Más szolgáltatóknak

17. kerület bélyegző készítés XVII. kerület bélyegző

Haszonkulcs Suszter Kft., XVII. kerület

17. kerület bélyegző készítés

2234 Maglód, Eszterházy János u. 1. (Auchan)

és

2800 Tatabánya, Bláthy Ottó u. 1. (Tesco)

+36 30-489-53-34

Email:

Honlap: www.haszonkulcssuszter.hu

 

Főbb szolgáltatások:

Bélyegző készítés

Kulcsmásolás

Cipőjavítás és talpcsere

Táskajavítás és ruhajavítás

Cipzárcsere és cipzárjavítás

 

17. kerület bélyegző készítés

Modico bélyegzők széles választékban rövid határidővel.

A legkisebbtől a legnagyobb méretig, körbélyegzők és UV bélyegzők is.

Akár 1 órán belül!

 

17. kerület bélyegző készítés XVII. kerület bélyegző

 

Milyen adatatokat tartalmazzon a bélyegző?

Társas vállalkozások bélyegzője esetén:

– a cég neve

– a cég címe

– a vállalkozás adószáma

 

Egyéni vállalkozók bélyegzője esetén:

– az egyéni vállalkozó neve, e.v. (vagy kiírva: egyéni vállalkozó) + kisadózó, ha releváns

– a vállalkozás címe

– a vállalkozó adószáma

– az egyéni vállalkozó nyilvántartási száma

 

Bemutatkozás

Történetünk 2013-ban kezdődött, amikor megnyílt a tatabányai Kormányhivatalban az első Üzletünk. 4 éve költöztünk át a tatabányai Tesco üzletsorára. Ezután 2020 március 12-én hosszas előkészületek után új Üzletet nyitottunk a maglódi Auchan Korzón. Mindkét Üzletünkben a hét 7 napján várjuk kedves Vásárlóinkat és Megrendelőinket. A teljesség igénye nélkül összeszedtük szolgáltatásainkat, de az egyik alappillére a vállalkozásunknak, hogy igyekszünk minden problémát megoldani! 🙂
Kulcsmásolás, cipő- és táskajavítás, bélyegző készítés, kés-, olló-, fűnyíró- és húsdaráló kés élezés, patentozás, ringlizés, szegecsezés, farmergomb csere, zipzár javítás és csere, varrás, bőrvarrás, foltozás és ragasztás, csizmaszár bővítés és szűkítés, cipő és csizma tágítás, MBT cipők felújítása és talpcseréje, egyedi és design kulcsok, elemcsere, öv- és táskacsatok, táskafülek, táskafogók cseréje és javítása, tuk zárak, lakatok, zárak és zárbetétek, kések, ajándéktárgyak, gravírozás, névtábla készítés, cipő és bőrápoló anyagok, cipőboxok, cipőkanalak, talpbetétek és cipőfűzők…

 

17. kerület bélyegző készítés XVII. kerület bélyegző

Budapest, XVII. kerület

 

Cipőjavítás 17. kerület Bélyegző készítés XVII. kerület Kulcsmásolás

Székesfehérvár munkaruha Székesfehérvár munkavédelem

Fehérvár Safety Kft. munkavédelemi szaküzlet Székesfehérvár

Székesfehérvár munkavédelem

Székesfehérvár, Balatoni út 79.

+36 22-500-181

Fax: +36 22-500-182

+36 30-700-86-51

E-mail:

Honlap: www.fehervar-safety.hu

 

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek: 7.30 – 16.00
Szombat – Vasárnap: Zárva

 

Székesfehérvár munkavédelmi termékek és munkaruha

Fej- és arcvédelem

Hallásvédelem

Légzésvédelem

Szemvédelem

Munkaruházat

Hegesztésvédelem

Kézvédelem

Zuhanás elleni védelem

Lábvédelem

Egyéb munkavédelmi termékek

 

Szolgáltatásaink

Tűzoltó készülékek felülvizsgálata, javítása és karbantartása

Zuhanás gátlók, hevederek és kötelek időszakos felülvizsgálata

Székesfehérvár területén ingyenes kiszállítás (10.000 Ft feletti vásárlás esetén)

Futárszolgálattal “vidékre” történő kiszállítás, fuvardíj ellenében

Szitanyomás, feliratozás és klisé készítés

Gépi hímzés

Egyedi munkaruha gyártása

Bankkártyás fizetési lehetőség

Egyedi kedvezmény rendszer cégeknek

Városkártya elfogadóhely lakossági ügyfelek részére

 

Székesfehérvár munkaruha Székesfehérvár munkavédelem

 

Kereskedelmi képviselőnk igény szerint felkeresi a cégeket, vállalkozásokat, és helyszíni termékbemutatóval, szakmai tanácsadással, illetve közvetlen kiszolgálással állnak Partnereink rendelkezésére. Bízunk abban, hogy lehetőséget kapunk egy részletesebb bemutatkozásra, és Önöket is mielőbb köszönthetjük megelégedett megrendelőink egyre bővülő körében.

 

Székesfehérvár munkavédelem

A Fehérvár Safety Kft. 2012-ben alakult, és azóta Székesfehérvár és Fejér megye egyik meghatározó és megbízható üzleti partnere mind az ipari cégek, mind a vállalkozók és magánszemélyek számára. Cégünk többek között védőeszközök, munkaruházati és egyéb, a működéshez szükséges kiegészítő termékek nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik.

Célunk, hogy a megrendelőink igényeit maximálisan kielégítő, európai és hazai jogszabályoknak megfelelő terméket biztosítsunk partnereink részére. Széles termékskálánkból több alternatívájú terméket is tudunk kínálni mind minőségben, mind árban! Saját gyártókapacitásunk lehetővé teszi számunkra egyedi igények kielégítését, a vevők arculatára készített, emblémázott munkaruhák legyártását is.

Cégünk nem kötelezte el magát egy “márka” mellett sem, több ismert gyártóval és nagykereskedővel tartja a kapcsolatot és forgalmazza termékeit!

 

Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek rendelkeznek CE megfelelőségi tanúsítvánnyal!

2015-től kereskedelmi tevékenységünket kibővítettük a termeléshez szükséges rezsianyagokkal, melynek választéka folyamatosan bővül, valamint minőségi folyékony kesztyűkkel és kéztisztító, bőrvédő termékekkel.

 

Székesfehérvár munkaruha Székesfehérvár munkavédelem

Székesfehérvár

 

Fehérvár Safety Kft. – Munkaruházat, munkavédelem Székesfehérvár

Kaposvár biztosító Kaposvár biztosítás

SOMOGY BRÓKER BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. – Biztosító Kaposvár

Kaposvár biztosító Kaposvár biztosítás

Kaposvár, Füredi u. 24.

+36 82-412-303

Email:

Honlap: http://somogybroker.hu/

 

SZEMÉLYBIZTOSÍTÁSOK:

Életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

 

VAGYONBIZTOSÍTÁSOK:

Magánvagyon biztosítás

Társasház biztosítás

Vállalkozói biztosítás

Mezőgazdasági biztosítás

 

GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁSOK:

Gépjármű felelősségbiztosítás

CASCO

 

Kaposvár biztosító Kaposvár biztosítás

Kaposvár biztosító biztosítás

 

Kötelező gépjármű biztosítás Kaposvár

Használt gépjárművet jellemzően magánforgalomban, vagy gépjármű-kereskedésben vásárolunk, de mindkét esetben szükségünk lesz egy kötelező gépjármű biztosításra, GFB-re avagy KGFB-re. Nem közismert, de az év közbeni, vásárlás miatti biztosításkötések száma bőven meghaladja az év végi biztosítóváltás miatti kötések számát, így ez sokkal több embert érint.

 

Utasbiztosítás

A biztosítótársaságok utazási biztosítás szolgáltatásai négy csoportba sorolhatók. Az utasbiztosítások jellemzően baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, poggyászbiztosítást, asszisztenciaszolgáltatást, illetve egyéb segítségnyújtási szolgáltatásokat is fedeznek.

Az asszisztenciaszolgáltatás keretében telefonon nyújtanak segítséget egészségügyi probléma, vagy baleset esetén. A szolgáltatás keretében felvilágosítást kaphatunk az egészségügyi ellátásunk lehetőségeiről, illetve segítenek a lehető leggyorsabban orvosolni (gyakran a szó szoros értelmében) problémánkat.

A baleset- és betegségbiztosítás utasbiztosítás esetén gyakran összemosódik az asszisztenciaszolgáltatással. Jelen biztosítási formánál ugyanis a betegségünk, balesetünk kapcsán több olyan szolgáltatást kínálnak a biztosítók, melyek inkább asszisztenciának, segítségnyújtásnak mondhatók. Ilyenek például a hozzátartozó értesítése, hozzátartozó kiutazásának finanszírozása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek átvállalása bizonyos esetekben. De ide tartozik a beteg (esetleg holttest) hazaszállítása miatt felmerült költségek kifizetése is.

A poggyászbiztosítási modulhoz tartozik az útipoggyászunk sérülése, elvesztése, eltulajdonítása miatti kárunk megtérítése. Egyes utasbiztosítások tartalmazhatnak jogvédelmi szolgáltatást és felelősségbiztosítást is.

 

Somogy Bróker Kaposvár biztosító – fenntarthatóság
A Somogy Bróker Biztosítási Alkusz Kft. fenntarthatósági követelmények figyelembevételéről szóló, szerződéskötést megelőző tájékoztatója
(a 2019/2088 számú EU rendelet (SFDR) alapján)
A biztosítási alapú befektetési termékek kapcsán az Európai Unió 2019/2088 számú rendelete előírja a független biztosításközvetítők részére, hogy nyújtsanak tájékoztatást arról, figyelembe veszik-e a tevékenységük során a fenntarthatósági kockázatokat.
A fenntarthatósági kockázatokkal kapcsolatos tanácsadás lényege, hogy miként hat ki a fenntarthatóság a hozamokra. A jogalkotó abból indul ki, hogy a fenntarthatóság tendenciózusan negatívan fog a hozamokra hatni. A termék kiválasztása során, a fenntarthatósági kockázatok figyelembevétele csökkentheti a hozamokra gyakorolt negatív hatást.
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Somogy Bróker Kft. az SFDR 4. cikk (1) pont alapján biztosított lehetőség alapján tevékenysége során jelenleg nem veszi figyelembe a fenntarthatósági követelményeket, mert nem tartja relevánsnak a tevékenységének egésze szempontjából.
A Somogy Bróker Kft. a tevékenysége során abból indul ki, hogy a fenntarthatóságot a biztosítási terméket kínáló biztosító társaságok veszik figyelembe és nyújtanak ezzel kapcsolatos információkat a szerződés megkötését megelőzően. Ennek hiányában viszont a termékgazda biztosító magyarázatot nyújt erre a szerződéskötést megelőzően.
Mindezek alapján – mint független biztosításközvetítő – a fenntarthatósági kockázatok figyelembevételére a Somogy Bróker Kft. részéről jelenleg nem kerül sor, azonban – a fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalkozásként – egy éven belül felülvizsgálja ennek szükségességét.
A Somogy Bróker SFDR 5. cikkében kijelölt kötelezettsége szerint tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a javadalmazási politikájában a termékgazda által fenntarthatósági kockázatok integrálásával figyelembe vett javadalmazási szempontjait alkalmazza.

 

Kaposvár biztosító Kaposvár biztosítás

Kaposvár

 

Kaposvár biztosító