3. kerület parkettás III. kerület parketta csiszolás

3. kerület parkettás III. kerület parketta csiszolás

Budapest, III. kerület

+36 70-633-52-07

 

Parketta csiszolás 5500 Ft/m2

 

3. kerület parkettás III. kerület parketta csiszolás

 

Parketta csere helyett is parketta csiszolás!

Rengeteg pénzt és veszőtséget spórolhat meg, ha elkopott parkettáját nem lecserélteti, hanem lecsiszoltatja! Az esetek túlnyomó részében a parketta cseréje teljesen szükségtelen.

– A csaphornyos parketták vastagok, így a felületi kopásokat a parketta lecsiszolásával el lehet tüntetni, ezzel együtt az elhasználódott réteget is eltávolítjuk.

– A parketta bontása könnyen megy, de legtöbbször nem éri meg, hiszen az új parketta ára a többszöröse is lehet a parketta felújításáénak.

– Az idő előrehaladtával lehet, hogy a helyiség színösszeállítása is megváltozik, és a korábbi parketta szín már nem illik a szoba összhangjába. A parketta csiszolással, parketta felújítással nem csak az állapotát javíthatjuk a parkettának, hanem teljesen új megjelenést adhatunk neki.

 

Falépcső csiszolás 3. kerület

Épületekben található régi, megkopott falépcső felújítását nagy gyakorlattal vállaljuk. A helyszíni lépcső csiszolás speciális gépeket és nagy gyakorlatot igénylő feladat. A lépcső csiszolás után van lehetőség a lépcsőlapok színezésére, majd utána lakkozására. A pác színét pontos megközelítéssel szinte bármilyen árnyalatban el tudjuk készíteni. Természetesen a különböző fafajokon másképpen jelenik meg ugyanaz a pác. Továbbá egyazon fafajnál a fa szerkezeti különbségeinél is más tónust kapunk. Ez nem hibája a pácolásnak, hanem tulajdonsága, ettől lesz természetes a hatása.

A lépcső csiszolás ütemezését legjobb az utolsó festés elé időzíteni. A lépcső csiszolás nagy porral járó munka. Van, amikor a lépcső csiszolás és a parketta csiszolás egy időben történik. Ebben az esetben akkor kezdjük a munkálatokat, amikor a festő már előkészítette a falakat és az utolsó hengeres festékréteg felhordása van már csak hátra.

 

A lépcső csiszolás lépései:

1. A régi megsárgult lakk vagy beszürkült részek eltávolítása durva csiszolással.

2. A felület előkészítése csiszolással (egyre finomabb csiszolóanyagokkal) színezésre vagy lakkozásra.

3. A lépcső színezése.

4. A lépcső lakkozása több rétegben.

 

3. kerület parkettás parkettázó

Hagyományos csaphornyos parketta, svédpadló

Szalag parketta lerakása

Hajópadló lerakás

Ragasztott parketta

Laminált parketta lerakása

 

3. kerület parkettás

+36 70-633-52-07

 

3. kerület parkettás III. kerület parketta csiszolás

Budapest, III. kerület

 

Parkettázó parkettás 2., 3., 14. kerület parketta csiszolás