A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Helyi cégek és szolgáltatók

12. Kerület Konyhastúdió XII. Kerületben konyhabútor

XII. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – Konyhabútor, XII. kerületi Konyhabútor

tulipano_20110831170809_83

MIÉRT PONT TŐLÜNK?

Ez az a kérdés, amit minden vásárló feltesz magának, hiszen olyan sok lehetőség van, hogy szinte képtelenség választani. Ráadásul mindegyik cég azt mondja, hogy az általa gyártott illetve forgalmazott bútor a legjobb!

Mi másképp állunk a dologhoz. Szerintünk nem létezik olyan, hogy a legjobb bútor, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, ezért különböző bútor illetve háztartási gép a legjobb számunkra. Mi azt garantáljuk, hogy megtaláljuk az Ön számára tökéletes bútort amiben igazán otthon érezheti magát. Ha már eldöntötte mit szeretne, a 12. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – ban biztos hogy megtalál mindent egy helyen külön utána járás nélkül. Ha még nem döntött, sokéves gyakorlattal rendelkező lakberendező konyhatervező kollégáink segítenek Önnek megtalálni az ideális bútort. Ezért különböző stílusú és árkategóriájú bútorokat tartunk, hogy mindenképp megtaláljuk az Önhöz és pénztárcájához illő termékeket. Bútorokat és gépeket a középkategóriától a felső árkategóriáig kínálunk: olasz német szlovén és magyar gyári, valamint egyedi gyártású bútorokat standard és egyedi méretben. A háztartási gépeket is a legkedvezőbb internetes áron tudjuk adni konyhájához, mivel van egy nagy forgalmú internetes áruházunk is. Mi mindig a konyhabútor tervezése közben, azzal összhangban választjuk ki a beépíthető gépeket is, mert így biztos illeni fognak bútorába.

Ráadásul csak a III. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – ban tudja térhatásban megnézni a leendő konyhája 3 D látványtervét!

vintage_20111029171031_92

Őszi Konyhabútor akció! 10% kedvezmény!

10 % kedvezményt adunk konyhabútoraink árából őszi akciónk keretében azoknak a kedves vásárlóinknak, akik nálunk vásárolják meg a háztartási gépeiket is. Webshopunk révén a legkedvezőbb internetes áron tudják beszerezni a konyhabútorba szükséges háztartási gépeket is. Erre árgaranciát is vállalunk a konyhabútor vásárlóknak. Természetesen csak bontatlan, magyar garanciával rendelkező készülékek árát tudjuk figyelembe venni!

12. Kerület konyhabútor

Szolgáltatásaink

Tervezés és árajánlat készítése

Tapasztalt lakberendezőink személyre szabott szaktanácsadás mellett a legkorszerűbb számítógépes tervező programmal ingyenesen megtervezik álmai konyháját és elkészítik az árajánlatot. A részletes tervek a végleges döntésig tervezési díj ellenében elvihetőek. Ha később a tervek alapján megrendelik a konyhabútort, úgy a tervezési díj a vételárból levonásra kerül.

Helyszíni felmérés

Szakemberünk minden konyhabútor megrendelés előtt digitális eszközökkel felméri az Ön konyháját, hogy a tervezett bútor tökéletesen illeszkedjen a helyiségbe. Az általa felmért és szerelt konyhák méretpontosságára cégünk garanciát vállal.

Házhozszállítás

A megrendelt konyhabútorokat és háztartási készülékeket igény szerint házhoz szállítjuk. Egy Önnel egyeztetett időpontban megbízható kollégáink pontosan kiszállítják a bútort és/vagy a gépeket. Háztartási gépek esetén azonban lehetőség van futárszolgálat igénybevételére is.

Szerelés

A szerelést precíz, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik, mely a saját szereléssel szemben sok előnnyel jár Önnek:

 • A szerelést ugyanaz a szakember végzi, mint a felmérést, ezért méretpontos a munka.
 • A tervező és a szerelő egyeztet a szerelést megelőzően, kitérve a vevői igényekre és tervezési megoldásokra, ezért minden apró alkatrész biztosan a helyére kerül.
 • A szerelő ismeri az általunk forgalmazott bútorok beépítési sajátosságait, ezért gyors, így akár egy nagyobb konyhát is beszerel egy nap alatt.
 • Ebben az esetben nem csak a bútorra, hanem a szerelésre is vállaljuk a garanciát.

Gépek beépítése

Konyhabútor és háztartási gép együttes vásárlása esetén a készülékek beépítési díját elengedjük!
Természetesen a szerelőnk vállalja a máshol vásárolt háztartási készülékek beszerelését is. A beépítés az elektromos-, víz- és gáz bekötést nem foglalja magában, de tudunk hivatalos szakszervizt ajánlani ennek elvégzésére.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

A tervezés az igényes konyhák megszületéséhez a legelső és legfontosabb lépés. Bár sokan lebecsülik ennek jelentőségét, szakszerű, pontos terv nélkül nem készülhet jól működő, egyedi igényekhez igazodó konyha. Ehhez pedig szakember kell, aki tisztában van a lehetőségekkel, a kapható bútorok, anyagok, gépek legapróbb részleteivel is. Profi konyhatervezést ma nem lehet megtanulni az iskolákban, a stúdiókban azonban az évek alatt tapasztalatokra, tájékozottságra, tudásra szert tett tervezők olyan segítséget jelentenek, melyet nem nélkülözhet egyetlen építkező, vagy lakást átalakító ember sem.

Az alaprajz, illetve a hozott méretek alapján – ellentétben a külföldi gyakorlattal – díjmentesen elkészítjük Önnek a tervet, melyet megtekinthet, de természetesen nem vihet magával, mivel ez szellemi termék. Ha Ön úgy dönt, hogy megfelelő az ajánlat – a számítógéppel készített háromdimenziós látványterv és persze az árkalkuláció – sor kerülhet a helyszíni felmérésre és a terv pontosítására. Ez súlyos többletköltségtől kímélheti meg Önt. A végleges ajánlathoz hozzátartozik még a felmérést követően elkészült új alaprajz és falnézetek – igény szerint kérhető még kiállási vagy burkolási rajz –, a részletes elemlista, valamint a végleges árajánlat is. Mint minden más szolgáltatásnak, a tervezésnek és a helyszíni felmérésnek is ára van, hiszen sok munkaidőt, komoly tárgyi- és szaktudást, drága számítógépes programokat kíván, de kifizetni csak akkor kell, ha haza szeretné azt vinni. A már kifizetett tervet és felmérést megrendelés esetén természetesen jóváírjuk.

Mindenkinek mások az igényei és a szokásai a konyhában, ezért nem elég, ha a kialakítás az ergonómia szabályait követi. Alkalmazkodnia kell a megrendelőhöz is, például főzőszigetre is kerülhet csap egy kis mosogatóval a főzéshez történő vízvételhez, ha a mosogatóközpont távolra esik. Ez növeli a konyha használati értékét a háziasszony számára.

Igen lényeges kérdés, hogy valójában mikor vágjunk bele a konyha tervezésébe. A legcélszerűbb, ha már akkor megkezdődik a tervezés folyamata, amikor már állnak a falak, de még nincsenek meg az úgynevezett „kiállások”, azaz a víz, gáz, és elektromos vezetékek fali csatlakozói. Ideális esetben ezek pontos helyét a konyhatervező határozza meg, mivel az alkalmatlan kiállások meghiúsíthatják az optimális berendezés kialakítását. Nagyon sokféle méretű bútor kapható, ezért szinte minden helyiség beépíthető standard elemekkel, de gyakran lehetőség van egyedi méretekre is felár ellenében. 12. Kerület konyhabútor. Általában a tervezett használatba vétel előtt legalább három hónappal érdemes felkeresnie bennünket, hiszen a tervezés és a tervek alapos átgondolása hosszadalmas folyamat és a bútorok legyártása akár két hónapot is igénybe vehet. Mindenki másképp éli meg a konyhabútor tervezése és kivitelezése körüli tennivalók sokaságát, van akinek ez örömöt okoz, van, akinek teher. Azonban ne feledje: egy jól megtervezett és szakszerűen beépített konyha évekre, akár évtizedekre szól, jelentősen megkönnyíti munkáját, tükrözi egyéniségét és végül de nem utolsó sorban esztétikai örömöt is okoz.

Kérjük, hívjon minket a tervezés időpontjának egyeztetéséhez!

britannia_20110831180819_60

https://www.kezikonyvunk.hu/12-ker%c3%bclet-konyhab%c3%bator/

Székesfehérvár autósbolt Székesfehérvár autó alkatrész

FOGARASI ALKATRÉSZ

Nyitvatartás

kedd 07:30 – 17:30
szerda 07:30 – 17:30
csütörtök 07:30 – 17:30
péntek 07:30 – 17:30
szombat 08:00 – 12:00
vasárnap Zárva
hétfő 07:30 – 17:30

Alkatrész eladása az összes személyautóra A–Z-ig,

kisteherautó- és céges flottaalkatrész

ellátása és beszerzése rövid határidővel.

Trabant, Wartburg, Lada, Polski alkatrészt keresel?

Nálunk még ezek a termékek is megtalálhatók!

Partneri kedvezmény, online rendelés!

https://www.kezikonyvunk.hu/szekesfehervar-autoalkatresz/

Székesfehérvár optika Székesfehérvár látás -és szemvizsgálat

Székesfehérvár szemvizsgalat

ALBA OPTIKA szemvizsgálat Székesfehérvár – Optika Székesfehérvár

Szolgáltatásaink
 • Szakorvosi vizsgálat
 • Szemüvegkészítés, javítás
 • Kontaktlencsék
 • Ápolószerek

 

A vizsgálat menete:

Látásélesség-vizsgálat

Csökkenő méretű jeleket tartalmazó ábrák olvasásával történik (távoli és közeli és olvasópróba).

Szemnyomás-mérés

Zöldhályog felderítésre használt vizsgálati módszer, amely a szemgolyó elülső részében található csarnokvíz által okozott nyomást méri.

A későn felismert, kezeletlen zöldhályog akár teljes vaksághoz vezethet, ám korai felderítésével a folyamat megállítható, vagy jelentősen lassítható.

Fokozott kockázatnak vannak kitéve a 40 év felettiek, a rövidlátók, a magas vérnyomásúak és azok, akiknek a családjában már előfordult hasonló betegség.

Évente ajánlott kontrollvizsgálat.

Szemfenék vizsgálat

Minden látásvizsgálat során elvégzendő feladat, melynek során műszerrel ellenőrizzük a szemfenék központi területét, ami az éles látásért felel.

Szemfenék vizsgálat – hagyományos módszerrel

A szemfenék vizsgálatát lehet hagyományos és modern eszközökkel is végezni.

Hagyományos módszer során egy távcsöves nagyítón keresztül, erős fény segítségével átvilágítják a szem elülső közegeit. A vizsgálathoz a pupillát kitágítják, akár szemcseppentéses módszerrel, ami kellemetlen folyamat.

Szemfenék vizsgálat – digitális módszerrel

Ezzel szemben létezik és már nálunk is rendelkezésre áll, egy modern vizsgálati eszköz: a fundus kamera, amely a pupilla tágítása nélkül készít fotót a szemfenék állapotáról.

Mi, az Alba Optikában a Next Sight nagyfelbontású, 3dimenziós szemfenék-fényképező berendezést használjuk, amellyel a legkisebb elváltozások is pillanatok alatt felderíthetők.Székesfehérvár optika

Digitálisan rögzítjük az elkészült képeket, amit szakorvosunk kiértékel.

Amennyiben a tünetek indokolttá teszik, úgy a felvétel elektronikus formában is továbbítható klinikai véleményezésre.

A szemfenék-fotókat 30 évig megőrizzük. A régi felvételek összehasonlításával megállapítható, van-e olyan elváltozás, ami szemészeti, vagy belgyógyászati kezelést indokol.

A Next Sight készülékkel végzett vizsgálat érintés -és fájdalom-mentes!

Szemizom-vizsgálat

Migrénes fejfájást, szédülést és kettős látást is okozhat a szemizmok egyensúlyának eltérése. A polateszt nevű vizsgálat segítségével megállapítható, hogy a két szemgolyó helyesen működik-e, tudnak-e együtt egy pontra fókuszálni. Prizmás szemüveggel korrigálható a szemizom egyensúlyzavara.

Szaruhártya-vizsgálat

A szaruhártya sérülése, gyulladása akár részleges vagy teljes vaksággal fenyeget! Tartósan kontaktlencsét viselők számára félévente ajánlott az ellenőrzés, amely a szem elülső felszínének állapotát vizsgálja.

A szemüveg és a kontaktlencse ma már szorosan összetartozik.

Az, aki általában kontaktlencsét hord alkalmanként egy szemüveget is feltehet, hiszen a szemüveg öltöztet. Lehet ugyanolyan kiegészítő, mint egy táska, vagy ékszer. Ez ma már divatcikk, nem csak egy szükséges rossz. A legnagyobb divatházak márkáival lehet szemüveget kapni. Hozzáigazítják azoknak a fazonjait, színeket az az évi ruha kollekciójukhoz. A legnagyobb sztárok is bátran viselik ezeket a divatos darabokat.

Az, aki általában szemüveget hord, alkalmanként, akár napi eldobható változatban kontaktlencsét is viselhet. Buliba, sportoláshoz, strandon. A kontaktlencsék széles változata áll rendelkezésre, mindenki a számára megfelelőt megtalálhatja.

Azonban a legfontosabb egészségügyi szempontból a szemüveglencse a keretben. Ma már sok speciális lencse kapható. Mindenki megtalálhatja az életvitelének, hobbijának, munkájának megfelelőt. Amennyiben megfelelő korrekciót hordunk, ezek a szemüvegek megkönnyítik az életünket, munkavégzésünket. Üzleteinkben részletes felvilágosítást tudunk adni ezekről a termékekről és Önnek a legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani.

Látás vizsgálatainkhoz bejelentkezés szükséges!

https://www.kezikonyvunk.hu/alba-optika-szemvizsgalat-szekesfehervar/

IV. Kerület állatorvosi rendelő 4. Kerület állatorvos

4. Kerület állatorvosi rendelő

Állatorvos, állatorvosi rendelők 4. kerület Rex Állatkórházak

-Állatpatika

-Bőrgyógyászat

-Állatfelszerelés

Dr. Király Péter

Dr. Balázs Bence

Dr. Jerzsele Ákos

Dr.Üski Georgina

SZOLGÁLTATÁSAINK
Rendelőink számos szolgáltatást nyújtanak, kezdve az egyszerű védőoltásoktól a a geriátriai kivizsgálásokig. Lakkozó utcai rendelőnk egy jól felszerelt műtővel is rendelkezik, így komolyabb sebészeti és szülészeti beavatkozásokat is szakszerű körülmények között tudjuk végrehajtani. A laboratóriumi vizsgálatok sem jelentenek gondot, hiszen az erre alkalmas felszerelés is rendelekezésünkre áll, így az alapvető méréseket a helyszínen is el tudjuk végezni. Bőrgyógyászati szakrendelésünk színvonala kimagasló, melyet nem csak a hazai, de nyugat-európai és Egyesült Államok beli tapasztalatokkal is gazdagítottunk. Bátran állíthatjuk, ez rendelőink specialitása..

Specialitásunk a bőrgyógyászat!

Viszketés-diagnosztika
Allergiavizsgálat
Hormonális vizsgálat)
Bőrkaparék vizsgálat
Mikrobiológiai vizsgálat
Szövettani vizsgálat
Allergiaellenes terápia
Parazitaellenes szerek
Bőr- és szőrregeneráció
Gyógysamponok
GAZDIKÉPZŐ
Rendelőnik megalapítása óta nagy hangsúlyt fektetünk a tulajdonos tájékoztatásra és gazdiképzésre az Újpesti Közösségi Televízióban, az írott és elektronikus médiában, és rendelőink közösségi oldalain.
Havi rendszerességgel jelentkező hírlevelünk és teljesen megújult honlapunkon Webdoktor rovata ugyancsak a kedves gazdik szakszerű felvilágosítását szolgálja..

https://www.kezikonyvunk.hu/%c3%a1llatorvos-%c3%a1llatorvosi-rendel%c5%91k-4-ker%c3%bclet-rex-%c3%a1llatk%c3%b3rh%c3%a1zak/

4. Kerület Állatorvos IV. Kerületi Állatorvosi rendelő

Állatorvos, állatorvosi rendelők 4. kerület Gizmók Állatorvosi Ambulancia és Patika

Állatorvosi  sebészeti és diagnosztikai központ az Újpest Városkapunál

Szolgáltatásaink:

Endoszkópos beavatkozások: fül tükrözés

Gyomortükrözés

Laparoszkópos ivartalanítás

Laparoszkópos műtétek

Orrtükrözés

Fogászat

Védőoltások

Sebészet

Bellgyógyászat

Ultrahang

Röntgen

Szemészet

Patika

Michrocip

Euthanasia

Általános betegvizsgálat

Minden alkalommal elvégezzük meghatározott vizsgálati protokoll szerint, mielőtt bármilyen beavatkozásra (pl. gyógyszerbeadás, vakcinázás, euthanasia) sor kerülne.

Állatpatika

A váróban felszerelt patikát üzemeltetünk.

Mit tartunk:

– vényre kapható gyógyszereket,

– vény nélkül kapható gyógyszereket,

– gyógytápokat (ROYAL-CANIN partnerek vagyunk),

– kutya- és macskaápolási szereket.

Röntgen diagnosztika

Laboratóriumi vizsgálatok

A vér sejtes elemeinek (minőségi és mennyiségi vérkép) , valamint biokémiai alkotóinak a vizsgálata képet adhat az egészségi állapotról. Ezek a vizsgálatok számos betegségnél diagnosztikai szempontból elengedhetetlenek, így egy egyszerű vérvétel sokat elárulhat.

Szerológiai vizsgálatok (pl. veszettség titer, vírustesztek)

Vizelet vizsgálat

Időskori kivizsgálás

Kedvenceik időskori, évente javasolt általános kivizsgálása az egészség védelme és fenntartása érdekében alapvetően szükséges. Az időben felismert betegségek kezelése jelentősen meghosszabbíthatja az állatunkkal együtt töltött időt!

Bakteriológiai vizsgálat

Fül, kötőhártya, orr-, garat-, hüvelyváladékból, valamint székletből, vizeletből, bőrkaparékból, tályogokból végzik. Az eredmény alapján tudjuk meg, hogy mely antibiotikum hatásos a kitenyésztett baktériumokkal szemben.

Parazitológiai vizsgálat
Székletből, bőrkaparékból, sőt vérből végzik. Az információ birtokában az adott parazitákkal szemben hatékonyan tudunk fellépni.

Sebészet

Lágyszervi sebészet

ivartalanítás

daganat eltávolítás

hasűri sebészet

Traumatológia, ortopédia

Fogászat

Szemészet

Védőoltások

A veszettség vírus elleni oltás és az éves féreghajtás kutyáknál kötelező!

A Gizmók Rendelő által  javasolt immunizálási program:

KUTYA

 • 6 hetes: Parvo oltás
 • 8 hetes: kombinált oltás ( Szopornyica–fertőző májgyulladás–Parainfluenza-Leptospira-Parvo)
 • 10 hetes: kombinált oltás
 • 12 hetes: kombinált oltás
 • 3 hónapos: első veszettség oltás ( KÖTELEZŐ!)
 • 6 hónapos: kombinált oltás
 • 7–8 hónapos: Lyme-kór elleni oltás (1 hónapos időközzel ismételni szükséges)
 • 9 hónapos: második veszettség oltás (KÖTELEZŐ!)
 • 12 hónapos: kombinált oltás
 • Kennel-köhögés elleni vakcina

Ezt követően már csak évente kell emlékeztető oltásokat kapnia  kedvencének.

MACSKA:

 • 8 hetes: kombinált oltás ( Feline rhinotracheitis vírus-Feline panleukopenia vírus- Feline calici vírus-Chlamydia baktérium)
 • 10 hetes : macska leukémia vírus elleni oltás
 • 12 hetes: kombinált oltás
 • 14 hetes: macska leukémia vírus  elleni oltás
 • 16 hetes: veszettség oltás

Ezt követően már csak évente kell emlékeztető oltásokat kapnia  kedvencének.

NYÚL:

Legalább 6 hetes nyuszikat  vérzéses betegség és a myxomatosis vírus ellen oltjuk, majd 4 hét múlva ismételjük.
6 havonta ismételni szükséges. Van olyan vakcina, amit evente kell ismetelni.

GÖRÉNY:

8 hetes kortól, 3 alkalommal 3 hetes időközzel (8., 11.,14. hét) Szopornyica vírus ellen, 16 hetesen pedig veszettség vírus ellen oltjuk.

Évente ismétlő oltások szükségesek.

Microchip

Miért érdemes kérni?

– mert microchippel könnyen be lehet azonosítani kedvencét, ha elkóborol,

– mert országosan kötelező az állatok microchippel történő ellátása,

– mert külföldre utazáshoz is kötelező a chip. Külföldre egyébként csak útlevéllel vihetjük kedvencünket, mely egyben oltási könyv is. A chip szamot erdemes kulfoldon is regisztraltatni, ugyanis minden orszag mas es mas adatbazissal rendelkezik.

Mi is az a microchip?
A mikrochip egy rizsszem méretű eszköz, melyet az állat bőre alá ültetnek be, Európában a nyak bal oldalára. A parányi szövetbarát kapszulába egy antenna, és egy mikrochip van beépítve, mely egy 15 számjegyből álló egyedi kódot tárol. A mikrochip sem energia forrást, sem mozgó alkatrészt nem tartalmaz, ezért a meghibásodása kizárható. A kapszula anyaga nem vált ki az állat szervezetében ellenreakciót. A mikrochip önmagában nem sugároz jeleket, egy speciális leolvasó rádiójeleire válaszolva adja vissza a chipben tárolt számsort. Mivel a mikrochip nem sugároz jeleket, így a tévhittel ellentétben nem is alkalmas az eb helyének meghatározására! A leolvasó is csak néhány centiméteres távolságból tud kapcsolatot teremteni a beültetett chippel.

Euthanasia (végleges elaltatás)

Csak abban az esetben végezzük el, ha meggyőződtünk róla, hogy nincsen lehetőség gyógykezelésre kedvence számára. Fontosnak tartjuk, hogy a döntést csak azután hozzák meg, ha mi is azt tanácsoljuk. Az állat tulajdonosának minden esetben írásban kell nyilatkoznia arról, hogy kéri a végleges elaltatást. Az euthanásiát két fázisban végezzük, a legnagyobb odafigyeléssel, hogy kedvence ne szenvedjen. Amennyiben nem tudják eltemetni, igényelhetik az elszállítását is.

https://www.kezikonyvunk.hu/allatorvosi-rendelok-4-kerulet-gizmok-allatorvosi-ambulancia-es-patika/