14. kerület parkettás XIV. kerület parketta csiszolás

14. kerület parkettás XIV. kerület parketta csiszolás

Budapest, XIV. kerület

+36 70-633-52-07

 

Parketta csiszolás 5500 Ft/m2

 

14. kerület parkettás XIV. kerület parketta csiszolás

 

Parketta csere helyett is parketta csiszolás!

Rengeteg pénzt és veszőtséget spórolhat meg, ha elkopott parkettáját nem lecserélteti, hanem lecsiszoltatja! Az esetek túlnyomó részében a parketta cseréje teljesen szükségtelen.

– A csaphornyos parketták vastagok, így a felületi kopásokat a parketta lecsiszolásával el lehet tüntetni, ezzel együtt az elhasználódott réteget is eltávolítjuk.

– A parketta bontása könnyen megy, de legtöbbször nem éri meg, hiszen az új parketta ára a többszöröse is lehet a parketta felújításáénak.

– Az idő előrehaladtával lehet, hogy a helyiség színösszeállítása is megváltozik, és a korábbi parketta szín már nem illik a szoba összhangjába. A parketta csiszolással, parketta felújítással nem csak az állapotát javíthatjuk a parkettának, hanem teljesen új megjelenést adhatunk neki.

 

14. kerület parkettás parkettázó

Hagyományos csaphornyos parketta, svédpadló

Szalag parketta lerakása

Hajópadló lerakás

Ragasztott parketta

Laminált parketta lerakása

 

Falépcső csiszolás 14. kerület

Épületekben található régi, megkopott falépcső felújítását nagy gyakorlattal vállaljuk. A helyszíni lépcső csiszolás speciális gépeket és nagy gyakorlatot igénylő feladat. A lépcső csiszolás után van lehetőség a lépcsőlapok színezésére, majd utána lakkozására. A pác színét pontos megközelítéssel szinte bármilyen árnyalatban el tudjuk készíteni. Természetesen a különböző fafajokon másképpen jelenik meg ugyanaz a pác. Továbbá egyazon fafajnál a fa szerkezeti különbségeinél is más tónust kapunk. Ez nem hibája a pácolásnak, hanem tulajdonsága, ettől lesz természetes a hatása.

A lépcső csiszolás ütemezését legjobb az utolsó festés elé időzíteni. A lépcső csiszolás nagy porral járó munka. Van, amikor a lépcső csiszolás és a parketta csiszolás egy időben történik. Ebben az esetben akkor kezdjük a munkálatokat, amikor a festő már előkészítette a falakat és az utolsó hengeres festékréteg felhordása van már csak hátra.

 

A lépcső csiszolás lépései:

1. A régi megsárgult lakk vagy beszürkült részek eltávolítása durva csiszolással.

2. A felület előkészítése csiszolással (egyre finomabb csiszolóanyagokkal) színezésre vagy lakkozásra.

3. A lépcső színezése.

4. A lépcső lakkozása több rétegben.

 

14. kerület parkettás XIV. kerület parketta csiszolás

és Budapest, XIV. kerület

 

Parkettázó parkettás 2., 3., 14. kerület parketta csiszolás