A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

12. Kerület konyhabútor

3. Kerület konyhabútor

XII. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – Konyhabútor, XII. kerületi Konyhabútor

tulipano_20110831170809_83tulipano_20110831170809_83

MIÉRT PONT TŐLÜNK?

Ez az a kérdés, amit minden vásárló feltesz magának, hiszen olyan sok lehetőség van, hogy szinte képtelenség választani. Ráadásul mindegyik cég azt mondja, hogy az általa gyártott illetve forgalmazott bútor a legjobb!

Mi másképp állunk a dologhoz. Szerintünk nem létezik olyan, hogy a legjobb bútor, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, ezért különböző bútor illetve háztartási gép a legjobb számunkra. Mi azt garantáljuk, hogy megtaláljuk az Ön számára tökéletes bútort amiben igazán otthon érezheti magát. Ha már eldöntötte mit szeretne, a 12. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – ban biztos hogy megtalál mindent egy helyen külön utána járás nélkül. Ha még nem döntött, sokéves gyakorlattal rendelkező lakberendező konyhatervező kollégáink segítenek Önnek megtalálni az ideális bútort. Ezért különböző stílusú és árkategóriájú bútorokat tartunk, hogy mindenképp megtaláljuk az Önhöz és pénztárcájához illő termékeket. Bútorokat és gépeket a középkategóriától a felső árkategóriáig kínálunk: olasz német szlovén és magyar gyári, valamint egyedi gyártású bútorokat standard és egyedi méretben. A háztartási gépeket is a legkedvezőbb internetes áron tudjuk adni konyhájához, mivel van egy nagy forgalmú internetes áruházunk is. Mi mindig a konyhabútor tervezése közben, azzal összhangban választjuk ki a beépíthető gépeket is, mert így biztos illeni fognak bútorába.

Ráadásul csak a III. kerület Konyhabútor Svea Konyhastúdió – ban tudja térhatásban megnézni a leendő konyhája 3 D látványtervét!

vintage_20111029171031_92vintage_20111029171031_92

Őszi Konyhabútor akció! 10% kedvezmény!

10 % kedvezményt adunk konyhabútoraink árából őszi akciónk keretében azoknak a kedves vásárlóinknak, akik nálunk vásárolják meg a háztartási gépeiket is. Webshopunk révén a legkedvezőbb internetes áron tudják beszerezni a konyhabútorba szükséges háztartási gépeket is. Erre árgaranciát is vállalunk a konyhabútor vásárlóknak. Természetesen csak bontatlan, magyar garanciával rendelkező készülékek árát tudjuk figyelembe venni!

12. Kerület konyhabútor

Szolgáltatásaink

Konyha Tervezés és árajánlat készítése

Tapasztalt lakberendezőink személyre szabott szaktanácsadás mellett a legkorszerűbb számítógépes tervező programmal ingyenesen megtervezik álmai konyháját és elkészítik az árajánlatot. A részletes tervek a végleges döntésig tervezési díj ellenében elvihetőek. Ha később a tervek alapján megrendelik a konyhabútort, úgy a tervezési díj a vételárból levonásra kerül.

Konyha Helyszíni felmérés

Szakemberünk minden konyhabútor megrendelés előtt digitális eszközökkel felméri az Ön konyháját, hogy a tervezett bútor tökéletesen illeszkedjen a helyiségbe. Az általa felmért és szerelt konyhák méretpontosságára cégünk garanciát vállal.

Konyhabútor Házhozszállítás

A megrendelt konyhabútorokat és háztartási készülékeket igény szerint házhoz szállítjuk. Egy Önnel egyeztetett időpontban megbízható kollégáink pontosan kiszállítják a bútort és/vagy a gépeket. Háztartási gépek esetén azonban lehetőség van futárszolgálat igénybevételére is.

konyhabútor Szerelés

A szerelést precíz, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik, mely a saját szereléssel szemben sok előnnyel jár Önnek:

  • A szerelést ugyanaz a szakember végzi, mint a felmérést, ezért méretpontos a munka.
  • A tervező és a szerelő egyeztet a szerelést megelőzően, kitérve a vevői igényekre és tervezési megoldásokra, ezért minden apró alkatrész biztosan a helyére kerül.
  • A szerelő ismeri az általunk forgalmazott bútorok beépítési sajátosságait, ezért gyors, így akár egy nagyobb konyhát is beszerel egy nap alatt.
  • Ebben az esetben nem csak a bútorra, hanem a szerelésre is vállaljuk a garanciát.

Konyha Gépek beépítése

Konyhabútor és háztartási gép együttes vásárlása esetén a készülékek beépítési díját elengedjük!
Természetesen a szerelőnk vállalja a máshol vásárolt háztartási készülékek beszerelését is. A beépítés az elektromos-, víz- és gáz bekötést nem foglalja magában, de tudunk hivatalos szakszervizt ajánlani ennek elvégzésére.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

A tervezés az igényes konyhák megszületéséhez a legelső és legfontosabb lépés. Bár sokan lebecsülik ennek jelentőségét, szakszerű, pontos terv nélkül nem készülhet jól működő, egyedi igényekhez igazodó konyha. Ehhez pedig szakember kell, aki tisztában van a lehetőségekkel, a kapható bútorok, anyagok, gépek legapróbb részleteivel is. Profi konyhatervezést ma nem lehet megtanulni az iskolákban, a stúdiókban azonban az évek alatt tapasztalatokra, tájékozottságra, tudásra szert tett tervezők olyan segítséget jelentenek, melyet nem nélkülözhet egyetlen építkező, vagy lakást átalakító ember sem.

12. Kerület svea konyhabútor

Az alaprajz, illetve a hozott méretek alapján – ellentétben a külföldi gyakorlattal – díjmentesen elkészítjük Önnek a tervet, melyet megtekinthet, de természetesen nem vihet magával, mivel ez szellemi termék. Ha Ön úgy dönt, hogy megfelelő az ajánlat – a számítógéppel készített háromdimenziós látványterv és persze az árkalkuláció – sor kerülhet a helyszíni felmérésre és a terv pontosítására. Ez súlyos többletköltségtől kímélheti meg Önt. A végleges ajánlathoz hozzátartozik még a felmérést követően elkészült új alaprajz és falnézetek – igény szerint kérhető még kiállási vagy burkolási rajz –, a részletes elemlista, valamint a végleges árajánlat is. Mint minden más szolgáltatásnak, a tervezésnek és a helyszíni felmérésnek is ára van, hiszen sok munkaidőt, komoly tárgyi- és szaktudást, drága számítógépes programokat kíván, de kifizetni csak akkor kell, ha haza szeretné azt vinni. A már kifizetett tervet és felmérést megrendelés esetén természetesen jóváírjuk.

Mindenkinek mások az igényei és a szokásai a konyhában, ezért nem elég, ha a kialakítás az ergonómia szabályait követi. Alkalmazkodnia kell a megrendelőhöz is, például főzőszigetre is kerülhet csap egy kis mosogatóval a főzéshez történő vízvételhez, ha a mosogatóközpont távolra esik. Ez növeli a konyha használati értékét a háziasszony számára.

Igen lényeges kérdés, hogy valójában mikor vágjunk bele a konyha tervezésébe. A legcélszerűbb, ha már akkor megkezdődik a tervezés folyamata, amikor már állnak a falak, de még nincsenek meg az úgynevezett „kiállások”, azaz a víz, gáz, és elektromos vezetékek fali csatlakozói. Ideális esetben ezek pontos helyét a konyhatervező határozza meg, mivel az alkalmatlan kiállások meghiúsíthatják az optimális berendezés kialakítását. Nagyon sokféle méretű bútor kapható, ezért szinte minden helyiség beépíthető standard elemekkel, de gyakran lehetőség van egyedi méretekre is felár ellenében. 12. Kerület konyhabútor. Általában a tervezett használatba vétel előtt legalább három hónappal érdemes felkeresnie bennünket, hiszen a tervezés és a tervek alapos átgondolása hosszadalmas folyamat és a bútorok legyártása akár két hónapot is igénybe vehet. Mindenki másképp éli meg a konyhabútor tervezése és kivitelezése körüli tennivalók sokaságát, van akinek ez örömöt okoz, van, akinek teher. Azonban ne feledje: egy jól megtervezett és szakszerűen beépített konyha évekre, akár évtizedekre szól, jelentősen megkönnyíti munkáját, tükrözi egyéniségét és végül de nem utolsó sorban esztétikai örömöt is okoz.

Kérjük, hívjon minket a tervezés időpontjának egyeztetéséhez!

12. Kerület Konyhabútor és Konyhastúdió

britannia_20110831180819_60britannia_20110831180819_60

Megkérjük tervezésre érkező vásárlóinkat, hogy a nyugodt kiszolgálás érdekében, és elkerülendő a hosszú várakozást egyeztessenek időpontot tervezőinkkel!
Megközelítés autóval:
Tervezésre érkező vásárlóinknak INGYENES PARKOLÁSI lehetőséget biztosítunk a konyhastúdió alatt lévő sorompós mélygarázsban, melynek lejárata a Citibank mellett van.
Ha igénybe kívánják venni, kérjük, érkezés előtt pár perccel hívjanak minket telefonon és beengedjük Önöket.
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a járdára és a járdaszigetre ne parkoljanak, mert a közterület felügyelők rendszeresen büntetnek!
Az üzlet tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (9-es és 109-es busz).

https://www.kezikonyvunk.hu/12-ker%c3%bclet-konyhast%c3%badi%c3%b3-xii-ker%c3%bcletben-konyhab%c3%bator/