14. kerület fogtechnika – Belu-Dent Fogtechnika

14. kerület fogtechnika Belu-Dent

Belu-Dent Fogtechnika 14. kerület

1144 Budapest, Kőszeg u. 38.

+36 1-220-08-01

+36 30-949-67-11

Honlap: budapestifogtechnika.hu

 

Szolgáltatásaink:

Fogsor javítás

Fogsor készítés

Alábélelés

Fogpótlás (megvárható)

 

Belu-Dent Fogtechnika 14. kerület – Bemutatkozás:

Családi vállalkozásunk 1995 óta működik.

Fogtechnikusként több mint húsz éve készítünk fogpótlásokat. Elsődleges profilunk a rögzített, “hagyományos” fémkerámia pótlások és kombinált munkák saját fogakra és implantátum fejekre, valamint a részleges és teljes kivehető fogsorok készítése.

Célunk a minőségi, örömmel viselhető fogpótlások készítése, ezért laboratóriumunkban lehetőség van egyéni fogszín meghatározására, egyedi elképzelések megbeszélésére.

 

Munkáinkat rövid határidővel és egy év garanciával készítjük. Porcelánhidak, fogsorok és fogfehérítő sínek készítése rövid határidővel, mérsékelt áron. Fogpótlás megvárható.

 

Mottónk: Az a jó fogpótlás, amit a páciens is annak tart!

 

Laboratóriumunk Zuglóban a KŐSZEG utca 38 alatt, a XVI. a X. és a XIV. kerület határán található.
Megközelíthető az Őrs Vezér tértől a 82 troli második,
a 231 -es és a 144-es busz első Vezér utcai megállójától egy perc sétával.

 

Nyitva tartás:

telefonos egyeztetés után akár munkaidőn kívül és hétvégén is nyitva.

 

Műfogsor hordás

Az ötven év felettiek fele visel műfogsort azonban ma már a műfogsorok teljesen természetes hatást keltenek, tökéletesen hasonlóak a saját fogakhoz, illetve, a megfelelő paraméterek alapján elkészített fogpótlás kiválóan idomul a páciens szájához, így nem mozdul el. A műfogsorviselés az első időkben természetesen kellemetlen lehet, de a pótlás egy hónap vagy akár már néhány hét alatt is megszokható. Jelenleg Magyarországon az ötven év feletti lakosság fele hord műfogsort; nem szabad tehát azt gondolnunk, hogy egyedül vagyunk a problémánkkal, és szégyenkeznünk sem kell miatta.

 

A fogsor tisztítása

A műfogsor fogkefével történő tisztítása hasznos és jó, de ezzel csak mechanikai tisztító hatás érhető el. A megoldás a megfelelő műfogsortisztító szerekkel való rendszeres tisztításában rejlik. Számos műfogsortisztító tabletta ismert, melyek használata egyszerű.
Kíméletesen, gyorsan, alaposan tisztítanak, hatásuk során a tisztítóanyagok fertőtlenítenek és megszüntetik az elszíneződéseket. A dohányosoknak készült változat a fekete, nikotin okozta színeződést is eltávolítja. A műanyagból-fémrészekből álló kivehető, részleges műfogsorok tisztítása speciális tablettával oldható meg, melynek használata során elkerülhető a korróziós hatás a fémrészeken.
Mivel a műfogsor tisztítása nem a szájban történik, így a szájüreg megfelelő ápolása gyakran elhanyagolódik. A szájüreg fertőtlenítését és az érzékeny íny védelmét a gyulladásos folyamatokkal szemben a műfogsorviselő a speciális szájvíz használatával oldhatja meg.

 

Bővebben olvashat a műfogsorok megfelelő tisztításáról itt: Belu-Dent

 

14. kerület fogtechnika XIV. kerület fogtechnika

Budapest, XIV. kerület