A fejléc-képek, kereső, kenyérmorzsa és menü átugrásával a tartalomra A kiadványok navigációjára ugrás A lábrészre ugrás

1. Kerület Pedikűr I. Kerület Gyógypedikűr

Gyógypedikűr

Pedikűr Szolgáltatásaim:

esztétikai pedikűr,
benőtt köröm kezelése,
tyúkszem eltávolítás,
bőrkeményedés eltávolítás

LÁBÁPOLÁS

Lábunk ápolása évszaktól függetlenül, nagyon fontos, hiszen a lábaink viselik a legnagyobb terhelést, testünk teljes súlyát hordják. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja. Gyakori probléma a körmök benövése, körömágy gyulladás, vastag bőrkeményedések, tyúkszemek kialakulása. Rendszeres pedikűrözéssel elkerülhetőek illetve kezelhetőek ezek az alattomos és fájdalmas problémák, melyek az ortopédiai okokon felül, sokszor az otthoni helytelen pedikűrözések során alakulnak ki. A lábápolás a kismamáknak is nagyon fontos! Az édes teher élettani és ortopédiai változásokkal is jár, továbbá gond szokott lenni, hogy a leendő anyukák már nem érik el kényelmesen a lábfejüket. Kérje bátran szakember segítségét! Az esztétikai, közérzeti és egészségi javulás, amit a pedikűr után tapasztal biztosan hatással lesz mindennapjaira. A kezelés ideje alatt, kényelmes, kimondottan erre a célra fejlesztett pedikűrszékünkben pihenhet, ellazulhat.Sokan félve keresik fel a pedikűröst az első alkalommal, fertőzésektől, fájdalmaktól tartva. Forduljon hozzám bizalommal! A munkám során különös figyelmet fordítok az állandó sterilizálásra és nem okozok felesleges fájdalmat kapkodással, figyelmetlenséggel.

etlenséggel.

Gyógypedikűr során megszüntetem a fájó és kellemetlen tüneteket okozó problémákat,bőrkeményedés,tyúkszem,benőtt köröm,gombás köröm.Ha a vendég kéri lakkozom. A kezelést krémezéssel zárom.