A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

3. kerület duguláselhárítás

TURZA LÁSZLÓ – VÍZVEZETÉK-SZERELÉS

Csaptelepek, mosdók, kádak, WC-k cseréje, javítása.

Mosogatók szakszerű bekötése.

27 éves szakmai rutinnal.

Kultúrált megjelenéssel.

Kisebb munkákat, javításokat is vállalok!

DUGULÁS-ELHÁRÍTÁS RÖVID HATÁRIDŐVEL, GARANCIÁVAL!

Vállalom vízvezetékekkel kapcsolatos problémák elhárítását, így a dugulások megszüntetését is.

Turza lászló

25 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, így biztos lehet benne, hogy tapasztalt és hozzáértő segítség érkezik a problémája megoldásának céljából. Nálam mindig az ügyfél az első, ennek megfelelően nem kell tartania a lekezelő bánásmódtól, vagy attól, hogy nem teszem oda magamat száz százalékosan munkavégzés közben.

Ha hozzám fordul, nem egy diszpécserrel beszél, hanem közvetlenül velem, így Ön is pontos képet kaphat arról, hogy mire számíthat, valamint én is tisztában leszek azzal, hogy mivel állok szemben. Munkánkra garanciát vállalok, ha nem sikerül a problémát véglegesen megoldanom, vállalom, hogy ingyenesen jövök ki másodszor. Hétfőtől szombatig, 8 és 18 óra között elérhető vagyok, vagyis szinte egész nap állok rendelkezésére!

Budapesten belül rövid idő alatt vállalom a helyszínre való kiszállást, ha súlyos a helyzet. A vállalt garancián kívül bizalomra ad okot a számtalan referenciám, valamint a kamarai tagságom is, így biztos lehet benne, hogy megbízható céggel áll szemben. Kisebb munkákat is örömmel vállalok, mindenről tudok adni számlát!

Duguláselhárítás

A dugulás egy olyan probléma, amivel mindenki kénytelen néhányszor szembesülni élete során. A legtöbb dugulás enyhe, és a házi praktikák bevetésével is kiválóan megoldható, azonban sajnos akadnak olyan esetek is, amihez már kevés egy laikus, mindenképpen szakértő segítségére van szükség. Nem könnyű feladat azonban olyan duguláselhárítással foglalkozó szakembert találni, aki valóban érti a dolgát, és lelkiismeretesen is dolgozik, így garantálni tudja, hogy a probléma nem tér vissza egyhamar. Lényeges az is, hogy az ügyfél ne érezze úgy, hogy lenézik, lekezelik a hozzá nem értése miatt. Ha hozzám fordul, ez nem fordulhat elő, ugyanis tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenkinek kell értenie a duguláselhárításhoz. Nyugodtan elmondhatja, mi a probléma, anélkül, hogy aggódnia kellene a lekezelő stílus miatt.

dugulaselharitas_pest

Mindig személyes megjelenés

Nagyobb cégeknél gyakori probléma, hogy nem mindig az a személy érkezik a helyszínre, akivel telefonon beszélt az ügyfél. Ez azért gond, mert a kiérkező szakembernek sokszor fogalma sincs róla, hogy mi is pontosan a probléma, hiába írtuk le a helyzetet a telefonban. Ilyenkor még egyszer meg kell próbálnunk elmondani, hogy mi a gond, hogy a kiérkező szakember is alkothasson képet arról, hogy mire kell számítania. Nos, ez a gond nálam nem áll fenn, ugyanis garantált a személyes megjelenés, így a kiérkezéskor teljesen világos lesz a helyzet. Nem egy diszpécserrel beszél, mikor telefonon keres meg, hanem közvetlenül a szakértővel, így a kérdéseire is könnyebben választ kaphat.

25 éves tapasztalat

A duguláselhárítás terén is számít a tapasztalat, hiszen amit egy kezdő szerelő nem feltétlenül lát át azonnal, az egy olyan szakembernek, aki hosszú évek óta foglalkozik duguláselhárítással, sokkal kevésbé jelent kihívást. 25 éves tapasztalatomnak hála igen nagy gyakorlatot szereztem már a duguláselhárítás terén, ezért nem nagyon akad olyan probléma, amivel ne tudnék megbirkózni. Fontosnak tartom az ügyféllel való személyes kapcsolatot, ezért nagyon odafigyelek például a kulturált megjelenésre.

Gyors segítség Budapesten belül

Ha éppen dugulással küzd, budapestiként viszonylag jó helyzetben van, ugyanis a fővárosban akár rövid időn belül is vállalom a helyszínre való kiszállást. Ez azért nagyon fontos, mert ha igazán súlyos a helyzet, akkor bizony minden perc számít. A súlyos dugulások esetében a hatékony megoldás kulcsa a gyorsaság, hiszen minél gyorsabban számolom fel a problémát, annál kisebb lesz a dugulás okozta kár a lakásban vagy a kertben. Éppen ezért ajánlatos mindenképpen élni az azonnali kiszállás lehetőségével, hiszen akár percek alatt is keletkezhetnek hatalmas károk. A megfelelő eszközökkel akár egy óra alatt is megszüntethető a probléma, ráadásul véglegesen. Persze kisebb munkákat is vállalok, melyekről minden esetben tudok adni számlát. Természetesen garanciát vállalok a munkámra, így nem kell attól tartania, hogy ugyanazért a duguláselhárításért többször is fizet majd.

Hogyan működik a garancia?

Mivel a duguláselhárítás nincs ingyen, természetes, hogy mindenki szeretne biztos lenni abban, hogy az elvégzett és kifizetett munka után nem fog a probléma visszatérni, hogy azt még egyszer ki kelljen fizetnie. Nos, én garanciát vállalok az elvégzett munkára, vagyis ha a dugulás mégis visszatérne, ingyenesen vállalom az újabb szerelést, amennyiben tényleg ugyanaz okozza a problémát. Ez azért biztosíték Önnek, mert senki sem vállal garanciát abban az esetben, ha nem biztos benne, hogy hatékonyan oldja meg a gondot, emellett biztos lehet benne, hogy ha mégiscsak visszatér a dugulás, nem kell újra fizetnie.

Kamarai tagság

Fontos megjegyezni, hogy a cégem regisztrált kamarai tagsággal bír, vagyis ha hozzám fordul, biztos lehet benne, hogy egy olyan vállalkozással találja magát szemben, mely megbízható munkát végez. Erről egyébként számos referencia is tanúskodik, hiszen ahogy már említettem, 25 éve vagyok jelen a duguláselhárítás piacán, nem ma kezdtem a szakmát. Számtalan visszatérő ügyfelünk is van, akik szintén alátámasztják a szakmai hozzáértésemet és a megbízhatóságomat. Ha hozzám fordul dugulás esetén, biztos lehet abban, hogy véglegesen megszűnik a gondja!

Vízvezetékszerelés, valamint duguláselhárítás terén nagyon fontos a megbízhatóság.Nem könnyű azonban olyan szakembert találni, akinek tudásában, hozzáértésében és becsületességében tényleg feltétel nélkül bízhatunk.