

 

Cégünk a Makita, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Bosch, AEG, DeWalt, Husqvarna, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Briggs, Honda, Al-ko, MTD, Heron, Extol, Stabila készülékek márkaképviselete és szervize a XI. és a XXIII. kerületben.

 

Gépkölcsönző a 23. kerületben

Mindkét üzletünk jól megközelíthető, saját ingyenes parkolóval rendelkezik. Kínálunk kiváló minőségű ipari gépeket és az otthoni barkácsolás nélkülözhetetlen hobbi kellékeit, valamint a kertápolás gépeit és tartozékait. Nálunk nincs lehetetlen, egyéni elképzeléseit pár napon belül teljesítjük.Több árkategóriás gépeink közül mindenképpen megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő gyártmányokat. Vállalunk láncok, körfűrészek élezését, vésőszárak kovácsolását.

 

23. kerület gépkölcsönzés XIII. kerület gépkölcsönző

 

Ha gépet szeretne kölcsönözni vagy javíttatni, jó helyen jár! Válasszon bennünket!

Tektormen Gépkölcsönző – 23. kerület

 

23. kerület – Gépkölcsönzés és gépjavítás

Gépkölcsönzés: Az építőipar által használatos készülékek széles választéka áll rendelkezésre. Szakembereink a gépek átadásakor pontos tájékoztatást adnak gépeink működéséről, munkavédelem tekintetében is.A gépeinket mindenkor kipróbálás után adjuk át, meghibásodás esetén természetesen kicseréljük a készüléket.

 

Gépszerviz: A javításra leadott gépeket szakképzett szerelő kollégánk veszi át. A feltárt hibáról ügyfeleinket tájékoztatjuk és a javítás megkezdése előtt egyeztetünk személyesen vagy telefonon. Komoly alkatrész raktár készlettel rendelkezünk, ez biztosítja a gyors, precíz és megbízható javításait gépeiknek. A vállalási határidőket minden esetben pontosan betartjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a több éves tapasztalatunk is garancia arra, hogy évek óta visszajáró vevőink vannak mindkét kerületi áruházunkba. Kiváló, családias légkör kialakítására törekszünk. Lépést kell tartanunk a rohamosan fejlődő és modernizálódó gépparkkal, folyamatos megújítására, újdonságok folyamatos figyelésére van szükség. Összegezve elmondhatjuk, hogy egy pozitív irányba fejlődő vállalkozás vagyunk, melyet a széles vevőkörünk örömmel tapasztal és vesz észre. Igyekeztünk bemutatni cégünket, most már Önökön a sor, hogy bizonyíthassunk, keressen fel bennünket, érdemes.

 

23. kerület gépkölcsönzés XXIII. kerület gépkölcsönző

 

Gépkölcsönzés:

Feltételei: Személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél, lakcímkártya, illetve még egy olyan dokumentum amelyben szerepel a lakcím (forgalmi engedély, közüzemi számla)!

 

Letéti díj / kaució: A letét 20 000 Ft-tól egészen 200 000 Ft-ig terjedhet, melynek mértéke a választott készülék értékének és a dokumentumok meglétének függvénye.

 

Gépszerviz:

Cégünk 2001 óta nyújt ügyfeleinknek szerviz szolgáltatást, az alábbi gyártók készülékeit fogadva:

Garanciában (Érvényes (gyártó által kibocsátott) jótállási jegy, számla vagy nyugta megléte esetén): Husqvarna, HiKOKI (Hitachi)

Garancián túl: Husqvarna, HiKOKI(Hitachi), Einhell, Makita, Flex, Dedra, DeWalt, Honda, Briggs & Stratton, Metabo, Milwaukee, Bosch, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, AL-KO, MTD.

 

 Budapest XIII. kerület gépkölcsönző gépkölcsönzés

Budapest, XIII. kerület

Kerti gép Kereskedés Kaposvár Márton kerti gép Kaposvár

Kaposvár kerti gépek
  • OREGON láncvezetők, lánc-, munkavédelmi
    és egyéb termékek
  • HITACHI, MARUYAMA
    fűkaszák, motorfűrészek, kerti gépek
  • Kertigép-alkatrészek, damilok, vágótárcsák,
    kenőolajok, védőfelszerelések.

Kerti gép Kereskedés Kaposvár Márton kerti gép Kaposvár

https://www.kezikonyvunk.hu/kisg%C3%A9p-kerti-g%C3%A9p-keresked%C3%A9s-kaposv%C3%A1r-m%C3%A1rtonkisg%C3%A9p-kaposv%C3%A1r/