Ács Székesfehérvár Tetőfedő Székesfehérvár Bádogos

Ács – Tetőfedő – Bádogos Székesfehérvár

Székesfehérvár

+36 30-946-24-76

Honlap: www.toproof.hu

 

Top Roof Kft Székesfehérvár

Székesfehérváron és vonzáskörzetében ácsmunkák kivitelezése!

Könnyűszerkezetes házak és tetőszerkezetek építése, tetőfedése!

 

Székesfehérvár Ács Székesfehérvár Tetőfedő

 

A Toproof Kft. egy profi tetőépítő és tetőjavító vállalkozás Székesfehérváron. Segítünk a tulajdonosoknak és házépítőknek az átalakítási és építési projektek hatékony és professzionális magvalósításában Székesfehérváron, Székesfehérvár környékén és egész Fejér megyében.

 

Szolgáltatások

Ács-, bádogos és tetőfedő-munkák kivitelezése. Régi és új épületeken.

 

Ács munkák Székesfehérvár

Hagyományos tetők, könnyűszerkezetes épületek, faházak, kocsibeállók, előtetők, terasztetők, szaletli, filagória, pergola és minden ami fából történő szerkezet és tetőépítését, felújítását illetve javítását kivitelezzük. Továbbá külső-, belső lambériázás, hajópadlózás, korlátokat és kerítéseket készítünk.

 

Tetőfedő munkák

Tetőfedéseket beton- és kerámiacseréppel, bitumenes zsindellyel, acéllemezből (cserepes illetve trapéz profilú), és polikarbonátból készítjük. A ház formavilága határozza meg, hogy milyen típusú és színű fedőanyagot használunk.

 

Gipszkartonozás

Új, vagy meglévő házak, lakások belső terét változatosan és gyorsan alakíthatjuk gipszkartonozással. Ha megnőnek a gyerekek és le szeretne választani egy szobát a nappali sarkában, vagy a tetőteret építené be, hogy bővítse otthonát, nem kell rögtön kőműves munkában gondolkodnia.

 

Tetőtér beépítési és gipszkartonozás munka

Tetőtér beépítésnél fontos szerepe van a szigetelésnek illetve a párazárásnak. Belső burkolásokat lambériával és gipszkartonnal végezzük.

 

Álmennyezet

Álmennyezet kialakítása igen hasznos és dekoratív módja otthonunk komfortosabbá tételének. Ha hatalmas az eredeti belmagasság, rengetegen spórolhatunk a fűtésszámlákon, de kisebb magasságnál is érdemes elgondolkodni alkalmazásán, mert lakásunk alapterületével felszorozva a magasságkülönbséget felismerhetjük, hogy milyen sok légköbmétert fűtünk feleslegesen. Természetesen fontos, hogy az álmennyezetet szigeteljük is a nagyobb megtakarítás érdekében, így még a felettünk lévő lakás zaját is csillapíthatjuk.

Érdemes álmennyezetet kialakítanunk rossz állapotban lévő mennyezet esetén is, a régi, meggyengült vakolat eltávolítása után újravakolás helyett gazdaságosabb és praktikusabb álmennyezetet felrakatni. Ez leggyakrabban ún. függesztő profilok segítségével történik, de ha kicsi a belmagasság, közvetlenül az eredeti mennyezetre is felerősíthetőek a lapok.

 

Fal és előtétfal készítése

Otthonunkon belüli falakat legegyszerűbben és leggyorsabban gipszkartonból lehet létrehozni. A gipszkarton építészet segítségével akár egy napon belül is állhat az új fal és mivel itt nincs szükség száradási időre várni, akár azonnal glettelhetjük, majd rövid idő múlva már festhetjük is új falunkat. A falak felhúzása ráadásul csak minimális kosszal jár szemben a hagyományos építési megoldásokkal, így bátran ajánljuk ezt a módszert lakásfelújítóknak.

Vizes helyiségben is nyugodtan építhető gipszkarton fal, ilyenkor az impregnált gipszkarton lapok használata szükséges. Felülete azonnal csempézhető, nem kell várakoznunk.

Előtétfalat érdemes gipszkartonból építtetnünk, ha zavaróak a szomszéd lakásból átszűrődő hangok. Ilyenkor a lakást határoló fal és a gipszkarton fal közé hangszigetelő anyagnak is kerülnie kell, ezáltal otthonunkban nyugalmassá válik. Saját lakásunkon belül is célszerű lehet ilyen hangszigetelő előtétfal építése, például a fürdőszoba-háló közös fala mentén vagy a konyhánál.

 

Tetőtéri ablakok cseréjével, beépítésével is foglalkozunk

Komplett kivitelezést vállalunk, a tetőablakok és kiegészítők beszerzésével, beépítésével, cseréjével és a tetőtéri ablakok körüli belső és külső burkolat helyreállításával.

 

Hívjon bizalommal!

+36 30-946-24-76

 

Székesfehérvár Ács Székesfehérvár Tetőfedő

8000 Székesfehérvár

 

Ács Székesfehérvár tetőfedő Székesfehérváron bádogos