A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

20.KERÜLET GÉPKÖLCSÖNZÉS XX. KERÜLET GÉPKÖLCSÖNZŐ

20. Kerület gépszerviz

DeWalt, McCullogh, Husqvarna, Hitachi, MTD, Makita, Melabo, AL-KO

szerviz-kölcsönző-kereskedés

Kertészeti és erdészeti gépek

Elektromos szerszámgépek

Építőipari gépek

Akkumulátoros szerszámgépek

Gépkölcsönzés Nálunk!

Cégünk a Makita, Hitachi, Metabo, Milwaukee, Bosch, AEG, DeWalt, Husqvarna, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Briggs, Honda, Al-ko, MTD, Heron, Extol, Stabila  készülékek márkaképviselete és szervize a XI. és a XXIII. kerületben.

Mindkét üzletünk jól megközelíthető, saját ingyenes parkolóval rendelkezik. Kínálunk kiváló minőségű ipari gépeket és az otthoni barkácsolás nélkülözhetetlen hobbi kellékeit, valamint a kertápolás gépeit és tartozékait. Nálunk nincs lehetetlen, egyéni elképzeléseit pár napon belül teljesítjük. Több árkategórias gépeink közül mindenképpen megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő gyártmányokat. Vállalunk láncok, körfűrészek élezését, vésőszárak kovácsolását.

20. Kerület gépkölcsönzés20. Kerület Gépkölcsönzés: Az építőipar által használatos készülékek széles választéka áll rendelkezésre. Szakembereink a gépek átadásakor pontos tájékoztatást adnak gépeink működéséről, munkavédelem tekintetében is. A gépeinket mindenkor kipróbálás után adjuk át, meghibásodás esetén természetesen kicseréljük a készüléket.

Gép Javítás: A javításra leadott gépeket szakképzett szerelő kollégánk veszi át. A feltárt hibáról ügyfeleinket tájékoztatjuk és a javítás megkezdése előtt egyeztetünk személyesen vagy telefonon. Komoly alkatrész raktár készlettel rendelkezünk, ez biztosítja a gyors, precíz és megbízható javításait gépeiknek. A vállalási határidőket minden esetben pontosan betartjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a több éves tapasztalatunk is garancia arra, hogy évek óta visszajáró vevőink vannak mindkét kerületi áruházunkba. Kiváló, családias légkör kialakítására törekszünk. Lépést kell tartanunk a rohamosan fejlődő és modernizálódó gépparkkal, folyamatos megújítására, újdonságok folyamatos figyelésére van szükség. Összegezve elmondhatjuk, hogy egy pozitív irányba fejlődő vállalkozás vagyunk, melyet a széles vevőkörünk örömmel tapasztal és vesz észre. Igyekeztünk bemutatni cégünket, most már Önökön a sor, hogy bizonyíthassunk, keressen fel bennünket, érdemes.

Gyerekjátékok, ajándéktárgyak,

Kések, késblokkok,

Menetmetszők, Szerszámkocsik

GépKölcsönzés:

  • Feltételei: Személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél, lakcímkártya, illetve még egy olyan dokumentum amelyben szerepel a lakcím(forgalmi engedély, közüzemi számla)!
  • Letéti díj / kauckió: A letét 20 000 Ft-tól egészen 200 000 Ft-ig tejedhet, melynek mértéke a választott készülék értékének és a dokumentumok meglétének függvénye.

Szerviz:

Cégünk 2001 óta nyújt ügyfeleinknek szerviz szolgáltatást, az alábbi gyártók készülékeit fogadva:

  • Garanciában(Érvényes(gyártó által kibocsátott) jótállási jegy, számla vagy nyugta megléte esetén): Husqvarna, HiKOKI(Hitachi)
  • Garancián túl: Husqvarna, HiKOKI(Hitachi), Einhell, Makita, Flex, Dedra, DeWalt, Honda, Briggs & Stratton, Metabo, Milwaukee, Bosch, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, AL-KO, MTD.

A szerviz folyamat menete:

Ügyintézőnk rögzítí az ügyfél és a termék adatait, illetve a bejelentett hibát. Tájékoztatja a jelenlegi várható átfutási időről, majd a termék bevizsgálási költségének ellenében kiállítja az átvételi bizonylatot.

A javításra leadott készülékének bevizsgálása megtörténik, a szükséges alkatrészek listáját rögzítjük.

Ezek után elkészül a készülék javítási árajánlata ami ha nem éri el a javítási összeghatárt (és a szükséges alaktrészek rendelkezésre állnak) el is készül. Ellenben kollégánk telefonon közli a javítási árajánlatot.

A szükséges alaktrészeket megrendeljük, melynek beérkeztére cégünknek nincs ráhatása!

Kollégánk a megérkezett alkatrészeket beszereli, a készüléket teszteli.

Ügyintézőnk telefonon vagy SMS-ben egyszer értesíti a készülék elkészültéről.

Gépkölcsönző nálunk! Válasszon minket gépkölcsönzéskor!

https://www.kezikonyvunk.hu/20-ker%c3%bclet-g%c3%a9pszerviz-xx-ker%c3%bclet-g%c3%a9pk%c3%b6lcs%c3%b6nz%c3%a9s/