A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

takarítás

Duguláselhárítás Pest megyében

Duguláselhárítás Pest megyei Gyorsszolgálatkülső

Duguláselhárítás Pest megyében és Budapestenkülső szakszerűen, profin, azonnal és garanciával. Munkavégzés esetén díjtalan kiszállással dolgozunk.

Eldugult a csatorna és a lefolyóvezeték?

A duguláselhárítás külsőpest megyei gyorsszolgálatunkkülső akár 2-3 órán belül szakszerűenkülső, bontás nélkül garanciávalkülső megszünteti a dugulást. Precíz munkavégzés több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szerelővel! Telefon: 06-30-9210-948Telefonhívás

Szakterületünk: lefolyók, csatornák minden típusának és átmérőjének, így a konyhai és fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, udvari csatornák bontás nélküli szakszerűgépi tisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal, garanciával.

A vállalkozásunk több, mint 24 éve foglalkozik kifejezetten duguláselhárítássalkülső, lefolyótisztítássalkülsőcsatornatisztítássalkülső gyorsszolgálati szinten, azonnali kiszállással. Kedvezményekrőlkülső, árakrólkülső a megfelelő menüpontokban találhazó tájékoztatást.

További hasznos tanácsokatkülső olvashat a dugulások kialakulásánakkülső megelőzése céljából. Ha házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a duguláselhárítástkülső, mert a probléma csak egyre nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

konyhai mosogatókülső, fürdőszobai összefolyókülső és lefolyók, az udvari csatornák duguláselhárítását gyorsszolgálatunk kedvező áron vállalja azonnal, garanciával:

mosogatókkülső, fürdőszobai lefolyókkülső, udvari csatorna,külső esőcsatornakülső duguláselhárításakülső

társasházakkülső főcsatornáinakkülső, strangjainakkülső, udvari csatornáinakkülső és a lakások lefolyóinakkülső, csatornáinakkülső tisztításakülső, duguláselhárításakülső

közületek, cégekkülső lefolyókülső– és csatornarendszerénekkülső gépi tisztításakülső, karbantartásakülső

Budapestenkülső a ezekben a kerületekben vállalunk azonnali dugulás elhárítást:

Pestenkülső: XVI. kerületkülső, XVII. kerületkülső, XVIII. kerületkülső, XIX. kerületkülső, XXI. kerületkülső, XXIII. kerületkülső.

BudakülsőII. kerületkülső, III. kerületkülső, XI. kerületkülső, XII. kerületkülső.

Pest megyében: Biatorbágykülső, Budajenőkülső, Budakeszikülső, Budaörskülső, Budapestkülső, Diósdkülső, Dunaharasztikülső, Etyekkülső, Érdkülső, Gyálkülső, Halásztelekkülső, Maglódkülső, Nagykovácsikülső, Pátykülső, Pécelkülső, Solymárkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklóskülső, Százhalombattakülső, Telkikülső, Törökbálintkülső, Üllőkülső, Ürömkülső, Vecséskülső

A lefolyótisztítás lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, társasházi lefolyó strangok, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása, duguláselhárítása és karbantartása.

Települések csoportosítása szerint munkavégzési területeink így is megtekinthetőek:

Budai részen: II. kerületkülső, III. kerületkülső, XI. kerületkülső, XII. kerületkülső, Biatorbágykülső, Budajenőkülső, Budakeszikülső, Budaörskülső, Budapestkülső, Diósdkülső, Etyekkülső, Érdkülső, Nagykovácsikülső, Pátykülső, Solymárkülső, Százhalombattakülső, Telkikülső, Törökbálintkülső, Ürömkülső

Pesti oldalon: XVI. kerületkülső, XVII. kerületkülső, XVIII. kerületkülső, XIX. kerületkülső, XXI. kerületkülső, XXIII. kerületkülső, Dunaharasztikülső, Gyálkülső, Halásztelekkülső, Maglódkülső, Pécelkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklóskülső, Üllőkülső, Vecséskülső.

Pest megyei gyors szolgálatunk vállalja a lefolyók, csatornák összes átmérőjének és típusának, így a konyhai és fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, strangok, udvari csatornák bontás nélküli gépi tisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal azonnal és garanciával.

A duguláselhárításnak 2 nagy csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás.

A lefolyótisztítás a lakásokban és családi házakban a mosogató lefolyók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása, duguláselhárítása.

A csatornatisztítás értendő az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornái fürdőszobai csatornák tisztítása.

A duguláselhárítás folyamán különböző méretű tisztító fejeket használunk.

Budapestenkülső a következő kerületekben vállalunk duguláselhárítást

Budai oldalkülső:

2. kerületbenkülső, 3. kerületbenkülső, 11. kerületbenkülső, 12. kerületbenkülső.

Pesti oldalkülső:

16. kerületbenkülső, 17. kerületbenkülső, 18. kerületbenkülső, 19. kerületbenkülső, 21. kerületbenkülső, 23. kerületbenkülső.

Pest megye:

Biatorbágyonkülső, Budajenőnkülső, Budakeszinkülső, Budaörsönkülső, Budapestkülső, Diósdonkülső, Dunaharasztinkülső, Etyekenkülső, Érdenkülső, Gyálonkülső, Halásztelkenkülső, Maglódonkülső, Nagykovácsinkülső, Pátyonkülső, Pécelenkülső, Solymáronkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklósonkülső, Százhalombattánkülső, Telkibenkülső, Törökbálintonkülső, Üllőnkülső, Ürömönkülső, Vecsésen.külső

A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb. A kézi spirál használatánál vigyáznunk kell, nehogy kárt tegyünk a lefolyóban, ezért inkább hívjon minket, és azonnal segítünk Önnek.

Budai oldal:

II. kerületbenkülső, III. kerületbenkülső, XI. kerületbenkülső, XII. kerületbenkülső, Biatorbágyonkülső, Budajenőnkülső, Budakeszinkülső, Budaörsönkülső, Budapestkülső, Diósdonkülső, Etyekkülső, Érdenkülső, Nagykovácsibankülső, Pátyonkülső, Solymáronkülső, Százhalombattánkülső, Telkinkülső, Törökbálintonkülső, Ürömönkülső

Pesti oldal:

XVI. kerületbenkülső, XVII. kerületbenkülső, XVIII. kerületbenkülső, XIX. kerületbenkülső, XXI. kerületbenkülső, XXIII. kerületbenkülső, Dunaharasztibankülső, Gyálonkülső, Halásztelekkülső, Maglódonkülső, Pécelenkülső, Szigethalomkülső, Szigetszentmiklósonkülső, Üllőnkülső, Vecsésenkülső.

A szerelőnk szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, felméri a helyzetet és elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban lévő dugulásokat állandóan megoldja.

Mozgó Házmester Szentendre építőipari kivitelezés, lakásfelújítás, kertgondozás, takarítás

Mozgó Házmester Szentendre építőipar

Mozgó Házmester Szentendre építőipari kivitelezés, lakásfelújítás, kertgondozás, takarítás

Házak, lakások, kertek karbantartása

Figyelmébe ajánljuk vállalkozásunkat, amely a házon belül és házon kívül az összes munkálatokat elvégzi. Néhány példa:

Minden, amire más nemet mondott!

Fizikai munkálatok, lomtalanítás, sitt és szemét elszállítása, kertgondozás és karbantartás, fűnyírás, fametszés, fakivágás, földmunka, fuvarozás, szállítás, kőműves munkálatok, burkolás, ácsmunka, gipszkartonozás, villanyszerelés, víz-, gázszerelés, duguláselhárítás, festés-mázolás, falfúrás, zárcsere, takarítás, ablakpucolás, régi vagy antik tárgyak felújítása, bútorok és nyílászárók gyártása, javítása, szerelése.

Minden, amire Önnek nincs kedve vagy ideje!

Lakóközösségeknek, cégeknek, folyamatos kedvezmények!

Lakások, házak felújítása, építése az alapoktól az összes szakhatóság engedélyével!

I. kerület Porminus Takarító Kft. 1. kerület takarítás – takarításban első

Kovács Béla

A takarítás művészet!

Bármilyen takarítási gondja van , hívjon minket . Megtaláljuk rá a megoldást , 22 év gyakorlat a szakmában ! Minőségi munka az egyik legjobbtól.

Porminus Kft. takarítás 1. kerület

Bemutatkozás

Cégünk a PORMINUS KFt 2010-ben alakult, bár a takarítási szolgáltatásban 20 éves múltra tekintünk vissza. Az idő múlásával az egyéni vállalkozó formából eljutottunk a jelenlegi kft. társasági formához. Igyekszünk megrendelőink felmerült igényeit maximálisan kielégíteni, szakmai ismereteinek bővítése érdekében a cég vezetője elvégezte a Magyar Tisztítástechnológiai Szövetség által szervezett mesterképző iskolát.

Célunk az, hogy visszatérő állandó ügyfeleink száma gyarapodjon, akik további ajánlásokkal bővítik megrendelőink számát. Munkáinknál a német gyártmányú Kiehl környezetkímélő vegyszereket használjuk. Vállalási árainkat a terület sajátosságainak és a megrendelő által megfogalmazott elvárásoknak megfelelően határozzuk meg. Bármilyen takarítással kapcsolatos gondja van bízza ránk, mi levesszük válláról a gondot! Hívjon bizalommal!

Cégünk tevékenységei:
 • Lakás és iroda takarítás

 • Lakások részleges és nagytakarítása

 • Festés utáni nagytakarítás

 • Ablaktisztítás

 • Irodák rendszeres havi díjas, napi és nagytakarítása

 • Pipere takarítás

 • Szőnyegtisztítás

 • Kárpittisztítás

 • Rainbow forgalmazás és értékesítés

 • Speciális atkamentesítő vegyszerrel történő szőnyeg-, kárpit-, ágybetét tisztítás

 • Magasnyomású mosóberendezéssel történő tisztítás tetszőleges magasságig

 • Építkezések alatti folyamatos takarítás

 • Lomtalanítás konténer biztosításával

 • Külföldi ingatlan takarítás

 • Üzemcsarnok takarítás

 • Étterem takarítás

 • Aljzat takarítás

Írtó jó hadjárat a poratkák ellen! Ingyenes gőzöléses poratka mentesítést biztosítunk minden kitisztított kárpit után!
Részletekről érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Állandó akcióink:
 • Nyugdíjasok és nagy családosok minden megrendelésénél a vállalási árból garantált 10% kedvezményt kapnak!

 • 3 órás ingyenes szakmai továbbképzést biztosítunk Ügyfeleink részére, 100e Ft feletti megrendelés esetén! Az akció feltételei és részletei az Akciókkülső menüpont alatt olvasható.

Évszakonként új kedvezményt indítunk, figyelje weboldalunkat!

Atkamentesítés

Allergiás a háziporra , poratkára ?

Mi megoldjuk problémáját !

Válassza a Porminus Kft. speciális poratkamentesitő tisztítási eljárását!

Új fegyver a poratkák elleni harcban!

Porminus Kft. - Új fegyver a poratkák elleni harcban! - Karcher Puzzi 100

Karcher Puzzi 100

Speciális portakaölő vegyszeres tisztítási szolgáltatásunk a következőkből áll:
Első lépés: Elhalt hámsejtek, megszáradt váladékok eltávolítása száraz mélytisztító eljárással RAINBOW tipusú amerikai vízbeszűrős, hengerkefés tisztítóberendezéssel.
Második lépés: Speciális poratkaölő vegyszeres oldattal történő átmosás szóró-szivó KARCHER géppel.
 • Ablaktisztítás

Vállaljuk üvegfelületek tisztítását hagyományos és alpintechnikás módszerrel. Ablaktisztításnál a vizezőpárnás, lehúzós technikát alkalmazzuk. Talajról elérhető, magasabban elhelyezkedő ablakoknál teleszkopós nyél alkalmazásával tisztítunk. Vállaljuk nagy üvegfelülettel rendlekező homlokzatok mosószermentes, környezetbarát, ozmózisos technológiával történő tisztítását.

 • Iroda takarítás

Vállaljuk irodák napi karbantartó takarítását és nagytakarítását a megrendelő részéről felmerült igények szerint. A takarító eszközöket és a szükséges tisztítószereket mi biztosítjuk.

 • Lakás takarítás

Vállaljuk magánlakások, családi házak, nyaralók megrendelői igény szerinti egyszeri és átalánydíjas takarítását.

 • Festés utáni takarítás

Vállaljuk magánlakások, családi házak, nyaralók, közintézmények, megrendelői igény szerinti festés utáni piperetakarítását.

 • Külföldi ingatlan takarítás

Megrendelés esetén vállalunk külföldi ingatlanokban a megrendelő igénye szerinti bárminemű takarítást ( festés utáni, átalakítás utáni nagytakarítás) A munka nagyságától függően egyéni megbeszélés szerint.

 • Raktár takarítás

Vállaljuk ipari létesítmények, raktárok, üzemcsarnokok egytárcsás súrolóval vagy súroló automatával történő aljzat tisztítását igény szerint.

 • Üzemcsarnok takarítás

Vállaljuk üzemcsarnokok szennyezettségi szinthez megfelelő gépi takarítását (súroló automata, ipari porszívó, egytárcsás súroló, vízszívó) igény szerint.

 • Poratkamentesítés

Vállalunk speciális vegyszerrel történő poratkamentesítő tisztítást ágybetétekben, kárpitos felületekben, ülőgarniturában, szőnyegben.
Első lépés: mélytisztítás RAINBOW amerikai vízbeszívós tisztítóberendezéssel
Második lépés speciális poratkaölő vegyszeres oldattal történő átmosás szóró-szivó KARCHER géppel

 • Kárpittisztítás

Vállaljuk kárpitozott bútorok száraz vagy nedves tisztítását a helyszínen.
Első lépés: száraz tisztítás: homok,-por-, és elhalt hámsejtek eltávolítása (fizika szennyeződések ) RAINBOW amerikai vízbeszűrős tisztítóberendezéssel.
Második lépés: nedves tisztítás: vegyi szennyeződések eltávolítása vegyszeres oldattal KARCHER tipusú szóró-szívós géppel.

 • Aljzat ápolás

Vállajuk márvány,-mészkőburkolattal ellátott alzat polírozását, kopott PVC és linóleum felújítását igény szerint.

 • Homlokzat takarítás

Vállaljuk: épületek, családi házak homlokzattisztítását igény szerint magasnyomású géppel 10 m magasságig.

 • Étterem takarítás

Vállaljuk éttermek átadás előtti nagytakarítását, folyamatos üzemelés mellett éttermi konyhák zsírmentesítését igény szerint.

 • Szőnyegtisztítás

Vállaljuk szőnyegek, szőnyegpadlók nedves tisztítását a helyszínen
Első lépés:
Száraz tisztítás: homok,-por-, és elhalt hámsejtek eltávolítása (fizikai szennyeződések )
RAINBOW amerikai vízbeszűrős tisztítóberendezéssel.
Második lépés:
Nedves tisztítás: vegyi szennyeződések eltávolítása vegyszeres oldattal
KARCHER tipusú szóró-szívós géppel.
Vállalunk Bonettkorongos szőnyegtisztítást :
Első lépés: alapos porszivózás,
Második lépés:egytárcsás súrológéppel bonettkorongos tisztítás
Harmadik lépés: öblítés szóró-szívó géppel

 • Padlóápolás

Vállaljuk kemény és rugalmas padlóburkolatok alaptisztítását, felületkezelését és ápolását.
Első lépés: Egytárcsás súrolóval különböző erősségű padekkel történő alaptisztítás, szennyezettségtől függő vegyszer alkalmazása
Második lépés: közömbösítés
Harmadik lépés: burkolattól és igénytől függően különböző padlóápoló szerek alkalmazása ( impregnálás, fényezés, bevonatolás )

1. kerület takarítás – takarításban első

1. kerület takarítás

 

I. kerület Porminus Takarító Kft. 1. kerület takarítás – takarításban első