barkácsbolt

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy szaküzlet

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

+36 70-433-72-14

Email:

Honlap: vasartericsavar.hu

 

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00

Szo: 9.00-12.00

 

Kaposvár szerszám

Kötőelem és rögzítéstechnika, Barkács és ipari szerszám, Kisgép, Zár, Vasalat, Csapágy, Ékszíj, Kerekek és görgők, Fúrás, Forgácsolástechnika, Hegesztéstechnika, Munkavédelem, Kertészeti eszközök, Létrák, Polikarbonát

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

Kaposvár

 

Kaposvár szerszám Kaposvár csavar csapágy

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

Festékváros festékbolt XV. kerület

15. kerület festék

1156 Budapest, Nyírpalota út 2.

+36 1-415-06-34

Fax: +36 1-415-06-63

E-mail:

Honlap: www.festekvaros.hu

Nyitva: H-P: 7-17; Szo: 8-12

 

15. kerület festék és felújítás

Gipszkartonok és profilok

Hőszigetelő rendszer

Zománcok, lazúrok és lakkok

Glettanyagok, ragasztók és fugázók

Faáru és barkács

Számítógépes színkeverés több ezer színben, helyben keverve (falfesték, zománcfesték, autófesték)

Szerszámok

Autófényezési anyagok

Kiszállítást vállalunk

 

Minden, ami a lakásfelújításhoz kell!

 

15. kerület festék XV. kerület festékbolt

 

Vásárolj kényelmesen otthonról, mi pedig a megrendelt termékeket kiszállítjuk. Tiszakécskén és Kiskunfélegyházán ingyenesen házhoz szállítjuk.

 

Útmutató a megfelelő szín megtalálásához

Fehér:

Kellemes, tiszta, világosító megjelenésben tündököl, azonban jellegtelen megjelenést közvetít önmagában. Kiegészítő színek nélkül ijesztően hathat. A teret mindenképp tágítja, előnyös használni olyan terekben ahol tisztaságot, lebegő, romantikus térérzetet szeretnénk kelteni, vagy ahol koncentrálnunk kell. A fehér továbbá nagyon jó alap háttér más színek kidomborítása érdekében.

Szürke:

Kellemes színnek mondható, semlegesíti a többi színt, kissé visszahúzva azok élénkségét. Az élénkebb színek fognak a szürkéhez igazodni, nem pedig fordítva. Konszolidált, higgadt, ám visszafogott megjelenést közvetít. Élénk vagy erős színű bútorok és textilek mellé jó választás lehet.

Kék:

Higgadt, nyugodt, elegáns szín, talán a legerősebb nyugtató hatással bír az összes szín közül az emberi természetre. Remekül lehet társaságában koncentrálni és gondolkodni. Meleg színekkel, vagy a komplementerével: a sárgával lehet ellensúlyozni a telitettségét. A mélyebb indigókék megnyugtató, komoly, távolságtartó hatást kelt, amely mélységet ad a térnek, egyben kicsinyítve azt. Kékeslila árnyalatban már ünnepélyes, reprezentatív hatása érvényesül. Remek választás dísztermek kialakításánál. Világoskék árnyalata rendkívül légies, vidám, friss térérzetet kelt. Sokak számára étvágycsökkentő hatása lehet, ezért konyhában, étkezőben megfontolandó az alkalmazása.

Piros:

Intenzív, öntudatos, domináns szín. A mellette lévő színektől függ, hogy melegséget vagy dinamizmust áraszt; de vigyázzunk vele, mert túl erős árnyalatban és mértékben már fojtogató hatású lehet. Megfelelő árnyalatban használva azonban igazi frissességet és pezsdítő életérzést közvetít illetve remekül használható hangsúlyozásra is. Fehér és arany kiegészítőkkel felséges, pompázatos hatást kelthetünk vele. Ha melegség közvetítésére szeretnénk használni, párosítsunk mellé világosabb árnyalatú színeket, amik mellett jól tud érvényesülni. Szinte bármelyik helyiségnek jól áll, de kifejezetten javasolt társas helyiségek kiegészítő színeként.

Sárga:

A legfényesebb és legvilágosabb szín, amely felerősíti a környezete színeit és tágassá teszi a környezetét. A sötétebb sárga árnyalatok is derűs hatást keltenek anélkül, hogy közben összenyomnák a teret, mert ösztönösen a napsütötte tágas térre asszociálunk a megjelenésével. A szobába beeső napsugarakkal is remekül harmonizál ez a szín, azok hiányában pedig imitálja azt. Fontos figyelembe venni, hogy a sárga falszínnél mindig figyeljünk, hogy harmonizáljon a szoba többi színeivel és alaposan válasszuk ki a megfelelő színárnyalatot, mert nagy felületen émelyítő lehet egy erősebb, különösen a kénsárga árnyalat.

Zöldes árnyalatban használva kimondottan természet közeli érzetet kelthetünk, amely rendkívül barátságos, hangulatos térérzetet biztosít.

Narancs:

Piros és sárga szín keverékéből előállított szín, kimondottan élénk és mozgalmas hatást kelt. Használatával érdemes megfogadni azt az alapelvet, hogy színárnyalatának intenzitása megfelelő arányban álljon az alkalmazandó felület nagyságával: minél erősebb árnyalatot választunk, annál kisebb felületen érdemes azt megjeleníteni és fordítva. Tágas egyben eleven, mégis barátságos hatást kelthetünk vele.

Zöld:

Sárga és kék keveréséből létrejött árnyalat, mely kimondottan nyugtató és harmonikus hatást gyakorol a környezetében tartózkodókra. Kékesebb tónusaiban hűvösebb, frissebb érzetet; sárgásabb árnyalatival azonban melegítő hatást érhetünk el. Minden olyan térben előnyös alkalmazni, ahol kifejezett cél a barátságos, kedves környezet kialakítása, valamint nyugtatólag hat nagy zajterhelésnek kitett terekben.

Kékeszöld árnyalatban használva már erősen stabilizáló, reprezentatív teret tudunk létrehozni segítségével. Remekül lehet ezzel a színnel dominálni, figyelmet felkelteni.

Lila:

Kék és piros házasságából született szín. Más színekkel együtt érvényesül igazán. Lágyabb, pasztellesebb árnyalatait remekül használhatjuk más színek kiegészítőjeként. Nem javasolt domináns színként való alkalmazása; karakteres szín, ezért óvatosan kell vele bánni!

Barna:

Több szín keveréséből áll elő, ezért minden színhez jól illik megfelelő árnyalatban. Falszínként alkalmazva mindig rendeljük alá a szobában található bútorok színeihez illeszkedve, csak így tudunk érvényt szerezni azok kontúrjainak. Megfontoltan alkalmazzuk, mert túlzott használata rendkívül komor megjelenést tud közvetíteni. Gondoljunk a fából készült tereptárgyakra is, mert ezek is általában barna színben jelennek meg, amennyiben nincsenek lefestve. Jól eltalált árnyalatban azonban rendkívül kellemes, harmonikus, vagy éppen semleges helyiségeket tudunk létrehozni a használatával.

Fekete:

Erős, domináns, tárgyilagos súlyos szín. Közvetíthet eleganciát, komolyságot és professzionalizmust, de komorságot is. Mellette minden szín karakteresnek hat majd, erősen szűkíti a teret és remekül lehet vele hangsúlyozni, azonban a fekete esetében nagyon kell figyelni a megfelelő mértékre és felületválasztásra, továbbá a többi szereplő színre is.

 

15. kerület festék

Budapest, XV. kerület

 

15. kerület – festék szaküzlet

Kaposvár szerszám Kaposvár csavar csapágy

Kaposvár szerszám

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy szaküzlet

Kaposvár szerszám csavar csapágy

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

+36 70-433-72-14

Email:

Honlap: vasartericsavar.hu

 

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00

Szo: 9.00-12.00

 

Kaposvár szerszám

Kaposvár

Kötőelem és rögzítéstechnika

Barkács és ipari szerszám

Kisgép

Zár

Vasalat

Csapágy

Ékszíj

Kerekek és görgők

Fúrás

Forgácsolástechnika

Hegesztéstechnika

Munkavédelem

Kertészeti eszközök

Létrák

Polikarbonát

 

Kaposvár szerszám csavar csapágy

Kaposvár szerszám csavar csapágy

 

Vásártéri csavar- és szerszám – csapágy szaküzlet mára Somogy Megye egyik legjelentősebb szakkereskedésévé nőtte ki magát. Kínálatunkban megtalálhatók a gép-, autó-, fa- és bútoriparban használatos kötőelemek, fém tömegcikkek, kéziszerszámok, valamint csiszolás- és vágástechnikai anyagok széles választéka. 2014 januárjában megnyitottuk vadonatúj áruházunkat, ahol 300m2 önkiszolgáló eladótér és 150m2 raktár áll vevőink rendelkezésre.

7400 Kaposvár, Vásártéri út 2.

 

Vásártéri csavar – szerszám – csapágy

1989-ben Fűrész-Szervíz Egyéni Cég néven alakult a vállalkozás, és – ahogy a nevéből is következik – faipari fűrészlapok élezésével és készítésével foglalkozott. Az arculatváltást 2001-ben a végbement negatív irányú változás tette szükségessé. Rendelkezésünkre állt egy jól megközelíthető, megfelelő méretű és parkolóval rendelkező épület. A célunk az volt, hogy olyan termékekkel foglalkozzunk, amelyek a mindennapi felhasználás miatt széles – barkácsolás és szakipar – körben értékesíthetők, így döntöttünk a kötőelem-szerszám-csiszolóanyag kereskedés ötlete mellett. Az üzlet 2002 nyarán nyílt – akkor még szerényebb árukészlettel. Mára a folyamatos feltöltésnek és több mint 50 beszállítónak köszönhetően elértük a 16000 cikkes – raktáron lévő – választékot.

Az eredeti üzlet (Kaposvár, Vásártéri u. 17.) – a folyamatos feltöltésnek hála – már évekkel ezelőtt szűkösnek bizonyult, és a parkolók száma se tudta az igényeket kielégíteni. Hosszas keresés és előkészítés után sikerült átköltöznünk egy 450m2 alapterületű épületbe, a régi boltól mindössze 500 méterre, ami a kaposvári Vásártér területén található. Itt végre tovább tudjuk fejleszteni az üzletet, valamint növelni a raktárkészletet és a választékot: Legnagyobb fejlesztésünk: 2014-ben felvettük kínálatunkba a csapágy – hajtástechnika termékcsoportokat is, valamint a hozzájuk kötődő segédanyagokat: o-gyűrűk, szimeringek, biztosító elemek, egyéb gépelemek, ipari láncok, görgők. 2015 is az árufeltöltésről és a cikkszámnövelésről szólt, de az árukiadást is gyorsítottuk: új számlázóprogramot vezettünk be vonalkód rendszerrel, és új értékesítő kollégával is bővültünk. Megjelent számos saját import termék is: faipari vasalatok és csavarok, amivel még versenyképesebb árakat tudunk biztosítani meglévő és leendő vevőinknek.

3 alapelvünk: folyamatosan nagy árukészlet és választék, gyors kiszolgálás és a legjobb árak. A honlapon bemutatott termékek – természetesen beszerzéstől függően – 99,9%-ban raktáron találhatók, és a nagy volumen miatt a legkedvezőbb áron!

 

Kaposvár szerszám szaküzlet

Kaposvár

 

Kaposvár szerszám Kaposvár szerszámbolt

2. kerület barkácsbolt II. kerület kulcsmásolás

ZÁR-PROFI BARKÁCSBOLT

2. kerület barkácsbolt II. kerület kulcsmásolás

+36 20-391-43-21

Web: http://zar-profi.hu/

1024 Budapest, Dékán u. 4.

Nyitva: H-P: 8-17-ig
Szo: 8-13-ig

 

Szolgáltatásaink

Ajtóján a zár elromlott, akad, szorul?

A rosszul működő zárját cserélje! Ne várja meg, amíg kinn vagy benn ragad. Nálunk szinte minden tipusú zárat megtalál, vagy megrendelhet legyen az ajtó ablak vagy bútor.

Az új vagy régi zárjaihoz kulcsot szeretne másoltatni?

A több mint 1000 féle nyerskulcs választékunkból valószínűleg találunk Önnek megfelelőt a zárjába. Legyen az ajtó, ablak, lakat, bútor, postaláda, vagy széf.

A zsanér nyikorog, netán leszakadt?

Nálunk megtalálja a megfelelő zsanért, pántot a kapujára, ajtajára, ablakára, szekrényére, vagy akár az ékszerdobozára is.

Letörtek a bútor gombok veretek? Kitört a fotel kereke?

Üzletünkben pótolhatja cserélheti a bútorai ékességét, akár rézből, akár fából, vagy modern krómozott anyagból is.

Szeretne szép névtáblát, számot az ajtajára?

Válassza ki az Önnek szimpatikus táblát, és a kívánt szöveget rágravírozzuk.

Nincs mivel rögzíteni? Nincs a szereléshez megfelelő szerszám?

Boltunkban a javításokhoz szükséges csavarokat és kéziszerszámokat nagy választékban megtalálja.

Nem akar bajlódni, időt tölteni a szereléssel?

Szolgáltatásaink közé tartozik a zárak zsanérok és egyéb fémszerkezetek javítása cseréje.

Társasházak figyelmébe ajánljuk:

Sokat használt bejárati ajtók elromlott kopott zárbetétjei helyett újat készítünk kulcshoz. Ezzel pénzt takaríthat meg és a kulcsok kiosztásának a bosszúságától is megkímélheti magát.

Szállodák, középületek számára ajánljuk:

Főkulcsos rendszer készítését beléptető kártyák (proxi) másolását.

2. kerület barkácsbolt II. kerület kulcsmásolás