Ingatlanvásárlás

Ingatlan Pilisvörösvár Ingatlaniroda

MAXI INGATLANIRODA
Manhertz Éva

Ingatlan Pilisvörösvár Ingatlaniroda

Várom hívását!

+36 30-974-51-24

Pilisvörösvár

Solymár

Pilisszentiván

Pilisszántó

Piliscsaba

Web: http://www.maxiingatlan.hu/manhertz

Email:

 

Eladó ingatlan? Tudok segíteni!

Ingatlanok adás-vétele szenzációs áron,
Kivételes helyismeretekkel!

Legyen útrakész, mert velünk bármikor költözhet!

 

Ingatlan Pilisvörösvár Ingatlaniroda

Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos

Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos

Ház Ingatlan Kaposvár

Kaposvár ingatlaniroda

7400 Kaposvár, Kontrássy u. 5.

+36 82-510-085

Email:

 

Szeretne ingatlant bérelni, vagy vásárolni? Esetleg meglévő ingatlanját szeretné mihamarabb eladni, vagy bérbe adni? A HÁZ Ingatlan munkatársai ebben nyújtanak Önnek segítséget!

 

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig 9-17 óráig

 

Kaposvár ingatlaniroda

A HÁZ Ingatlan egy egész sor minőségi szolgáltatást nyújt a lakhatással kapcsolatban – a hitel szerzéstől, az ügyvédi szolgáltatásokon át, költöztetés, biztosítás, egészen a festésig és további ügyintézésekig.

Keressen minket bizalommal kiadó és eladó ház, lakás, üzleti ingatlan keresése esetén.

Irodánk felkészült munkatársai az adás-vétel körüli jogi kérdésekben, tanácsadásban és a földhivatali bejegyzési ügyekben is állnak rendelkezésére.

 

HÁZ Ingatlan Kaposvár – ingatlanközvetítés

Kaposvári ingatlanközvetítő irodánk 2006 óta folyamatosan igyekszik ügyfelei igényeit kielégíteni, mind eladni, vagy bérbe adni, mind venni, vagy bérelni szándékozóknak. Szakmai elhivatottságunkon kívül fontos hangsúlyoznunk, hogy minden esetben ügyfeleink állnak a középpontban.
Irodánk minden ezzel kapcsolatban felmerülő, az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlanértékesítésen át egészen a költöztetésig.

Irodánk professzionális felkészültséggel, mégis családias hangulatban várja kedves jelenlegi és jövőbeni partnereit, legyen szó bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyről. Mi valóban az Ön élethelyzetére igyekszünk megoldást találni a lehető legnagyobb körültekintéssel, és a teljes folyamat során segítünk eligazodni az ingatlan adásvétellel vagy bérbeadással kapcsolatos teendők rengetegében.

Cégünk számos partnerirodával áll kapcsolatban, és ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe, akár külföldiek számára.
Folyamatosan igyekszünk tájékozódni minden újdonságot és változást illetően, és ezáltal naprakésznek lenni az ingatlanpiacon. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.

 

Szolgáltatásaink:

ingatlanértékesítés és bérbeadás

jogi képviselet

hiteltanácsadás

CSOK ügyintézés

energia tanúsítvány

felújítás

költöztetés

 

A 10 évre érvényes, egyedi HET azonosítóval ellátott energetikai tanúsítványt, teljes körű jogosultsággal rendelkező szakértőnk állítja ki, melyhez minden szükséges felmérést és adminisztrációt elvégzünk.

 

Kaposvár ingatlaniroda Kaposvár ingatlanos

Kaposvár

 

Kaposvár Ingatlaniroda Kaposvár Ingatlanok

13. kerület ingatlanközvetítő iroda XIII. kerület

TECNOCASA – XIII. kerület
Casa Profitto Kft.

Franchising Network, Ingatlanközvetítő Iroda

13. kerület ingatlanközvetítő iroda XIII. kerület

+36 70-528-96-86

Belső-Újlipótváros: Budapest, Visegrádi u. 18/c.

Külső-Újlipótváros: Budapest, Visegrádi u. 65.

Angyalföld: Budapest, Csata u. 24-26.

Web: https://tecnocasa.hu/hu

 

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS

TEVÉKENYSÉGÜNK

A Tecnocasa 1986 óta nyújt ingatlanközvetítői szolgáltatást, a 9 országban jelen lévő franchise irodáin keresztül.

Az ingatlanpiac mélyreható ismeretének és a belső képzési rendszernek köszönhetően, az irodák szakemberei teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani a lakóingatlanok eladása és bérbeadása során.

A Tecnocasa szakértelmének köszönhetően a bonyolultabb ügyek is gördülékenyen haladnak, kiváltképpen az olyan adásvételek, amelyek több iroda összehangolt együttműködését kívánják meg.

A FRANCHISE

Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A Tecnocasa tehát olyan cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában működnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, azonos etikai normáknak megfelelve. A hálózatban működő összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektől kezdve, a nyomtatványokon keresztül, a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetőtáblákáig. Mindannyian csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk.

A TECNOCASA FRANCHISE HÁLÓZAT ERŐSSÉGEI

Jelenlét

Az ingatlanközvetítő ügynökségek aktív jelenléte a területen, és a területek kizárólagos felosztása lehetővé teszi a képviselők számára a helyi ingatlanpiac mélyreható megismerését, a valós eladások, a kereslet és a kínálat adatai alapján.

Know how

A 40 évnyi a tapasztalat az ingatlanszektorban, megmutatkozik a munkamódszerben, az etikában, vagy akár a formanyomtatványokban, annak érdekében, hogy megóvja az eladókat és a vevőket.

Együttműködés

A CRM rendszerünk összeköti a Tecnocasa Csoport irodáit, állandó információcserét biztosítva. Az ingatlanközvetítő irodák közötti kereslet megosztás megsokszorozza annak lehetőségét, hogy az Ügyfél megtalálja a kívánt ingatlant. A rendszer segít a minőségi szolgáltatás nyújtásában, az adatkezelésre és az adatvédelemre vonatkozó jogszabályokkal összhangban.

A Tecnocasa továbbképző iskola

A munkatársak folyamatos képzése tanfolyamokon és kurzusokon keresztül, hogy megismerjék a vállalat egyedülálló know-how-ját.

 

13. kerület ingatlanközvetítő iroda XIII. kerület