Család, házastársak, gyerekek

12. kerület bölcsőde – XII. kerület Panda bölcsőde

XII. kerület bölcsőde

1124 Budapest, Fodor u. 42.

+36 30-395-13-11

Honlap: pandabolcsode.hu

E-mail:

 

Panda bölcsőde XII. kerület

Két csoportszobánk hangulatos, családias, illetve törekszünk a tevékenységre ösztönző, ingergazdag környezet biztosítására. Udvarunk mozgásfejlesztő eszközökkel van ellátva, melyet folyamatosan bővítünk. Kertünkben sokfajta gyógynövény, gyümölcsfa, veteményeskert és virágoskert található. A nagyobb gyermekekkel közös feladatunk az ültetés, gondozás, betakarítás, tárolás, mert valljuk, hogy a gyermekek aktív részesei kell hogy legyenek az őket körülvevő világ megismerésének, alakításának, személyes tapasztalás útján szerezzenek minél több ismeretet.

 

12. kerület bölcsőde XII. kerület Panda Bölcsőde

 

Intézményünk 1997-tõl (2001 nyarától alapítványi formában) működik a XII. kerületben az Orbánhegyen, kellemes, tiszta levegőjű zöld környezetben, amely tömegközlekedési eszközökkel és személygépkocsival is télen-nyáron könnyen megközelíthető.

 

Miért a Panda Bölcsőde?

A kisgyermek életében az első három életév, az első közösség szerepe kiemelkedően fontos, hiszen az első kötődések, a korai szocializáció időszaka meghatározó szereppel bír a gyermek későbbi személyiségfejlődésében. A kisgyermek ebben az életszakaszban a legsérülékenyebb testileg, lelkileg egyaránt, erősen függ a felnőttől. A gondozónő, óvónő személyisége kulcsfontosságú. A gyermek életének ebben a szakaszában alakul ki az “ÉN tudat” az “ÉN kép”, indul meg a gyermeki öntevékenység és önállóság kibontakozása, szociális kapcsolatok fejlődése.

Valljuk, hogy ennek a fejlődési folyamatnak az elősegítése a gyermekek egyéni sajátosságainak és eltérő képességeinek figyelembe vétele és tiszteletben tartása kis létszámú közösségben valósítható meg legsikeresebben.

 

XII. kerület bölcsőde

Budapest, XII. kerület

 

https://www.kezikonyvunk.hu/panda-b%c3%b6lcs%c5%91de-xii-ker%c3%bclet-b%c3%b6lcs%c5%91de/

13. kerület babakocsi mosoda XIII. kerület babaholmi mosás

FLORA – MiniWash – 13. kerület

13. kerület babakocsi mosoda XIII. kerület babaholmi mosás

+36 20-380-99-26

1136 Budapest, Pennónia u. 33.

Email:

Web: https://floraminiwash.com/

Instagram: floraminiwash

Facebook: @floraminiwsh

 

Magyarország első babakocsi-mosodája

GYORS – HATÉKONY – PROFESSZIONÁLIS

 

Mi a Flora MiniWash?

A Flora MiniWash egy igazi babakocsi spa: tisztítjuk, fertőtlenítjük és ápoljuk babakocsidat, hogy az higiénikus és szép legyen. Babakocsimosó szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük azokat a családokat, akiknek fontos, hogy a gyermekük tiszta és higiénikus környezetben töltse a napjait. Professzionális szolgáltatásunk során átvesszük babakocsidat, MiniWash üzemünkben bababarát, magas minőségű termékekkel és szakértelemmel tisztítjuk, fertőtlenítjük és szárítjuk, kérésed esetén javítjuk is. Amikor visszakapod, babakocsid ragyogó, tiszta és fertőtlenített lesz. Igény esetén cserebabakocsit biztosítunk a tisztítás idejére.

 

13. kerület babakocsi mosoda XIII. kerület babaholmi mosás