A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

13. KERÜLET OPTIKA XIII. KERÜLET ONOME OPTIKA

13. Kerület optika

13. KERÜLET ONOME OPTIKA – XIII. KERÜLET volt CSERNUS OPTIKA

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig : 10:00-18:00

13. Kerület Átfogó látásvizsgálat, 13. Kerület tökéletes látásélesség,

13. Kerület Multifokális és egyfókuszú szemüvegkészítés,

13. Kerület Személyre szabott látásélmény,

13. Kerület Kontaktlencse – vizsgálat és illesztés,

13. Kerület Egészségpénztári kártya elfogadás

 

Csernus Gábor vagyok, optometrista-kontaktológusként a tökéletes látás élményét nyújtom ügyfeleimnek. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem. Szakmai munkámat a Magyar Egészségügyi Szakdolgozati Kamara, az Állami Egészség ügyi Ellátó központ támogatja és felügyeli.

Optikai szalonunk tevékenységét az  Állami Népegészségügyi és Tisztiorvos Szolgálat, valamint Budapest főváros XIII. kerületi önkormányzata engedélyezte.

 

2015 és 2017 között független optometristaként több optikai szaküzlettel is óraadói szerződésben álltam. Ez idő alatt több száz ügyfelük számára biztosítottam jelentős életminőség-javulást azzal, hogy alapos szemvizsgálatok és megfelelő látásjavító eszközök segítségével éleslátáshoz segítettem őket.

 

Egyértelművé vált számomra, hogy teljeskörű szolgáltatást csak úgy tudok nyújtani, ha Ügyfeleimet személyesen kísérem végig a tökéletes látáshoz vezető úton. A számítógépes objektív vizsgálatokkal kiegészülő szubjektív látásvizsgálattól, a lencse megrendelésén át, a tökéletesen illeszkedő keret kiválasztásáig.

Cím:

Budapest, 13. KerületTérkép megnyitása

 

https://www.kezikonyvunk.hu/13-ker%c3%bclet-onome-optika-xiii-ker%c3%bclet-csernus-optika/

https://www.kezikonyvunk.hu/13-ker%c3%bclet-optika-csernus-optika/