A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

Ani-Rep Állatorvosi Rendelő – 11. kerület Állatorvos

Állatorvosok 11. kerület Ani-Rep Állatorvosi Rendelő

Dr. Szász Ferenc – Dr. Rácz Beáta

A rendelő és laboratórium 2003 márciusában nyitotta meg kapuit, ahol az általános állatorvosi ellátás mellett az országban egyedülállóan szülészeti, szaporodásbiológiai és andrológiai szakrendeléssel valamint laboratóriumi háttérrel várjuk kedves pácienseinket. Az itt dolgozó szakemberek többéves egyetemi oktatói múlttal, szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek a kisállat szaporodásbiológia területén. Rendszeres látogatói és előadói hazai és külföldi konferenciáknak és továbbképzéseknek. Tenyésztői szervezetek számára szaporodásbiológiai ismeretterjesztő előadásokat és szaktanácsadást tartanak. Komplex szaporodásbiológiai tevékenység a kimagasló színvonalú kutyatenyésztés szolgálatában.

Állatorvos 11. kerület

Szaporodásbiológiai Szakrendelő

Komplett, a kanok teljes andrológiai vizsgálatával egybekötött, a kutyasperma mélyhűtött tárolásán alapuló spermabank és andrológiai adatbank működtetése. Szukák ovuláció-diagnosztikája, komplex meddőségi diagnosztika, hormonvizsgálatok (progeszteron, pajzsmirigy hormon), meddőségkezelés, mesterséges megtermékenyítés, spermabank, szülészeti szakellátás és újszülöttek betegségeinek szakszerű ellátása.

11. kerület Állatorvosi Rendelő

Cím:

1119 Budapest, Etele út 28.Térkép megnyitása

Mentés

Mentés