Ajtó ablak 17. kerület ajtók ablakok

Ajtó ablak 17. kerület ajtók ablakok

+36 20-403-82-35

E-mail:

1033 Budapest, Búza u. 2.

Energiatakarékos nyílászárók – Megújuló Energia Magyarország Kft.

Felmérés, tanácsadás, gyártás, beépítés, helyreállítás

Századunk egyik nagy kihívása az egyre szűkölő energiaforrások kímélése, a felhasznált energia csökkentése, illetve az energiafogyasztás racionalizálása. Vállalkozásunk ebben szeretne segíteni, célunk olyan nyílászárók forgalmazása, amelyek használata többszörösen megtérül az energiaszámlák összegének csökkenésével.

Cégünk évek óta foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével. Az általunk forgalmazott ajtók, ablakok többszörös szigeteléssel rendelkeznek, használatukkal jelentős energiamennyiséget lehet megtakarítani. Nyílászáróink megakadályozzák, hogy az utcát fűtse!

Forgalmazunk alumínium rendszereket lakossági és ipari felhasználásra. Az alumínium az időjárás viszontagságainak leginkább ellenálló fém. Elsősorban porszórással felületkezelt termékeket forgalmazunk, amelyekhez a RAL színskála bármilyen színe választható. Az így elkészült nyílászárók ellenállnak a csapadéknak, jól szigeteltek és színhatásuk is szemet gyönyörködtető.

Fa nyílászáróinkra is a magas minőség és a tartósság jellemző. Első osztályú borovi fenyőből készülnek, több profillal. Biztonsági vasalattal látják el őket és többrétegű üveg biztosítja a jó szigetelőhatást. Háromrétegű festést kapnak nagy színválasztékkal, alumínium vízvetővel szereltek és dupla, lágy, rugalmas tömítéssel.

Forgalmazunk még emelőpaneles és tolópaneles ablakokat, tűzálló ajtókat és garázskapukat, illetve különböző biztonsági megoldásokat tudunk ajánlani.

Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt terméket, majd azt munkatársaink rövid időn belül, hosszú garanciával beszerelik. Ha még nyílászárócsere előtt áll, vagy új házat épít, segítünk kiválasztani a megfelelő nyílászárókat is.

Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, mi készen állunk arra, hogy Önnek pénzt takarítsunk meg!

 

III. Kerület Ajtó-3.Kerület ablak-3. Kerület ajtó-ablak Óbuda

11. kerület ajtó ablak XI. kerület nyílászáró

Ajtó ablak 17. kerület ajtók ablakok