A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

10. KERÜLET AUTÓSZERVIZ X. KERÜLET AUTÓSZERELŐ

+36 30-944-87-74Telefonhíváskezikonyvunk.hu

Szolgáltatásaink

Független szerviz

Futómű beállítás

Autómosó

Gumiszerviz és gumihotel

Vizsgáztatás

Klímaszerviz

Autómentés

Flottakezelés

Cégünk személy- és kisteherautók teljeskörű szervizelését, javítását végzi. Ezen belül karambolos autók javítása, karosszéria javítás, fényezés, motor, váltó, fék, javítás, diagnosztika, időszakos és eseti átvizsgálást is vállalunk.

Igény esetén az autó javítás időtartamára csereautót biztosítunk ügyfeleink részére bizonyos feltételek mellett.

Általunk biztosított alkatrészek esetén 8000 forintos óradíjtól, 3 hónap alkatrész és beszerelési garanciával vállaljuk munkáinkat.

Minden egyéb esetben 10000 forintos óradíjjal és garancia nélkül vállaljuk a munkát.

14. Kerület autó műszaki vizsga felkészítés

Hamarosan lejár a műszaki? Mi felkészítjük, megjavítjuk és le is vizsgáztatjuk autóját!

Típusfüggetlenül az összes alkatrészt beszerezzük, beszereljük, ezáltal biztos sikerrel visszük a gépjárműt a vizsgaállomásra. A felkészítést rázópad és fékpad is segíti.

A vizsgáztatás ára 30.000 forint.

 

Autómentő szolgáltatásunk Budapest területén belül reggel 8 és este 18 óra között érhető el. Árat telefonos egyeztetés után tudunk kalkulálni.

14. kERÜLET AUTÓ MENTÉS

 

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés.

A klímatisztítás ára 6000 Ft

10. Kerület autószerviz

https://www.kezikonyvunk.hu/x-ker%c3%bcleti-aut%c3%b3-szerel%c5%91-10-ker%c3%bcletben-aut%c3%b3szerviz/