A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

23. KERÜLET GÉPKÖLCSÖNZÉS XXIII. KERÜLET GÉPKÖLCSÖNZŐ

DeWalt, McCullogh, Husqvarna, Hitachi, MTD, Makita, Melabo, AL-KO

-szerviz-kölcsönző-kereskedés

-Kertészeti és erdészeti gépek

-Elektromos szerszámgépek

-Építőipari gépek

-Akkumulátoros szerszámgépek

Cégünk a Makita, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Bosch, AEG, DeWalt, Husqvarna, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Briggs, Honda, Al-ko, MTD, Heron, Extol, Stabila  készülékek márkaképviselete és szervize a XI. és a XXIII. kerületben.

Mindkét üzletünk jól megközelíthető, saját ingyenes parkolóval rendelkezik. Kínálunk kiváló minőségű ipari gépeket és az otthoni barkácsolás nélkülözhetetlen hobbi kellékeit, valamint a kertápolás gépeit és tartozékait. Nálunk nincs lehetetlen, egyéni elképzeléseit pár napon belül teljesítjük.Több árkategóriás gépeink közül mindenképpen megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő gyártmányokat. Vállalunk láncok, körfűrészek élezését, vésőszárak kovácsolását.

20. Kerület gépkölcsönzés

Ha gépet szeretne kölcsönözni vagy javíttatni jó helyen jár! Válasszon bennünket Posi és Gögi Gépkölcsönző!

Gépkölcsönzés: Az építőipar által használatos készülékek széles választéka áll rendelkezésre. Szakembereink a gépek átadásakor pontos tájékoztatást adnak gépeink működéséről, munkavédelem tekintetében is.A gépeinket mindenkor kipróbálás után adjuk át, meghibásodás esetén természetesen kicseréljük a készüléket.

20.Kerület gépkölcsönzés

Gépkölcsönző

Gépszerviz: A javításra leadott gépeket szakképzett szerelő kollégánk veszi át. A feltárt hibáról ügyfeleinket tájékoztatjuk és a javítás megkezdése előtt egyeztetünk személyesen vagy telefonon. Komoly alkatrész raktár készlettel rendelkezünk, ez biztosítja a gyors, precíz és megbízható javításait gépeiknek. A vállalási határidőket minden esetben pontosan betartjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a több éves tapasztalatunk is garancia arra, hogy évek óta visszajáró vevőink vannak mindkét kerületi áruházunkba. Kiváló, családias légkör kialakítására törekszünk. Lépést kell tartanunk a rohamosan fejlődő és modernizálódó gépparkkal, folyamatos megújítására, újdonságokfolyamatos figyelésére van szükség. Összegezve elmondhatjuk, hogy egy pozitív irányba fejlődő vállalkozás vagyunk, melyet a széles vevőkörünk örömmel tapasztal és vesz észre. Igyekeztünk bemutatni cégünket, most már Önökön a sor, hogy bizonyíthassunk, keressen fel bennünket, érdemes.

Kölcsönzés:

Feltételei: Személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél, lakcímkártya, illetve még egy olyan dokumentum amelyben szerepel a lakcím(forgalmi engedély, közüzemi számla)!

Letéti díj / kauckió: A letét 20 000 Ft-tól egészen 200 000 Ft-ig tejedhet, melynek mértéke a választott készülék értékének és a dokumentumok meglétének függvénye.

Szerviz:

Cégünk 2001 óta nyújt ügyfeleinknek szerviz szolgáltatást, az alábbi gyártók készülékeit fogadva:

Garanciában(Érvényes(gyártó által bibocsátott) jótállási jegy, számla vagy nyugta megléte esetén): Husqvarna, HiKOKI(Hitachi)

Garancián túl: Husqvarna, HiKOKI(Hitachi), Einhell, Makita, Flex, Dedra, DeWalt, Honda, Briggs & Stratton, Metabo, Milwaukee, Bosch, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, AL-KO, MTD.

https://www.kezikonyvunk.hu/g%c3%a9pk%c3%b6lcs%c3%b6nz%c5%91-xxiii-ker%c3%bclet-g%c3%a9pszerviz/