A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

12. Kerület Étterem 12. kerület Mezzo Music Restaurant

12. Kerület étterem Mezzo

Mezzo Music Restaurant 12. kerület étterem

Húsz éve nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. 2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Minden este élő jazz zenével kedveskedünk vendégeinknek. Kiváló helyszín esküvők, családi és céges rendezvények részére.

12. Kerület étterem

1994-ben nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót.
2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.
A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.
Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

XII. Kerület Étterem
És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.
Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

Haris Gasztronómia

https://www.kezikonyvunk.hu/mezzo-music-restaurant-1-kerulet-etterem/