A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

15. KERÜLET OPTIKA – XV. KERÜLET ÉSZAK-PESTI OPTIKA

XV. Kerület optika látásvizsgálat

2015. március elején nyitottuk meg optikai üzletünket, azzal az elhivatottsággal, hogy leendő vásárlóink a legprofibb kiszolgálással a számukra tökéletes szemüveget vagy egyéb optikai terméket kaphassa kézhez. Hisszük, hogy a családias, kedves légkörben végzett munka elnyeri a betérő érdeklődők bizalmát. Üzletpolitikánk: „Megtalálni a tökéletes megoldást mindenkinek!” Legyen szó gyermekről vagy felnőttről akár szemüvegről akár kontaktlencséről vagy napszemüvegről, kollégáink segítenek mindenkinek megtalálni a megfelelő terméket.

Észak Pesti Optika

Utazik, eltörte, elvesztette vagy csak tesztelné gyorsaságunkat?
AKÁR 24 ÓRÁN BELÜL ÚJ SZEMÜVEG!!!

Az országban egyedül álló módon nálunk a legmagasabb kategóriás multifokális szemüveg is elkészül akár egy munkanapon belül. Ebben az Express szolgáltatásban nagy szerepet játszik állandó partnerünk a Noptiker Kft. amely az egyetlen magyar tulajdonban lévő, magyarországi FreeForm szemüveglencse gyártó cég. A Noptiker Kft. közel 20 éve foglalkozik optikai lencsék gyártásával. A közelmúltban történt nagyszabású beruházásnak köszönhetően a Noptiker Kft. büszke tulajdonosa lett az egyetlen, magyar kézben lévő úgynevezett FreeForm gyártósornak. Ezzel Budapesten kiépített egy európai színvonalú szemüveglencse gyártó és felületkezelő labort.

Üzletünkben a legnépszerűbb forgalmazók minőségi termékeit kínáljuk, hogy minden kedves Vásárlónk számára biztonságos és kényelmes kontaktlencse viselést tudjunk biztosítani. Termékpalettánkon szerepelnek a Cooper Vision, Alcon, Johnson & Johnson és Bausch + Lomb által forgalmazott napi, kéthetes és havi csereidejű lágy kontaktlencsék, egyfókuszú, vagy akár multifokális kivitelben is.
Kollégáink készséggel ajánlanak ápolószert lencséjéhez, illetve a panaszok alapján is szívesen tesznek javaslatot, hogy a több, mint tízféle ápoló folyadék közül, melyik a legoptimálisabb a viselő számára. Íme néhány márka, melyek állandó kínálatunkat képezik: OptiFree termékcsalád, Options Multi, Renu, Bio true és Solo Care Aqua, mindezek minimum kétféle kiszerelésben.
Üzletünkben lehetőség nyílik a kontaktlencse kipróbálására, használatának elsajátítására illetve szaktanácsadásra is.

SZOLGÁLTATÁSAINK