A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

autókozmetika

SZÉKESFEHÉRVÁR AUTÓMOSÓ – SZÉKESFEHÉRVÁRI AUTÓMOSÓ

 

Székesfehérvár autómosó, autókozmetika

A RÉGI-ÚJ Jancsár autómosó megszépült és korszerű gépekkel és hozzáértő kollégákkal várja a kedves kuncsaftokat!

Székesfehérvár Autómosó – Székesfehérvár Autókozmetika

Szolgáltatások:

Polír csak profi anyagból

Ózonos tisztítás

11. Kerület autómosó

Ha fontos Önnek is, hogy autója mindig tiszta legyen, akkor ezúton szeretnénk felajánlani a Bocsi kézi autómosónk szolgáltatásait.

Cím:

8000 Székesfehérvár

Székesfehérvár Autómosó – Székesfehérvár Autókozmetika

https://www.kezikonyvunk.hu/sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r-aut%C3%B3mos%C3%B3-sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r-aut%C3%B3kozmetika/

DHM Autómosó Székesfehérvár

Székesfehérvár DHM automosás

DHM Gumijavítás, gumiszerviz Székesfehérvár

Szolgáltatások

Autómosás

Tisztelt Autótulajdonos!

Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (felületi karcok). Nálunk nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal megmossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk.

Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsejét takarítani. Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.

Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagynyomással, melegvízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.

Motortér mosása- csak abban az esetben, ha a motor nem olajjal szennyezett-, nagynyomású, melegvízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítva.

E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Rendszeresen járó ügyfeleinknek kedvezménnyel kedveskedünk autómosó bérlet vásárlása esetén. Tíz mosás áráért több mint tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Léteznek szolgáltatásaink a fent említetteken kívül fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért.

  • Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.
  • Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).
  • Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.
  • Teherautók első utasterének takarítása

Az eddig említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, külön a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kisteher méretű gépkocsikra.