Autóvillamosság

10. kerület autójavítás – X. kerület autószerelő

10. kerület legjobb autószerelő – X. kerület legjobb autószerviz – autójavítás lista

 

1. FA-GA Márkafüggetlen Autószerviz

1107 Budapest, Barabás u. 16.

+36 1-431-84-86

+36 20-911-44-06

Személygépkocsik és kisteherautók javítása, gyorsszerviz, olajcsere, gumiszerviz, autóvillamosság, műszaki vizsga és biztosítás, autómentés, flotta szervizelés

Link: FA-GA autószerelés X. kerület

 

10. kerület autószerviz autószerelő

 

2. MobilStar Autószerviz 10. kerület

1108 Budapest, Újhegyi u. 7.

+36 1-433-57-61

+36 30-290-02-38

Műszaki vizsga, autójavítás, olajcsere, gumicsere és gumitárolás, futómű-beállítás, klíma, eredetiségvizsgálat, számítógépes hibakód kiolvasása

Link: MobilStar Autótechnika 10. kerület

 

3. Karai Autószerviz

1103 Budapest, Gyömrői út 55.

+36 1-262-12-99

+36 30-914-40-00

Autójavítás és gumijavítás, téli és nyári gumi, futómű

+36 30-312-12-12

 

4. Carimpex Márkafüggetlen Autójavítás X. kerület

1106 Budapest, Maglódi út 6.

+36 30-451-61-70

+36 1-433-39-28

Autószerelés és gumiszerelés, fékjavítás, futómű javítás és motorjavítás, klíma, fényezés

 

10. kerület autójavítás

Budapest, X. kerület

Autószerelés és autójavítás Budapesten – a legjobb autószerelők listája

Ha autószervizre van szükségünk, nem mindegy, hogy milyen szakemberre bízzuk járművünket. A megfelelő autószerviz vagy autószerelő megtalálásában sok tényező játszik szerepet: fontos a szakértelem és az ár, de sokszor a gyorsaság is. Cikkünkben bemutatjuk, mi melyik budapesti szervizeket és szerelőket ajánljuk, és hogy miért.

 

Az általunk ajánlott budapesti autószerelők és autószervizek listája:

1. Érdi Team autószerviz, Budapest 15. kerület

Budapest, XV. kerület

Az Érdi Team Kft. XV. kerületi szervize autó- és gumiszervizként működik, de a kerületben autómentést is vállal. Az általános szervizelésen túl futómű javítással is foglalkoznak. Márkafüggetlen autószerviz, BOSCH garanciával – de csak saját alkatrésszel dolgoznak.

A szerviz minden hétköznap 7:30 és 17:00 között van nyitva, de a szolgáltatások igénybevételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

A szolgáltatások teljes listája megtalálható itt: Érdi Team XV. kerület

 

XV. kerület autószerviz 15. kerület autószerelő

 

2. Autóüveg Soós autóüveg szerviz, Budapest 4. kerület

Budapest, IV. kerület

Az Autóüveg Soós szélvédőjavítással és szélvédőcserével foglalkozik immáron 20 éve. Kőfelverődések, repedések, törés, fűtőszálak javításában is nagy tapasztalattal rendelkeznek, ezen túl segítenek a Casco ügyintézésben is. Munkájukra 10 év beázás elleni garanciát vállalnak.

A szolgáltatások bővebb bemutatását, árakat, illetve az akciós kupon elérésének módját itt találja: Autóüveg Soós IV. kerület

Az autószerviz a 4. kerületben található, de 13. kerületi vagy messzebbről érkező ügyfeleket is szívesen fogadnak: Autóüveg Soós XIII. kerület

 

13. kerület autóüveg javítás XIII. kerületben szélvédőcsere

 

3. FA-GA márkafüggetlen autószerviz, Budapest 10. kerület

Budapest, X. kerület

A FA-GA autószerviz a 10. kerületben várja ügyfeleit. Személygépkocsik mellett kisteherautók javításával is foglalkoznak. Felszerelt műhelyük és szakértő autószerelő csapatuk az általános szervizelésen és gyorsszervizelésen túl vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást is, illetve gumiszerviz és villamossági, illetve szerkezeti javítások elvégzését. Cseregépjármű biztosításával segítik ügyfeleiket. Egyéb szolgáltatások: flotta szervizelés, biztosítás- és kárrendezés, autómentés.

Bővebben itt olvashat a FA-GA autószervizről: FA-GA – X. kerület autószerviz

 

10. kerület autószerviz autószerelő

 

4. Dózer Autójavító, Budapest 13. kerület

Budapest, X. kerület

A Dózer Autójavító Bacsó Tibor autójavító mester műhelye a 13. kerületben. Vállal fényezést, karambolos javítást, kipufogó szervizelést, alváz és gumi szervizelést, illetve műszaki vizsgára való felkészítést, vizsgáztatást és autómentést is.

Elérhetőségi és további információkat itt olvashat a Dózer Autójavítóról: Dózer Autójavító XIII. kerület

 

Dózer Autójavító

 

5. MobilStar autószerviz, Budapest 10. kerület

Budapest, X. kerület

A MobilStar Autótechnikai Kft. egy családi vállalkozás, amely 29 éve működik a 10. kerületben, szakmailag felkészült autószerelő csapat segítségével. A szerviz az általános autó- és gumiszervizelésen túl vállal műszakiztatást, eredetiségvizsgálatot, klímaszerelést és számítógépes hibakód-kiolvasást is.

További információkat itt találhat: MobilStar autótechnika X. kerület

A MobilStar autószerviz kisvideót is készített cégük és munkájuk bemutatására, ami itt érhető el: MobilStar X. kerület bemutatkozás

 

13. kerületi autószerviz 13. kerület autószerelő Mobilstar Autótechnikai Kft.

 

6. Open Gate autószerviz, Budapest 11. kerület

Budapest, XI. kerület

Az Open Gate szerviz vállalja gépjárművek teljes körű javítását, márkától függetlenül. Műhelyük a XI. kerületben található 170 négyzetméteren, és 5 szerelőállással rendelkezik. Régi és új autókat egyaránt vállalnak. Tudnak segíteni elektronikai javításban, autómentésben, és a biztosítás teljes körű intézésében egyaránt.

Bővebb információkat itt olvashat: Open Gate szerviz XI. kerület

 

11. kerület autójavítás open gate

 

Mikor kell szervizeltetni, átvizsgáltatni autónkat?

Olajcserét autó típusától és olajminőségtől függően kell cserélni. Ha a szervizfüzetben, ill. olajcsere kártyán nem talál erre utasítást, akkor:
– Régebbi autóknál: (15w-40,10w-40) olaj esetén 10-15.000 km, ill. 1 év
– Új típusoknál: (5w-30) vagy jobb minősítésű olaj esetén 20-30.000 km, ill. 2 év a csere intervallum

Átvizsgálást vétel előtt mindenképp – és javaslatunk szerint évente egy alkalommal – célszerű elvégeztetni, ha más probléma nem indokolja.

 

Klímatisztítás és klímatöltés

A klímatisztítás és -töltés az egyik legfontosabb szervizmunkák közé tartozik a nyár folyamán. A berendezés karbantartása elengedhetetlen, hiszen hiánya nem csak kellemetlen szagokat eredményezhet, tönkre is teheti azt. Akár az egészségünkre is káros lehet, ugyanis baktériumokat és vírusokat is terjeszt, amennyiben nincs megfelelően tisztítva – évente legalább kétszer.

 

CASCO-ügyintézéshez a következő papírok szükségesek:

Magánszemély esetén:

Törzskönyv (vagy másolata) vagy 3 utolsó havi befizetés a lízingelő cégtől

Forgalmi engedély

Kárbejelentő

Meghatalmazás

Jogosítvány vagy másolata

Cég esetén:

Törzskönyv (vagy másolata) vagy 3 utolsó havi befizetés a lízingelő cégtől

Forgalmi engedély

Kárbejelentő

Meghatalmazás

Jogosítvány vagy másolata

Aláírási címpéldány

Áfa nyilatkozat

 

Hátsó ablakfűtés

Az edzett hátsó szélvédőüvegeket páramentesítő fűtőszálakkal látják el a jobb kilátás és a biztonságos vezetés érdekében. Vannak olyan típusú autók, amelyek hátsó szélvédője ragasztott eljárással készült, ezeket az üvegeket mikro fűtőszálas üvegeknek hívjuk, melyek nem javíthatók! Az edzett autóüvegeknél a hővezető szálak az üvegbelső felületén vannak, ezért megsérülhetnek, és azokat a fedélzeti 12V-os rendszerbe tartozó árammal lehet a fűtés bekapcsolásával kívül jégtől, belül pedig párától mentesíteni.

A fűtőszál végei a hátsó szélvédő két oldalán rögzített csatlakozókban végződnek, amelyeket kis, az ablakra ragasztott fülekre erősítenek. Itt csatlakoznak aztán a jármű elektromos hálózatának megfelelő kábeleihez. A fűtést a műszerfalon levő kapcsolóval lehet vezérelni és működéséhez a gyújtáskapcsolót is az 1-es állásba kell fordítani. Nagyon fontos része a fűtésnek egy időkapcsoló, ami 5-30 perc múltán akkor is kikapcsolja az ablakfűtést, ha arról a vezető megfeledkezne. Ez akadályozza meg az autóüveg túlhevítését és szétrepedését, törését, felrobbanását.

 

Hátsó ablakfűtés javítása

Az eredményes javításnak alapfeltétele a jármű kapcsolási és vezetékezési rajzának a megléte, mert anélkül lehetetlen rájönni, hol is vannak, merre találhatók az egyes szerelvények. A hiba legtöbbször a fűtőszál-rácsban, annak megszakadásában található. Helye ellenfényben (a felfelé nyíló hátsóablakokat felemelt helyzetben, alulról vizsgálva) szemmel is megtalálható. Ehhez persze az autóüveget kívülről is le kell tisztítani. Belül a fűtőszálas oldalon ez csak puha, esetleg langyos ablaktisztító folyadékba mártott törlőruhával, a szálakkal azonos húzásirányban történhet a szélvédőüveg tisztítása.

A fűtőszál szakadását a kalaptartóra dobott keményebb tárgy (kartondoboz, esernyő), a szállítójárműveknél pedig  a rögzítetlen, ablakig hátracsúszó rakomány okozhatja. De előfordul, hogy a voltmérő csúcsaival sértik meg azt, ezért arra mérés előtt célszerű puha alumínium fóliát tekerni.

Néha nem maga a fűtőszál, hanem a végződéseit felfogó fülek sérülnek, vagy válnak el a helyükről. Manapság már ezek a hibaforrások is javíthatók és a letört fűtőszál csatlakozókat is javítani vagy pótolni lehet. A szálak szakadását ki kell mérni és a sérülés mértékétől függően a javítási idő 0,5 – 1 óra.

 

Budapest autószerelő autószerviz lista

Budapest

10. kerület autószerelő X. kerület autószerviz

FA-GA Márkafüggetlen autószerviz – 10. kerület

10. kerület autószerviz X. kerület autószerelő

+36 1-431-84-86

+36 20-911-44-06

1107 Budapest, Barabás u. 16.

E-mail:

Web: www.swiftautoszerviz.hu

 

Szeretettel várjuk autószervizünkbe, a 10. kerületben!

 

10. kerület autószerviz autószerelő

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Márkafüggetlen személygépkocsik és kisteherautók javítása

Gyorsszerviz

Olajcsere

Műszaki vizsgára felkészítés

Gumiszerviz és centírozás

Kipufogó- és fékjavítás

Villamossági javítás

Vizsgáztatás

“Hozom-viszem” szolgáltatás

Szerkezeti javítások

Biztosítás, ügyintézés és kárfelvétel

Cseregépjármű biztosítás

Autómentő szolgáltatás

 

A FA-GA AUTÓSZERVIZ ÜDVÖZLI KEDVES LÁTOGATÓIT!

Cégünk személygépkocsik teljes körű garancián túli javításával foglalkozik.

Műhelyünk felszereltsége és a szakértelem a garancia arra, hogy a minőségi követelmények szigorúan megvalósulhassanak és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Szolgáltatásainkat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt biztosítjuk!

 

FLOTTA SZERVIZELÉS

Autószervizünk a legnagyobb rugalmasságot, és a legjobb árajánlatot biztosítva áll leendő személyautó vagy kis-haszonjármű flottával rendelkező céges ügyfeleik rendelkezésére.

Cége igényeihez maximálisan alkalmazkodva garantáljuk, hogy flottája szervizelése a legcsekélyebb mértékben sem fog ütközni cége működésével.

Kívánságára flottáját az Ön telephelyéről munkatársaink szállítják szervizünkbe, majd a szervizelés befejeztével vissza.

Megkeresésére ügyvezetőnk személyesen fárad be Önhöz, hogy igényeit felmérve kidolgozhassuk az Ön és cége számára legmegfelelőbb konstrukciót.

 

10. kerület flotta autószerviz X. kerület autószerelő

 

SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL BŐVEBBEN

A felépített logisztikai rendszerünknek köszönhetően a FA-GA AUTÓSZERVIZ szinte az összes autómárkához és modellhez kínál alkatrészeket, melyeket azonnal, vagy rövid szállítási határidővel rendelkezésre tudja bocsátani. Gyorsszerviz, kipufogó szerviz, autójavítás, gumi centírozás, és gumiszerelés. Fékjavítás, vizsgáztatás, olajcsere, futómű.

 

Vállaljuk gépjárműve, esetleg gépjármű parkja magas minőségi színvonalon történő ütemezett, valamint futó javítását. Az elvégzett munkákra és a beépített alkatrészekre garanciát vállalunk. Előzetes bejelentkezés nélkül jól képzett szakemberek végzik a gyors javításokat, minimális
várakozási idő mellett, olcsó árakkal.

 

Meggyőződésünk, hogy elsősorban az ügyfél iránt tartozunk felelősséggel. Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink mindig gyors és kiváló minőségű kiszolgálásban részesüljenek. Legjobb képességeink szerint igyekszünk csökkenteni a költségeket és növelni a hatékonyságot a szervizelésben és kapcsolattartásban.

 

“HOZOM-VISZEM” SZOLGÁLTATÁS
Autóját elhozzuk munkahelyéről vagy otthonából, és átvizsgálás, illetve javítás után vissza is visszük.

 

SZERKEZETI JAVÍTÁSOK
Gyári és utángyártott (Suzuki által elfogadott) kiegészítő berendezések szerelése,

Környezetvédelmi felülvizsgálat,

Műszaki vizsgáztatás,

Biztosítási ügyintézés és kárfelvétel (szerződés: az OTP Garancia, Generali, Aegon, Allianz Hungária, Uniqa, Groupama, K&H, Union és Posta biztosítókkal),

A javítások idejére – igény esetén – kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani. Gépkocsik beszállítása a megrendelő telephelyéről, illetve a javítás után a gépkocsik visszaszállítása.

Autómentő szolgálat szerződött partnerrel

 

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Kérje ajánlatunkat weboldalunkon keresztül, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot, időpontot szeretne kérni, telefonon keresztül is megteheti!

A FA-GA autószerviz kiemelt ajánlatairól, amely cégek részére szól, érdeklődjön weboldalunkon!

Honlap: www.swiftautoszerviz.hu

 

10. kerület autószerelő X. kerület autószerviz

Budapest, X. kerület

 

10. kerület autójavítás – X. kerület autószerelő

Autóvillamosság 3. kerület autó segélyszolgálat

Lafka Tibor

Autóvillamosság 3. kerület autó segélyszolgálat

+36 70-432-05-62

2011 Budakalász, Jókai Mór u. 25.

Honlap: www.lafivill.hu

Email:

 

Autóvillamosság segélyszolgálat

Autóvillamosság A-tól Z-ig.

Autóriasztók javítása

Segélyszolgálat

 

Lafivill – Autóvillamosság

Indítómotorok, generátorok javítása, cseréje

Motordiagnosztika hibakód-olvasás

Riasztók, immobilizerek szerelése, javitása

Gépjármű-vizsgáztatás, felkészítés

Kérésre helyszíni kiszállással

 

Lafka Tibor több mint harminc éves szakmai múlttal rendelkezik, Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Üröm, Dunakeszi és Fót vonzáskörzetében dolgozik. Autószerelő és autóvillamossági műhelye Budakalászon található, ahol a márkaszervizek díjazásának töredékéért végzi munkáját, ugyanazt a minőségi munkát biztosítva. Ha szeretné hozzáértő kezekre bízni autóját olcsón, keresse Lafka Tibor autóvillamossági műszerész mestert!

 

Autóvillamosság 3. kerület autó segélyszolgálat

 

2011 Budakalász, Jókai Mór u. 25.

Autóvillamosság 3. kerület autó segélyszolgálat

 

Autójavítás autóvillamosság Lafivill 3. kerület

Szentendre autójavítás-autóvillamosság

Szentendre autójavítás-autóvillamosság

Dalos és Fiai Kft.

Szolgáltatásaink
  • Autóklíma,
  • autóvillamosság,
  • állófűtés,
  • autógumi.
  • futóműbeállítás

Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Üröm, Pilisborosjenő

autószerelő, autójavítás, autószerviz, autóklíma.

AUTÓVILLAMOSSÁG SZERELÉS BUDAPEST, SOLYMÁR

Cégünk vállalja személy-, illetve teherautók teljes körű autóvillamossági javítását.

Autovillamóság

Utólagos villamos berendezés beszerelését, legyen az Xenon világítási rendszer, ködlámpa, kiegészítő fények, rádió, riasztó, immobilizer, elektromos ablak, centrálzár, tolatóradar, tolatókamera, mobiltelefon kihangosító, GPS nyom követő rendszer teljes körű szerelése. vagy egyéb utólagos extra kiegészítő.

Utolagos Ablakemelőtolatóradar beszerelés

Fogyasztás csökkentő illetve teljesítmény növelő eszközök szerelése, karbantartása.

Önindítók, Generátor karbantartása, javítás, cseréje.

Vonóhorog felszerelése, vonóhorog csatlakozók autóvillamossági bekötése.

Gépjármű diagnosztika, hibakód olvasás

Inditómotór, generátor

A vezérlőegység hibájának megállapítása nagy rutint, embert és diagnosztikai gépet egyaránt igénybe vevő feladat. A műszerfalon lévő MIL, SRS, ABS, stb ikonok kigyulladása, bevillanása, vagy akár egy olajcsere vagy fékbetét kopás jelző kontroll lámpa kioltása nem oldható meg házilag. Műhelyünkben diagnosztizáláshoz, hiba kód olvasáshoz és törléshez több féle gépet használunk.

GUMISZERELÉS, FELNI JAVÍTÁS

KÖNNYŰFÉM FELNI JAVÍTÁS A KÁTYÚK OKOZTA SÉRÜLÉSEK UTÁN – Bizonyára ön is szembesült már gépkocsijának felni sérüléseivel véletlen “járdázás” vagy kátyú okozta alufelni sérüléssel . – Ilyen esetben az alufelni beszerzése ill pótlása költséges megoldás , és sok esetben az alufelni rendelése hosszadalmas folyamat . – A sérült felni rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére ezért menet közben megváltozik az úttartás az autó kormányzása is zavaró illetve szokatlan lehet . – Az alufelni perem sérülése következtében a keréknyomás rövid idő alatt lecsökkenhet. – Cégünk gyorsan és szakszerűen javítja meg a sérült alufelni hibáit.

Autó gumi szerelés, defekt javítás,  új gumiabroncsok értékesítése.

Gumiszerelés

JÓ TUDNI:
Mire nem figyel sok gumis, amikor az autót gumizza…?

Tudta Ön, hogy…- Az abroncsok rossz irányú felszerelése 3x-osára növeli a megcsúszás,      kisodródás veszélyét…?
– A ki nem cserélt szelepek okozzák az eresztő gumiabroncsok 32%-át…?
– A túlfújt vagy alulfújt gumi felelős az abroncskopások több mint egyharmadáért…?*

Szabaduljon meg végre a bosszantó gumikopástól, gyakori defektektől, eresztő abroncstól.
Takarítson meg akár 2 gumiabroncs kárt egy évben, csupán azzal, hogy jó gumist választ a szokásos téli-nyári gumicseréjéhez!

https://www.kezikonyvunk.hu/dalos-es-fiai-kft-autoszerviz-solymar-pilisvorosvar-autoszerero-autoklima/