A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Optika

XII. KERÜLET OPTIKA – 12. KERÜLET KIRÁLYHÁGÓ OPTIKA

12. Kerület Királyhágó optika

Üzletünk 2002. szeptembere óta várja a kedves látni vágyó ügyfeleit. Elsőrendű szempontnak tekintjük, hogy kimagasló technikai színvonalon, korszerűen felszerelt környezetben, minden igényt kielégítő optikai szolgáltatást nyújtsunk.

A látás életünk legfontosabb érzéke. Az információk 90%-a látás során jut el hozzánk. Szeretnénk, ha ügyfeleink részletes tájékoztatást követően pontosan értenék látásuk problémáját és részesei lennének annak a folyamatnak, amikor látásproblémájuk megoldódik.

Az optikailag összetettebb szemüvegek pontos elkészítéséhez számítógépes HOYA VisuReal (centírozó) feljelölő rendszert használunk, ezzel garantáljuk, hogy nálunk minden szemüveg optikailag a legpontosabban és személyre szabottan készüljön el.

12. Kerület optika

Amit kínálunk:
 • Egyfókuszú lencsékből állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így akár fél órán belül elkészítjük új szemüveged
 • Legmodernebb MULTIFOKÁIS (progresszív) szemüveglencsék,
 • Munka- és monitorvédő szemüveglencsék,
 • Bifokális szemüveglencsék,
 • Vékonyított szemüveglencsék,
 • Fényre sötétedő- és speciális dioptriás napszemüveg lencsék,
 • Dioptriás sportszemüvegek, (pl. jégkorong, labdajátékok, úszás stb.)
 • Speciális lencseszínezések,
 • Valamennyi szemüveglencséink a legkorszerűbb felületkezeléssel kaphatóak

Javítás:
 • forrasztás (titán keret esetén is)
 • szárjavítás és csere
 • damilozás
 • csavarpótlás
 • orrtámasz cseréje
 • szemüvegkeret beállítás és fejre adaptálás
 • ultrahangos tisztítás
 • eltört vagy sérült keretből szemüveglencse átcsiszolása új keretbe

https://www.kezikonyvunk.hu/kiralyhago-optika/

XII. Kerület Déli Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

Déli Optika – 12. kerület Optika, szemvizsgálat

 • Bejelentkezés: +36 1-201-88-44
 • Cím:
  1012 Budapest, Déli pu. Kerengő
 • www.delioptika.hu
 • A tisztánlátás mestere

  Szemvizsgálat: Kedd, Szerda, Csütörtök: 15-18 óráig

 • Szilágyi Zsolt vagyok és 2000-ben csöppentem ebbe a csodálatos szakmába. Azóta is szívvel-lélekkel csinálom és figyelmesen követem az újításokat, lehetőségeket. Több évig tartó képzés során lehetőségem volt betekintést nyerni a lencsegyártás fortélyaiba (amelynek a mai napig hasznát veszem) és a szemüvegkészítésbe is. Minden szemüvegkészítést, javítást, lencse-színezést helyben készítünk el, ezért sokkal rugalmasabb és személyesebb tud lenni hozzáállásunk és ezáltal szolgáltatásunk, mint a nagyobb optikai láncokban.

Szolgáltatásaink:

Teljeskörű látásvizsgálat

Mielőtt új szemüveget választ, feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőriztesse látását vizsgálónkban a legtökéletesebb látás elérésének érdekében. A látásvizsgálatot üzletünkben szakképzett optometrista végzi. A vizsgálat áll egy objektív (computeres) és egy szubjektív vizsgálati részből, valamint természetesen az egyéni igények és tekintési szokások megbeszélésből, hogy a leginkább személyre szabott szemüveg készülhessen el.

Kontakt lencse illesztés

Elsőként, akár egy szemüveg esetében is, egy tényleges szemvizsgálatra kerül sor, amely során a szemeket együtt és külön-külön is megvizsgáljuk különböző szempontokból: általános és periférikus látás, izommunka mélységérzékelés stb. Ezek alapján meg lehet állapítani a tökéletes látáshoz szükséges dioptriát. Itt egy szemüveg felírásának esetében vége is lenne a szemvizsgálatnak.

Kontaktlencse esetében, azonban az illesztésre is szükség van, mivel mindenki szeme eltérő alakú. Emiatt külön megmérjük a szem felszínét és görbületét, valamint figyelembe veszünk egyéb paramétereket (pl szemszárazság), amelyek hatással vannak a kontaktlencse szemhez való illeszkedésére.

Ezek után optometrista kollégánk próbalencsét helyez fel a szemére, majd rövid idő elteltével Önnel együtt megnézik, hogy megfelelő-e a választott lencse, elég kényelmes-e, biztosítja-e a megfelelő látást. Lehet, hogy több lencse felhelyezésére is szükség lesz igazi megtalálásáig.

Kollégánk segít Önnek a felhelyezés és eltávolítás megtanulásában. Sokan elsőre ráéreznek, másoknak több türelemre és időre van szüksége, de ezután mindenki számára egy természetes folyamattá válik.

Általában évente érdemes kontrollvizsgálatot végeztetni és megbizonyosodni, hogy a az adott kontaktlencse megfelelő-e még az Ön számára.

Szemüveg készítés, javítás

Optikai csiszolóműhely

A megrendelt szemüvegeket saját jól felszerelt optikai műhelyünkben-üzletünkben készítjük a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással. A szemüveg elkészítése során modern precíziós csiszológépet használunk, amit számítógép vezérel és ez biztosítja a tökéletes formatartást. Aki már járt üzletünkben tudja, hogy a pult mögött helyezkedik el a műhely, ahol történik a varázslás. Szemüvegeiket akár 15 percen  belül is el tudjuk készíteni!

Javítás

Eltörött a szemüvege vagy csak leesett az orrtámasz/papucs?
Szárat cserélünk, vagy rövid határidővel vállaljuk szemüvegkerete forrasztását.
Ha befárad üzletünkbe, kérjük hivatkozzon honlapunkra, és pár perc alatt professzionálisan ingyen megtisztítjuk szemüvegét ultrahangos tisztítónkkal!

Dioptriás napszemüveg, lencseszínezés

Egy színezett távoli dioptriás szemüveg, UV szűrővel tökéletesen használható mint egy napszemüveg. Sőt, esetenként jobb is! Csak egy megfelelő keret kell hozzá és modern, divatos végeredmény sem marad el! A lencsék színét, árnyalatát közösen találjuk ki mert MI itt helyben készítjük el a végleges színezést ezért ezt a részét is rugalmasan kezeljük.

Céges szűrés

Cégek számára optikánk kihelyezett céges látásszűrést is vállal az Önök irodájában ingyenes kiszállással.

Részletekért kérjük keressen meg bennünket telefonon, vagy e-mailen.

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET CSERNUS OPTIKA

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET volt CSERNUS OPTIKA

+36 30-858-85-02

Cím:

1133 Budapest Véső utca 8.

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig : 10:00-18:00

13. Kerület Átfogó látásvizsgálat, 13. Kerület tökéletes látásélesség,

13. Kerület Multifokális és egyfókuszú szemüvegkészítés,

13. Kerület Személyre szabott látásélmény,

13. Kerület Kontaktlencse – vizsgálat és illesztés,

13. Kerület Egészségpénztári kártya elfogadás

 

Csernus Gábor vagyok, optometrista-kontaktológusként a tökéletes látás élményét nyújtom ügyfeleimnek. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem. Szakmai munkámat a Magyar Egészségügyi Szakdolgozati Kamara, az Állami Egészség ügyi Ellátó központ támogatja és felügyeli.

Optikai szalonunk tevékenységét az  Állami Népegészségügyi és Tisztiorvos Szolgálat, valamint Budapest főváros XIII. kerületi önkormányzata engedélyezte.

 

2015 és 2017 között független optometristaként több optikai szaküzlettel is óraadói szerződésben álltam. Ez idő alatt több száz ügyfelük számára biztosítottam jelentős életminőség-javulást azzal, hogy alapos szemvizsgálatok és megfelelő látásjavító eszközök segítségével éleslátáshoz segítettem őket.

 

Egyértelművé vált számomra, hogy teljeskörű szolgáltatást csak úgy tudok nyújtani, ha Ügyfeleimet személyesen kísérem végig a tökéletes látáshoz vezető úton. A számítógépes objektív vizsgálatokkal kiegészülő szubjektív látásvizsgálattól, a lencse megrendelésén át, a tökéletesen illeszkedő keret kiválasztásáig.

13. kerület Optika – Csernus Optika

ÉSZAK-PESTI OPTIKA – 15. KERÜLET OPTIKA

15. Kerület optika kontaktlencse-illesztés

SZOLGÁLTATÁSAINK

Észak Pesti Optika

Utazik, eltörte, elvesztette vagy csak tesztelné gyorsaságunkat?
AKÁR 24 ÓRÁN BELÜL ÚJ SZEMÜVEG!!!

Az országban egyedül álló módon nálunk a legmagasabb kategóriás multifokális szemüveg is elkészül akár egy munkanapon belül. Ebben az Express szolgáltatásban nagy szerepet játszik állandó partnerünk a Noptiker Kft. amely az egyetlen magyar tulajdonban lévő, magyarországi FreeForm szemüveglencse gyártó cég. A Noptiker Kft. közel 20 éve foglalkozik optikai lencsék gyártásával. A közelmúltban történt nagyszabású beruházásnak köszönhetően a Noptiker Kft. büszke tulajdonosa lett az egyetlen, magyar kézben lévő úgynevezett FreeForm gyártósornak. Ezzel Budapesten kiépített egy európai színvonalú szemüveglencse gyártó és felületkezelő labort.

LÁTÁSVIZSGÁLAT

Szemüveg készítéshez : 4.000.- Ft

Kontaktlencse vizsgálat : 5.000.- Ft

Kontaktlencse kontroll vizsgálat : díjtalan

CSISZOLÁSI DÍJAK

Teljes keret : 2.000.- Ft

Damilos keret: 3.000.- Ft

Fúrt keret : 5.000.- Ft

JAVÍTÁSOK

Csavar pótlás : 300.- Ft/db

Orrtámasz csere: 1.000.- Ft/pár (csak párban)

Szárvég pótlás: 800.- Ft/pár

Szárcsere : 4.000.- Ft/pár

Forrasztás : 3.500.- Ft

Titán forrasztás : 6.500.- Ft

Ultrahangos tisztítás : 500.- Ft

Szemüvegkeret igazítás : 300.- Ft

SZOLGÁLTATÁSAINK

15. KERÜLET OPTIKA – ÉSZAK-PESTI OPTIKA